Naisten kävelykengät

34 tuotetta

Makeat kävelykengät tekevät lenkkeilystä entistä nautinnollisempaa! Satsaa siis tyylikkäisiin kävelykenkiin, jotka sopivat saumattomasti ulkoiluasusi ilmeeseen sekä tekevät kävelystä ennenkuulumattoman nautinnollista. Kevyet ja kauniit kengät kannustavat reippailemaan ja hivelevät myös kenkämuodin ystävän silmää. Malleja on jokaiseen makuun ja kävelytyyliin. Huolitellut ja minimalistiset kävelykengät sopivat tyylitietoiseen lenkkiasuun, kun taas urheilulliset, tennareita muistuttavat kävelykengät voi yhdistää trendikkäisiin verkkareihin ja sporttipusakkaan.

Laadukkaat kävelykengät siivittävät urheiluharrastusta

Kävelylenkkejä varten suunniteltujen kenkien muotoilu seuraa tennarimuodin viimeisimpiä virtauksia. Niinpä pinnalla ovat nyt erilaiset minimalistiset ja virtaviivaiset kenkämallit. Sirot ja äärettömän kevyet kävelykengät sopivat asuun kuin asuun: ne ovat kuin luodut lenkkeilytrikoiden ja sporttitopin seuraksi, mutta aivan yhtä hyvin ne käyvät urbaaniin lenkkeilyyn farkkujen ja tyylikkään tuulitakin kanssa. Kenkien minimalistinen ilme kätkee sisäänsä teknisiä yksityiskohtia, pitävän pohjan ja hengittävän materiaalin, joten pelkkiä visuaalisia iloja ne eivät tarjoa! Valittavanasi on myös monenlaisia väriyhdistelmiä. Minimalistista tyyliä korostaa hillitty värimaailma. Mustat ja harmaat lenkkikengät ovatkin yhtä aikaa ajattomia ja ajankohtaisia. Ne kilpailevat trendikkyydestä raikkaiden ja pirteiden värien kanssa!

Huolitellut kävelykengät ovat tyylikkään lenkkiasun salaisuus

Osa kävelykengistä on lähempänä klassista kenkämuotia sporttisen tyylin sijaan. Naisten kävelykengät voivat nimittäin olla nahasta valmistetut ja sirosti muotoillut! Erilaiset pinnan rei'itykset ja pohjan innovatiivinen muotoilu, huolehtivat siitä, että tuntuma on aivan yhtä joustava, ilmava ja mukava kuin perinteisissä tennareissakin. Huolitellut lenkkikengät sopivat loistavasti esimerkiksi työmatkojen kävelyyn, sillä ne voi huoletta myös yhdistää rentoon, farkuista ja paitapuserosta koostuvaan työasuun. Haastavimmissa maastoissa tapahtuvaa kävelyharrastusta varten puolestaan kannattaa valita teknisemmät kengät. Kevyttä kiipeilyä sisältävät patikkamatkat vaativat jalkaa tukevia ja suojaavia kenkiä. Muotokieleltään nämä kengät muistuttavat klassisia vaelluskenkiä mutta ovat ilmeeltään kevyempiä. Ne jalassa voi reippailla niin pitkin metsäpolkua kuin lenkkeillä urbaanissa ympäristössä. Sirot slip on -kävelykengät ovat miellyttävät lämpimän sään kengät – ne jalasssa on kiva suunnata vaikkapa museokierrokselle tai nähtävyyksiä metsästämään.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista