Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Vaellus- & Retkeilykengät

Naisten kävelylenkkarit

45 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
INTRINSIC TR - Kävelykengät - black ATS TRAIL LF92 OUTDRY - Kävelykengät - grau CLOUDRIDE DMX 3.0 - Kävelykengät - black/white TERRACRUISE - Kävelykengät - shadow warm grey/dark clay/turquoise ASTRORIDE - Kävelykengät - chalk pink/powder/white INTRINSIC TR - Kävelykengät - brick WALK ULTRA V DMX MAX - Kävelykengät - black SKYE PEAK GTX 5.0 - Kävelykengät - black/ash grey/coal GO WALK 4 - Kävelykengät - navy WAYFLY - Kävelykengät - licorice/mocha INTRINSIC - Kävelykengät - black WORK N CUSHION 2.0 - Kävelykengät - black ARROYO II - Kävelykengät - chocolate chip/ sap green GO WALK 4 - Kävelykengät - teal GO WALK 4 - Kävelykengät - grau COOL 2.0 - Kävelykengät - white TERRACRUISE - Kävelykengät - red ASTRORIDE - Kävelykengät - white/skull grey WORK N CUSHION KC 2.0 - Kävelykengät - black ON THE GO CITY 3.0 - Kävelykengät - navy COOL 2.0 - Kävelykengät - night shade

Korkealaatuiset kävelylenkkarit takaavat jalkojen mukavuuden ja nousevan kunnon! Kuuluuko harrastuksiisi kävely? Nautitko raikkaasta ulkoilmasta luonnossa samoillen vai tutustutko mieluummin kaupunkisi arkkitehtuuriin ja tunnelmaan tehden pitkiä kävelylenkkejä työpäiväsi jälkeen? Vai kuulutko niihin reippailijoihin, joilla työmatka taittuu kävellen? Ehkäpä olet ahkera maailmanmatkaaja ja tutustut uusiin kohteisiin jalkaisin. Olit sitten hyötyliikkuja, nähtävyyksien katselija tai ahkera kuntokävelyn harrastaja, ovat kunnon jalkineet tärkein varusteesi. Kävely on oivallinen harrastus, terveyden ylläpitäjä ja kunnon kohottaja tarjoten samalla aimo annoksen raitista ilmaa, mutta kävely on myös kuormittavaa liikuntaa jaloille. Jalat kantavat koko vartalon painon ja ovat siten kovan rasituksen alaisena. Huonoilla tai heikkolaatuisilla jalkineilla vahingoitat helposti jalkojasi kärsien pitkän aikaa vammoista ja vaivoista. Hyviin jalkineisiin kannattaa siis panostaa! Korkealaatuiset kävelylenkkarit takaavat riittävän tuen jalkapöydälle ja nilkalle sekä ehkäisevät vaurioita vaativissakin olosuhteissa, kuten lähtiessäsi patikoimaan kiviseen tai mäkiseen maastoon. Laadukkaat materiaalit takaavat sen, että jalat ovat lämpimät, mutta eivät hikoile tarpeettomasti. Hyvin muotoilluissa ja kävelyyn tarkoitetuissa kengissä jalat ovat oikeassa asennossa, lihakset vahvistuvat ja jalat voimistuvat nostaen koko kuntoasi. Laadukkaat kävelylenkkarit luovat kokonaisvaltaista hyvinvointia kehollesi!

Laadukkailla kävelylenkkareilla kunto nousee kohisten!

Zalandon kattavasta kävelylenkkarivalikoimasta jokainen innokas kävelijä löytää sopivat jalkineet! Olit sitten aloittelija tai koko ikäsi liikkunut elämäntapakävelijä, älä ohita tätä upeaa kokoelmaa kenkiä juuri sinun harrastukseesi ja sinun elämääsi! Laajasta valikoimastamme löydät helposti kävelylenkkarit juuri niihin olosuhteisiin, joissa sinulla on tapana kävellä. Haluatko hyvin nilkkojasi tukevat järeät kengät marja- ja sieniretkillesi? Haluatko tyylikkäät työasusi kanssa sopivat kengät työmatkoillesi? Tarvitsetko uudet vapaa-ajan kengät liikkuessasi milloin ostoskeskuksessa, milloin lastesi kanssa leikkipuistossa? Haluatko kengät, joilla voit nostaa kuntoasi ja nauttia ulkoilmasta niin kävelyttäessä koiraasi kuin hoitaessasi puutarhaasi tai haravoidessasi? Zalandon ensiluokkaisesta valikoimasta löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavat kävelylenkkarit parantamaan arkesi laatua ja jalkojesi hyvinvointia! Ja tarjolla on värejä ja tyylejä jokaiseen makuun! Nämä kengät eivät vain pidä huolta jaloistasi vaan näyttävät myös hyvältä! Upeaa ulkonäköä ei suinkaan ole unohdettu panostettaessa korkeaan laatuun, tasokkaisiin materiaaleihin, jalkojen hyvinvointiin ja kenkien tarkoituksenmukaisuuteen. Zalandon korkeatasoisilla kävelylenkkareilla viimeistelet sporttisen terveen ja energisen ulkomuotosi. Näissä kengissä nostat kuntoasi ja nautit liikkumisesta tyylillä! Meiltä löydät toki myös laadukkaat ulkoiluvaatteet aina ihanan pehmeistä fleecetakeista vedenpitäviin ulkoilutakkeihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista