Hyvät kiipeilykengät ovat tärkein varusteesi, kun lähdet seikkailulle vuoristoiseen maastoon. Naisten kiipeilykengät tarjoavat aktiiviselle liikkujalle juuri naisen jalkaan ja käyttöön suunniteltuja malleja. Luonnollisesti myös värityksessä ja designissa on otettu huomioon naisten mieltymykset. Kiipeilykengät omaavat erinomaisen pidon vaihtelevassa maastossa ja liukkailla kallioilla, ja niiden kohdalla on erityisen tärkeää, että malli sopii juuri sinun jalkaasi.

Laadukkaat naisten kiipeilykengät seuraavaan seikkailuusi!

Huippumerkit tarjoavat pitkälle kehittämiään ja todella laadukkaita kiipeilykenkiä vaativallekin sporttimimmille. Varsinaiset köyden varassa tapahtuvaan kiipeilyyn tarkoitetut kengät ovat asia erikseen. Kategoriaamme kuuluvat kiipeilykengät pitävät sisällään jalkineita, joilla voidaan hoitaa jopa monien tuntien kestävä lähestyminen kiipeilypaikalle, siitä tulee myös toinen kengistä käytettävä nimitys lähestymiskengät. Kevyet kiipeilyyn suunnitellut kengät ovat omiaan lähestymisen lisäksi myös muussa ulkoilussa, jossa kengiltä tarvitaan erinomaista pitoa. Jos haluat pystyä kiinnittämään kenkäsi sulkurenkaalla eli karabiinilla valjaisiisi tai reppuusi roikkumaan, niin erityisesti silloin kannattaa kiinnittää huomiota kenkien keveyteen. Jos taas kaipaat ekstratukea nilkkaan, on varrellinen kenkä silloin oikea valinta sinulle. Muiden sporttikenkien tavoin tarjoavat kiipeilykengät energisiä värejä, kuten turkoosia ja keltaista. Mustan ystäville löytyy toki myös mustia vaihtoehtoja, joista löytyy piristeenä pieni ripaus väriä. Omanlaisensa yksityiskohdan näihin kenkiin tuo varpaissa käytetty kärkivahvike, jonka tehtävänä on suojata varpaita kivikkoisessa maastossa sekä lisätä kengän kestävyyttä.

Hanki laadukkaat naisten kiipeilykengät parhaisiin hetkiisi!

Monet kiipeilykengistä ovat niin tyylikkäitä, että voit käyttää niitä myös sporttisessa kaupunkipukeutumisessa. Värikkäät kengät luovat hauskan yksityiskohdan klassiseenkin pukeutumistyyliin. Moderni nainen yhdistää mustat slim fit -farkut, väljän herrainmallisen villakangastakin ja värikkäät sporttikengät. Nykyään on täysin sallittua yhdistellä rohkeasti eri tyylisuunnista poimittuja elementtejä. Oman, uniikin tyylin luominen ei ole koskaan ollut yhtä hauskaa ja helppoa. Sporttimimmi arvostaa kiipeilykenkien huippuunsa hiottuja ominaisuuksia vuorilla seikkaillessaan ja vetäisee samat popot jalkaansa kaupungillekin. Varrelliset kiipeilykengät sopivat täydellisesti rennompaan katulookiin boyfriend-farkkujen ja pilottitakin seuraksi. Valitse suosikkisi kiipeilykengistä – niin vuorille kuin kaupunkiinkin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista