Suodatin

Kiilakorkosaappaat

Kiilakorkosaappaat ovat täydellinen kenkävalinta kylmiin keleihin! Kiilakorko tarjoaa tukea ja tasapainoa huomattavasti enemmän kuin tavallinen korko, ja kiilakorko tuo kenkään myös naisellisuutta, sillä korollinen kenkä pidentää jalan linjaa saaden käyttäjänsä jalat näyttämään hoikemmilta ja pidemmiltä. Kiilakorkosaappaita on tarjolla useita eri malleja erikorkuisilla koroilla sekä eripituisilla varsilla. Tyypillisimpiä materiaaleja ovat nappanahka, mokkanahka ja keinonahka. Vuorettomat kiilakorkosaappaat soveltuvat erinomaisesti syksyyn ja talven leutoihin päiviin, ja lämpimät vuorelliset saappaat ovat loistava valinta talven kylmiin ilmoihin. Erilaiset soljet, vetoketjut, nauhoitukset ja muut upeat yksityiskohdat tuovat jokaiseen malliin uniikkia ilmettä. Upea tehokeino joissakin malleissa on eri materiaalien yhdistäminen. Esimerkiksi nappanahan ja mokkanahan yhdistäminen on suosittu keino tuomaan kenkään upean lookin.

Trendikkäitä kiilakorkosaappaita upeilla yksityiskohdilla!

Kiilakorkosaappaat soveltuvat moneen eri tyyliin ja tilanteeseen! Upeimman lookin housujen kanssa saat valitsemalla kapealahkeiset housut, joiden lahkeet saat sujautettua saappaan sisään. Huipputrendikäs asukokonaisuus syntyy valitsemalla mustat tai ruskeat kiilakorkosaappaat, slim fit -farkut sekä yläosaksi viitan graafisilla kuvioilla. Jos rakastat romanttista tyyliä, valitse yllesi vaaleat kapealahkeiset farkut, pastellivärinen villakangastakki ja jalkaasi saappaat kiilakorolla. Hameen ja mekon yhdistäminen kiilakorkosaappaisiin on myös helppoa! Yhdistä esimerkiksi elegantti villamekko polvipituisiin saappaisiin, ja täydellinen look toimistolle on valmis. Pue päällesi vielä tyyliin sopiva pelkistetty, yksivärinen jakku ja asusta lempikoruillasi. Jos taas haluat rennomman lookiin, valitse päällesi ruudullinen paitapusero, polven ylle ulottuva hame sekä ruskeat kiilakorkosaappaat.

Upeat ja naiselliset kiilakorkosaappaat!

Kiilakorkosaappaiden yhdistäminen asuun kuin asuun on helppoa, ja ne tuovat asukokonaisuuteesi lisää naisellisuutta. Saappaiden lukuisat erilaiset mallit ja tyylit takaavat sen, että löydät helposti omaan lookiisi sopivat kiilakorkosaappaat. Mustat saappaat ovat aina muodissa ja niiden avulla saat luotua klassisen ja elegantin ilmeen. Mustien saappaiden avulla myös rokahtavan tyylin luominen on helppoa. Jos räväkkä rock-muoti on lähellä sydäntäsi, voit valita mustien kiilakorkosaappaiden seuraksi kulutetut farkut ja nahkatakin. Osassa malleista on kiilakoron lisäksi korokepohja, joka lisää käyttömukavuutta erityisesti korkeakorkoisiin malleihin, ja tuo saappaaseen näyttävän ilmeen.

Yhdistele ja sekoita

Ihastuttavat naisten kiilakorkosaappaat ovat mitä muodikkaimmat jalkineet! Kiilakorkosaappaat sopivat naisille, jotka haluavat nauttia viehättävistä koroista, mutta samalla tuntea varmuutta kävellessään. Kengänpohjan kiilamainen muoto tekee askelista vakaat ja antaa miellyttävän tukevan tunteen kävellessä. Kaunismuotoiset jalkineet ovat todelliset katseenvangitsijat, jotka korostavat käyttäjänsä ryhtiä. Ja mikä parasta, kiilakorkosaappaissa ei tarvitse varoa rappuralleihin tai katukivien väliin takertuvia korkoja, vaan voit sulavasti astella minkälaisella alustalla tahansa. Kiilakorkosaappaissa on nyt valinnanvaraa. Saapikkaiden varret vaihtelevat lyhyestä nilkan peittävästä aina huikean näyttävään polven yli nousevaan malliin. Valittavaa riittää myös korkojen koroissa: saatavana on maltillisia parin sentin ja toisaalta taas lähes pyörryttävän korkeita korkoja. Mukaan mahtuu myös korokepohjalla varustettuja sekä hillitympiä ohutpohjaisia jalkineita. Trendikkäitä kiilakorkosaappaita edustavat klassiset ja koristelultaan pelkistetyt mallit kuin myös runsaammin somistetut vaihtoehdot. Kiilakorkosaappaiden yhdistäminen eri asukokonaisuuksiin on helppoa, sillä mallisto on todella kattava rock-henkisestä country-tyyliin ja klassisesta urheilulliseen. Kiilakorkosaappaat ovat muodikkaat niin rentojen farkkujen kuin minihameiden kanssa mutta yhtä ajankohtaiset myös vaikkapa huolitellut työasun tai juhlavamman mekon kanssa.

Näyttävät kiilakorkosaappaat ovat todelliset katseenvangitsijat!

Pidätkö näyttävistä jalkineista, mutta pelkäät käyttää korkeita korkoja, jotka takertuvat helposti kiinni kauppojen ovensuissa oleviin ralleihin? Valintasi on silloin kiilakorkosaappaat, joiden kanssa moista vahinkoa ei pääse tapahtumaan. Zalando.fi tuo nyt ulottuvillesi kattavan valikoiman erilaisia kiilakorkosaappaita maailmankuuluilta valmistajilta. Tarjolla on useita erilaisia malleja, värejä ja tyylejä. Kiilakorkosaappaat ovat muotitietoisen naisen valinta. Voit käyttää niitä yhtä hyvin farkkujen ja housuasujen kuin eripituisten hameiden ja mekkojen kanssa. Voit valita verkkokaupastamme saappaat, joiden varret nousevat polvien yläpuolelle. Yhdessä vaikkapa minihameen tai tiukkojen farkkujen kanssa ne ovat todelliset katseenvangitsijat. Jos tyylisi on country-henkinen, sinulle sopivat hyvin hapsuilla somistetut kiilakorkosaappaat, joita käytät vaikkapa leveähelmaisen hameen kanssa. Luo oma tyylisi ja yhdistele erilaisia kiilakorkosaappaita asuihisi. Löydät meiltä saappaita, joiden korotettu pohja ja korkea korko korostavat sääriesi pituutta. Jos etsit hillitympää, valitse mallistomme maltillisemmista tyyleistä.