Kengät

beiget Naisten tennarit

Suodatin (1)
Shoppaile brändiä Topshop
Shoppaile brändiä Topshop

328 tuotetta

Kengät

Jos pitäisi nimetä tämän hetken trendiväri, olisi se beige ja sen eri sävyt. Beiget naisten tennarit ovat nyt kaikkien huulilla, ja myös urheilu- ja luksusmuodin johtavat merkit ovat huomanneet tämän. Lähes jokainen merkki on suunnitellut omat versionsa tästä väristä. Mekin olemme koonneet valikoimaamme kauden trendikkäimmät parit beigeinä!

Naisten beiget tennarit ovat muodostumassa uudeksi klassikoksi

Valkoiset ja pinkit tennarit väistykää ― nyt on beigen aika! Väri pitää sisällään yllättävänkin monta eri sävyä: nudea, kellanruskeaa, hennosti vaaleanpunaiseen taittuvaa beigeä sekä valkobeigeä. Toisin kuin tennarimuodissa jyllännyt valkoinen väri, beige tuo asukokonaisuuteen jopa ripauksen glamour-henkeä. Helpon valkoisen sijasta beigessä on jotakin erityistä ja jotakin astetta harkitumpaa. Tämä väri pääsee oikeuksiinsa yksivärisessä lookissa: yhdistä se siis samansävyisiin vaatteisiin päästä varpaisiin. Beiget tennarit toimivat upeasti myös valkoisen, kerman, mustan, harmaan ja jopa oliivinvihreän parina. Ja jos haluat mahdollisimman turvallisen vaihtoehdon, klassisilla sinisillä farkuilla et voi koskaan mennä pieleen.

Beiget tennarit yllättävät monipuolisuudellaan!

Tyylitietoiset pukevat nyt beiget tennarit nilkkapituisten housujen tai vajaamittaisten farkkujen kanssa, joiden lahje on trendikkäästi saksittu tai jo viimeistelyvaiheessa rikottu. Myös istuvat verkkarit ja leveälahkeiset housut toimivat näiden tennareiden kanssa erittäin tyylikkäästi. Ihanaa näissä kengissä on se, että niitä voi ennakkoluulottomasti yhdistää monenkin asun kanssa. Lämpimällä säällä hulmuavan hameen helma näyttää upealta beigen väristen tennareiden kanssa. Mitä siis vielä odotat? Jos tämän hetken trendikenkä ei vielä löydy hyllystäsi, nyt on korkea aika tehdä tilaa näille must have -popoille!

Tennaritrendit