Mekot

punaiset Juhlamekot

Suodatin (1)

242 tuotetta

Punaiset juhlamekot ovat punaisten mattojen vakiovieraita ja aina yhtä näyttäviä. Punaisessa juhlamekossa todella erotut joukosta tyylikkäästi. Punainen kuvaa voimaa, intohimoa ja rakkautta, joten se sopii vahvalle naiselle, joka ei peittele räiskyvää luonnettaan, tai naiselle, joka kaipaa tyyliinsä hieman räiskettä. Punainen juhlamekko on rohkea ja viettelevä, mutta oikein valittuna ja stailattuna se on klassisen hienostunut ja elegantti.

Punaiset juhlamekot loistavat upeissa sävyissä

Punaisen sävyjä on useita, ja voit valita aina kirkkaista sävyistä syviin punaisen sävyihin. Jos ihonsävysi on lämmin, suosi syviä ja luonnollisia punaisen sävyjä, voit myös valita punaisen ja toisen värin sekoituksen. Kirkkaat ja vaaleammat sävyt, kuten rubiinin- ja ruusunpunainen, sopivat naiselle, jonka ihonsävy on viileä. Neutraali ihon sävy sopii useimpien punaisen sävyjen kanssa. Mikä olisi värisi: viininpunainen, burgundi, omenanpunainen, vadelmanpunainen, korallinpunainen vai fuchsian värinen? Kuviot punaista pintaa vasten tai punaiset suuret kukkakuviot esimerkiksi mustalla pohjalla näyttävät tyrmäävän kauniilta. Hienostuneet materiaaliyhdistelmät ja koristepinnat tuovat punaisiin juhlamekkoihin ilmeikkyyttä. Pitsi ja brodeeraukset lisäävät tyyliisi romanttisen säväyksen. Kimallettakin punaisissa juhlamekoissa riittää strasseista helmiin ja paljetteihin.

Valitse vartalonmalliasi imarteleva punainen juhlamekko

Yhtä tärkeää kuin valita oikea punaisen sävy, on valita leikkaus, joka korostaa parhaita puoliasi. Punainen väri on rohkea, joten polvipituinen tai hieman polvien yli tai ali laskeutuva helma pitää juhlamekon maltillisen hienostuneena. Olisiko mieleesi kapea siluetti, tyllimäisen runsas helma, kauniisti pitkänä laskeutuva laahus, merenneidolta lainattu röyhelöinen helma vai sensuellisti viekoitteleva syvä halkio? Voit myös paljastaa olkapääsi tai selkäsi kaaren viekoittelevasti. V-kaula-aukkoinen mekko sopii lähes kaikille. Punainen on värinä seksikäs, joten sitä ei tarvitse korostaa, vaan valitse asusteet, jotka eivät vie liikaa huomiota. Hyödynnä asusteissa ja koruissa kultaa, hopeaa ja punaisen eri sävyjä. Myös neutraalit nuden sävyt, musta ja sininen sopivat punaiseen. Valkoiset helmet ovat klassinen valinta punaisen juhlamekon kanssa. Lopuksi, punaa huulesi mekkosi kanssa samaa sävyä olevalla punaisella!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua