Suodatin

Kiilakorkosandaalit

672 tuotetta

Aika, jolloin ergonomisuuden ja tyylin välillä piti valita, on ohi. Kiilakorkosandaalit, toiselta nimeltään wedge-sandaalit, niputtavat tyylin ja koko päivän kestävän mukavuuden yhteen pakettiin. Erityisesti boho chic -tyyliin istuvat kiilakorolla somistetut kengät ovat aina muodikkaat. Kiilakorokengät nousivat suosioon 1930-luvun lopulla, kun italialainen kenkäsuunnittelija Salvatore Ferragamo lanseerasi aivan uudenlaisen kenkämallin. Kapean koron sijaan paksumpi pohja tarjosi kengälle paremman lestin ja tukevamman astumisasennon. Kenkämuodista tuli silmänräpäyksessä mukavampaa ja mielenkiintoisempaa. Paksupohjaiset kiilakorkosandaalit tarjosivat vaihtoehtoja jo tutuiksi käyneille korkokengille sekä toisaalta liian arkisille, matalapohjaisille sandaaleille. Jo 1900-luvun alussa huomattu wedge-kenkien potentiaali sekä arki- että juhlajalkineina jatkuu myös tänä päivänä. Kauniit ja hyvin suunnitellut kiilakorot ovat ajaton, aina trendikäs valinta. Laadukkaissa kiilakoroissa juhlit sekä ihanat maalaishäät, tanssit kaupungin kuumimmalla klubilla ja kävelet kesän ansaitulla kaupunkilomalla.

Kiilakorkosandaalit – näissä kengissä olet boheemin trendikäs!

Tee kuten Jessica Alba, Eva Longoria ja Blake Lively ja pue yllesi muodikkaat kiilakorkosandaalit. Kenkien suuren suosion ja jatkuvasti kasvavan kiinnostuksen vuoksi malleja, värivaihtoehtoja ja yksityiskohtia on tuhansia! Klassisen tyylikäs valinta on maanläheisillä sävyillä maustettu, aitonahkainen kiilakorkokenkä. Useimmissa malleissa on ihanan kevyt slingback-remmikiinnitys. Rohkeampien värien rakastajalle tarjolla on myös räväköitä neon-värejä. Kiilakorkosandaalit toimivat erinomaisesti siis myös sähkönsinisen, punaisen ja vihreän sävyissä. Klassisina kesäkenkinä kiilakoroilla varustetut sandaalit ovat usein kevyitä ja avonaisia. Kevyet ja sirot remmit ovat suosittuja yksityiskohtia kiilakoroissa, mutta tarjolla on myös runsaasti jalkapöydän paljaaksi jättäviä, minimalistiseen tyyliin taipuvia kenkiä. Massiivisemman tyylin käyttäjät puolestaan ihastuvat kenkiin, joissa remmiosat ovat paksummat ja suojaavammat.

Naisellista tyylisi silmänräpäyksessä – kiilakorkosandaalit tuovat parhaat puolesi esiin

Supernaiselliset kiilakorkosandaalit tuovat käyttäjälleen eteläeurooppalaista eleganssia. Voit käyttää kiilakorkokenkiä joko antamaan lyhyelle varrellesi lisäsenttejä tai korostamaan entisestään pitkiä jalkojasi. Oikein yhdistellyt sandaalit tuovat välittömän boostin tyylillesi, olipa tyylimakusi tai vartalonmallisi mikä tahansa. Parhaiten kiilakorolliset kengät toimivat muutenkin naisellisessa asussa. Kellohameet, maksimekot sekä kauniisti laskeutuvat arkimekot saavat tyyliin sopivan jatkumoa, kun ne puetaan kiilakorkojen kanssa. Kruunataksesi feminiinisen linjan käytä koruja ja asusteita runsaalla kädellä. Clutch-laukut juhlissa ja suuret nahkalaukut arjessa ovat loistava täydennys kiilakorkoasuun. Runsaat rannekoruröykkiöt ja massiiviset statement-kaulakorut antavat oman pikantin lisänsä erityisesti juhla-asuihin. Joko olet valmis asettamaan tyylisi aivan uusiin kenkiin?

Yhdistät helposti

Aina ajankohtainen ja persoonallisen tyylikäs kiilakorko on monien mielestä hieman tukevampi korko kävellä, kun halutaan korollisten kenkien avulla lisää pituutta ja ryhtiä. Kiilakorko tekee sandaaleista hieman rennommat, mutta kenkiin huolella valittu materiaali vaikuttaa niiden ilmeeseen myös ehdottoman paljon. Kiilakorkoiset sandaalit ovat kenkämaailmassa suhteellisen nuoria, sillä ne tulivat ensimmäistä kertaa suosioon 1930-luvulla, jolloin nykyisin kuuluisat suunnittelijat halusivat hullutella koroilla. Kiilan myötä kengässä on enemmän pinta-alaa, jota voi kuvioida, jonka muotoa voi helposti muuttaa eri tavoin tai johon voi kiinnittää erilaisia koristeita. Uuteen suosioon kiilakorot nousivat sittemmin rennon hippityylin ja discon siivin 1970-luvulla - ja uudestaan 2000-luvulla tyylien monikirjoon. Luonnonläheinen teema sopii mutkattomiin sandaaleihin mainiosti. Monia sandaaleja koristaakin luonnonmateriaalista tehty punos tai nyöri, korko on tai muistuttaa puuta tai korkkia ja päällinen kuviollista puuvillaa. Platformilla, eli korotetulla pohjalla kiilakorkosandaaleihin saadaan vielä hiukan lisää pituutta ryhtiin, ja pohjan muodolla joko siroutta tai massaa. Yleensä kiilakorkosandaalit ovat siroja: ne kaventavat pukeutujan linjaa ja antavat jalkoja pidentävän vaikutelman.

Kiilakorkojen monet kasvot sopivat kesällä tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Zalandon kiilakorkosandaaleissa löytyy monipuolisesti värejä, materiaaleja ja tyylejä eri tilanteisiin. Valikoimamme kiilakorkosandaaleja yhdistää oikeastaan vain samantyyppinen korko, sillä kenkien ulkoasuissa on vaihtoehtoja laidasta laitaan. On balleriinamaista tai tennarimaista korkokenkää ja päältä siroja sandaletteja. Joukosta löytyy herkullisen värikkäitä, toisaalta rennon hillittyjä tai klassisen tyylikkäitä versioita. Sporttisempaa tyyliä hakeva valitsee raikkaat kangasraidat ja hillitympään tyyliin sopii vaikkapa klassinen nahka tai neutraalinvärinen kanvas-materiaali. Erilaisilla koristeilla varustettuja kiilakorkosandaaleja valitsemalla voi luoda menevämmän, juhlavamman, sporttisemman tai jopa rohkean asenteellisen tyylin. Näyttävyydessä liikutaan asteikolla minimalistisen vähäeleisestä huikean näyttävään, joten valikoimasta löytyy aina jotakin jokaiselle ja joka tilanteeseen. Etsitkö nuorekasta sandaalia vai varmaa työjalkinetta toimistoon? Valikoimasta löydät niin vauhdikasta blingiä kuin uskottavaa tarmokkuutta tai naisellista hehkua. Yhdistämällä toimisto- tai juhla-asuun erilaisia kenkiä voi helposti luoda tilanteen - tai miksei mielialankin - mukaan harmonisen tai säväyttävän kokonaisuuden. Kannattaa kokeilla myös sellaista yhdistelmää, jota ei tule heti ajatelleeksi. Tutustu rauhassa laajaan valikoimaamme ja valitse mieluisa pari (tai muutama) täydentämään kokoelmaasi ja asujasi. Kiilakorkosandaalit ilahduttavat aina ja kestävät aikaa!