Mekot

valkoiset Juhlamekot

Suodatin (1)

230 tuotetta

Valkoiset juhlamekot ovat hurmaavan eteerisiä ja naisellisia. Ne ovat raikas ja nuorekas valinta mihin tahansa tilaisuuteen. Valkoinen symboloi viattomuutta, puhtautta ja iloa, ja valkoiset juhlamekot sopivatkin erityisesti rippijuhliin ja valmistujaisiin – ja tietenkin tuleva morsian löytää valkoisten juhlamekkojen valikoimasta upeita kokovalkoisia iltapukuja ja juhlamekkoja, joissa sädehtiä tärkeänä päivänään.

Valkoiset juhlamekot ovat ajankohtaisia

Valkoisten juhlamekkojen monipuolinen valikoima hurmaa! Onko tiedossa virallisempi tilaisuus? Pitkä helma on juhlava ja elegantti ja tuo glamouria tunnelmaa juhlatyyliisi. Erilaiset kauniit yksityiskohdat, kuten helmikirjailut ja brodeeraukset, tuovat juhlamekkoosi erityistä herkkyyttä ja toisaalta säihkyvää loistoa. Eteerinen kaunotar valitsee vintage-tunnelmaisen juhlamekon, jossa on koristeellista pitsiä ja röyhelöitä. Valitse juhlamekko, joka korostaa parhaita puoliasi: lyhyt helma paljastaa upeat sääresi, hihaton mekko kauniisti olkapääsi, kapea siluetti korostaa imartelevasti lanteitasi ja dekolteella olevat runsaat koristeet vievät katseen dekolteelle ja kasvoille, ja tuovat samalla volyymia ylävartaloon. Minimalistinen tyyli on ajankohtainen ja monesta juhlamekosta onkin riisuttu pois kaikki ylimääräinen. Puhdas siluetti voi kuitenkin olla juuri se katseenkääntäjä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Trumpettihihat ja kiinnostavat leikkaukset tuovat minimalistiseenkin juhlamekkoon särmää, joka huomataan.

Vaihda pikkumusta pikkuvalkoiseen

Paljon puhutaan pikkumustasta, mutta entä pikkuvalkoinen? Ainakin kesäisessä tyylissä valkoinen on raikkaampi ja kevyempi väri. Valkoiset juhlamekot jättävät paljon tilaa asustamiselle ja yhdistelylle. Asukokonaisuus on helppo pitää raikkaana valkoista mekkoa stailatessa. Värikäs huivi tai shaali tuo kasvoillesi väriä. Musta bleiseri tai nahkatakki muuntaa tyyliäsi hienostuneen asiallisesta särmikkääksi. Asusta moderni ja minimalistinen kotelomekko pinoamalla glamouristi useita kultarannekoruja tai vie katse ylös koristeellisilla korvakoruilla. Hopeiset ja kultaiset korut korostuvat kauniisti valkoista vasten. Kenkiin ja asusteisiin kannattaa valita erityisesti punaista, hopeaa tai nude-sävyjä. Kirkkaan punaiset tai hopeanväriset korkokengät ja pikkulaukku sopivat täydellisesti valkoisen juhlamekon kanssa ? mätsää punainen huulipunasi asusteisiisi. Valkoisen kanssa voi käyttää asusteissa rohkeasti teräviä ja kirkkaita värejä. Myös boheemit ruskean sävyt ja musta sopivat valkoiseen.

Yhdistele ja sekoita