Suodatin

Kiilakorkoavokkaat

124 tuotetta

Kaipaatko asuusi korkoja ja naisellista ryhtiä? Etkö kuitenkaan nauti perinteisten korkokenkien käyttämisestä? Onneksi sinulla on myös vaihtoehtoja. Kiilakorkoavokkaat ovat muodikkaita mutta mukavia jalkineita arvostavan naisen valinta. Ergonomia ei ole koskaan näyttänyt näin kauniilta! Tasaisesti jalkaa tukevat kiilakorot kestävät niin pikkutunneille venyvät juhlat kuin kiireisen työpäivän. Kiilakorkopohjat estävät jalkojen virheliikkeet ja nyrjähdykset eivätkä häviä ulkonäössä klassisille korkokengille. Kiilakorko pidentää sääriä ja tuo naisvartalon parhaat puolet esiin. Korkeakaan kiilakorko ei tunnu arkeen liian juhlalliselta oikean muotoilun avulla. Taitavien suunnittelijoiden käsissä kiilakoroista muotoillaan ajattomia klassikoita, jotka pukevat elegantteja naisia tyyliin katsomatta. Sekä toimiston smart casual -tyyli että rennon lauantain kesäinen kaupunkiasu syntyvät hetkessä kiilakorkokenkien avulla.

Kiilakorkoavokkaat tarjoavat tyylien kirjoa

Klassista mustaa vai persoonallista lolita-tyyliä? Kiilakorkojen valikoima kattaa kaikki maut ja tarpeet. Kiilakorkoavokkaat on helppo sovittaa osaksi muuta tyyliä. Tyylikompromissit eivät ole tarpeellisia, sillä eri kenkämalleja on lukuisia. Valitse koron korkeus oman mukavuusalueesi mukaan. Siro ja matalakin korko tuo olemukseen lisäsenttejä eikä väsytä korkoihinkaan tottumattomia jalkoja. Korkeakin korko tuntuu kiilakorkopohjaan yhdistettynä mukavalta ja tuo asuun rohkeutta. Ajattomat värit mustasta tummansiniseen ja konjakinruskeaan pukevat kaikkia naisia. Klassiset tummat värit ovat ihanteellisia ja sopivia käytettäväksi myös vuoden ympäri. Kirkkaammat värit ja printtimateriaalit tekevät kiilakoroista asun keskipisteen ja kääntävät katseet jalkoihin. Kokeile kiilakorkoavokkaissasi myös solkia, nauhoja ja erilaisia materiaaleja kuten pitsiä ja mokkaa.

Pue kiilakorkoavokkaat asusi keskipisteeksi!

Unohda tylsyys ja uskalla erottua uusien kiilakorkojesi avulla! Kiilakorkoavokkaat sopivat niin arjen hyörinään kuin vuoden tärkeimpiin cocktail-juhliin. Ota muodikas arkityyli haltuusi ja yhdistä kiilakorot napakasti istuvaan alaosaan. Kapeat slim fit -farkut tai minihame mustien sukkahousujen ja mustien kiilakorkojen kanssa luovat gasellimaisen hoikat sääret. Puhtaanvalkoinen kauluspaita viimeistelee naisellisen kiilakorko-tyylin. Juhlaan kiilakorkoavokkaat sujahtavat sekä klassisten pikkumustien että pitkien iltapukujen seuraksi. Kiinnostavatko yksittäiset huomionherättäjät pukeutumisessa? Pidä muu asu yksinkertaisen mustana ja valitse kiilakorkosi tehokkaassa huomiovärissä kuten sähkönsinisenä tai oranssina. Kiilakorkoavokkaat sopivat erinomaisesti myös naisellisten haalari- ja shortsiasujen kanssa. Pehmeä kiilakorko jatkaa haalaripuvun maksi-linjaa ja sekoittaa asuun sopivassa suhteessa maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä. Lopputulos on aina kantajansa näköinen ja mikä tärkeintä – ajattoman muodikas ja elegantti!

Yhdistele ja sekoita

Kiilakorkoavokkaat ovat tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä kenkämalleista. Kiilakorolla tarkoitetaan kengän korkoa, joka on umpinainen kengän joko koko pohjan mitalla tai vain kantapuolella. Korko kasvaa asteittain kengän alla, mikä tekee kiilakorosta sekä näyttävän että mukavan käyttää. Kiilakorkoavokkaat eivät rasita jalkaa, vaikka korko olisikin useita senttejä korkea. Ne tulivat takaisin muotiin muutama vuosi sitten ja nyt niitä löytyykin useiden valmistajien valikoimista, ja niitä on saatavilla kaikissa kuviteltavissa väreissä ja materiaaleissa. Kiilakorolla on esimerkiksi uudistettu perinteinen, klassinen nahka-avokas raikkaan näköiseksi. Kiilakorko tuo nuorekkuutta kenkiin. Silti ne ovat edelleen tyylikkäitä ja käyvät hyvin sekä työ- että vapaa-ajan kengiksi. Ne voidaan hyvin yhdistää niin hameisiin, mekkoihin kuin housuihinkin. Ne näyttävät yhtä hyviltä sekä farkkujen että suorien housujen kanssa. Nyt jälleen muodissa olevien bootcut-farkkujen kanssa kiilakorkoavokkaat ovat aivan upea yhdistelmä. Oletko huomannut, että saat sääresi näyttämään todella pitkiltä yhdistämällä kiilakorkoavokkaat kapealahkeisiin housuihin tai city-shortseihin? Nyt syksyn tullen mokkanahasta valmistetut kiilakorkoavokkaat näyttävät kaikkein ajankohtaisimmilta. Niitä kannattaa nyt käyttää yhdessä lyhyiden hameiden ja värikkäiden sukkahousujen kanssa.

Kiilakorkoavokkaat – jokaiselle naiselle!

Zalandon verkkokaupasta on nyt saatavissa kiilakorkoavokkaita jokaiseen makuun ja tyyliin. Useat eri tuotemerkit ovat lisänneet kiilakorkoavokkaita syksyn kokoelmiinsa, ja voit käydä tutustumassa niihin kaikkiin helposti ja nopeasti Zalandon verkkosivuilla. Jos sinulla on jo suosikkimerkkisi, löydät sen nopeasti Zalandon hakutoiminnon kautta. Jos taas etsit vain tiettyä väriä, voit vain napsauttaa haluamasi värin ruutua värikartasta. Saat näkyviin kaikki hakuasi vastaavat kiilakorkoavokkaat. Suosittelemme kuitenkin, että tutustut reilusti koko valikoimaan merkistä ja väristä riippumatta. Zalandon kiilakorkoavokasvalikoima on niin hieno ja kattava, että löydät varmasti sinua miellyttävät ja sinulle sopivat vaihtoehdot. Kiilakorkoavokkailla on helppo muuttaa asun tyyliä klassisesta nuorekkaaksi tai hillitystä rock-henkisemmäksi, tai päinvastoin. Siksi kannattaakin tilata samalla useampi pari kiilakorkoavokkaita eri väreissä ja tyyleissä. Valikoimistamme löydät sekä nauhallisia että remmillisiä, avokantaisia ja korkeampivartisia malleja. Joissakin kiilakorkoavokkaissa on paljon yksityiskohtia, toiset taas ovat hyvinkin pelkistettyjä muotoilultaan.