Urheilu
Urheilukengät
Vaellus- & Retkeilykengät
Koripallokengät
Golfkengät
Sandaalit
Vesiurheilukengät
Saappaat
Pyöräilykengät
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Pintamateriaali
  • Kiinnitys
  • Uutuudet
67 tuotetta
|Lajittele:
Sivu 1/1

Niken Swoosh-logo kuvaa hyvin sitä hetkeä, kun viiletät kanssajuoksijoidesi ohi urheilukenkämarkkinoita jo vuosikymmenten ajan hallinneen juoksuspesialistin kengät jaloissasi. Askeleen keveys ja vapauden tunne sekoittuvat ennen kokemattomaksi mukavuuden tunteeksi. Endorfiinit virtaavat vapaasti antaen lisävauhtia juoksuusi. Jaksat pidemmälle, kauemmin ja nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Juoksuhurmion voi saavuttaa vain Nike Performance -juoksukenkien kaltaisilla teknologisesti huippuunsa hiotuilla urheilukengillä. Lifestyle-merkkinäkin tunnettu Nike haluaa edelleen auttaa maailman parhaita urheilijoita rikkomaan vanhat ennätyksensä ja aktiiviurheilijoita saavuttamaan juoksu-unelmansa: juoksemaan ensimmäisen maratoninsa tai parantamaan parasta kympin aikaansa.

Nike Performance -juoksukengät käyvät askel askeleelta kohti uutta ennätystäsi

Kuten Niken kanssa tuotteita kehittelevät urheilutähdet, yritys parantaa väsymättömästi suoritustaan luomalla yhä parempia tuotteita vuodesta toiseen. Kun kyseessä on urheilu, paikalleen jääminen ei ole vaihtoehto. Jatkuvan tuotekehityksen myötä syntyneet Nike Performance -juoksukengät jakautuvat useisiin eri malleihin juoksulajin mukaan. Pitkän matkan juoksija saattaa suosia parempaan iskunvaimennukseen suunniteltuja juoksukenkiä kun taas lyhyitä aamulenkkejä spurttaileva tykästyy helposti kevytrakenteisiin kenkiin tai hyvin ohutpohjaisiin paljasjalkajuoksukenkiin.

Niken huippu-urheilijatiimiin kuuluvaa Shelly-Ann Fraser-Prycea ei kutsuta vain maailman nopeimmaksi vaan myös yhdeksi ratojen tyylikkäimmistä naisista. Teknologisten ominaisuuksien kehityksen kanssa rinta rinnan kiitävistä muotitrendeistä vain jännittävimmät ja inspiroivimmat tyylit huomioidaan Niken tuotekehityksessä. Nike Performance -juoksukenkiesi ainutlaatuiset juoksu-innovaatiot, kuten hengittävä, ultrakevyt muotoilu, iskua vaimentava pohja ja nilkkaa tukeva rakenne, yhdistyvät sporttisen eleganttiin muotoiluun. Tuloksena ovat juoksukengät, jotka motivoivat sinua lähtemään lenkille kerta toisensa jälkeen.

Tutustu myös