Suodatin

Klassiset avokkaat

1,820 tuotetta

Klassiset avokkaat ovat ehdottoman tarpeellinen hankinta jokaisen naisen vaatekaappiin. Klassiset avokkaat ovat pysyneet muodin huipulla jo kymmeniä vuosia. Jakkupuvun kanssa avokkaat ovat suorastaan pakolliset jalkineet, joten jokaisella itseään kunnioittavalla bisnesnaisella ja edustustehtävissä toimivalla varmasti onkin niitä jo pitkä rivi kotonaan. Avokkailla on silti paljon muutakin käyttöä kuin osana bisnespukeutumista. Niissä voi sipsutella esimerkiksi arvokkaisiin päiväjuhliin tai villeihin iltabileisiin. Myös arkena voi laittaa avokkaat jalkaan. Nyt trendien huipulla on avokkaiden yhdistäminen vähän rajumpiin housuihin. Avokkaat näyttävät yllättävän hyviltä esimerkiksi farkkujen tai nahkahousujen kanssa. Jos tyylisi on kuitenkin enemmän romanttinen kuin rock, klassiset avokkaat voi helposti yhdistää vaikkapa viattoman tyttömäisiin kesämekkoihin. Avokkaiden parhaimpina puolina onkin juuri niiden monikäyttöisyys. Paitsi että ne sopivat useimpiin asuihin, ne saavat käyttäjänsä näyttämään pitkältä ja ryhdikkäältä. Ja mikä parasta, lisäksi ne saavat käyttäjänsä tuntemaan itsensä huippunaiselliseksi.

Klassiset avokkaat - hillittyä charmia

Klassiset avokkaat ovat yleensä maltillisesti koristeltuja ja muutenkin yleisilmeeltään melko neutraaleja. Suosituin materiaali on nahka tai nahkajäljitelmä. Useimmat klassiset avokkaat ovat hillityn mustia tai ruskeita, mutta uskaliaampiakin sävyjä on saatavissa. Mustat kengät ovat silti kaikista monikäyttöisimmät, sillä on vaikeaa keksiä tilannetta, johon ne kerta kaikkiaan eivät sopisi. Yleensä avokkaiden väri kuitenkin valitaan muuhun asukokonaisuuteen sopivaksi. Niinpä avokkaita olisi hyvä olla ainakin muutama erivärinen pari. Jos sävy sävyyn sopivia kenkiä ei jostain syystä löydy, mustat tai ruskeat ovat perushyvä vaihtoehto. Toisaalta välillä on hauska leikkiä väreillä. Erottuvat kengät voivatkin olla koko lookin juju. Jos joutuu kävelemään avokkailla paljon, matalakorkoiset kengät ovat varmin valinta. Avokkaiden korot vaihtelevat silti lähes olemattoman matalista aina taivaita hipoviin piikkikorkoihin. Myös koron malli vaikuttaa siihen, miten helppo sillä on kävellä. Leveät korot ovat arkikäytössä helpompia kuin kapeat. Avokkaiden mallit vaihtelevat muutenkin paljon. Tarjolla on niin pyöristettyä kuin terävääkin kengänkärkeä. Avokkaita saa myös remmillisinä. Remmikengät pysyvät tukevasti jalassa ja ovat retrosti sievät. Lopulta avokkaiden valinta on kuitenkin sekä maku- että tottumuskysymys.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Kun tahdot antaa itsestäsi tyylikkään vaikutelman, tarvitset jalkineet, jotka kruunaavat asukokonaisuutesi. Valintasi on tuolloin klassiset avokkaat, jotka sopivat käytettäviksi yhtä hyvin housuasujen kuin hameiden ja mekkojenkin kanssa. Klassiset avokkaat ovat aina varma jalkinevalinta, olipa sitten kyse arki- tai työpukeutumisesta tai juhlavammasta tilaisuudesta. Ei siis ihme, että klassisten avokkaiden suosio tyylitietoisten naisten keskuudessa on kestänyt jo vuosikymmeniä. Tänä päivänä klassisten avokkaiden mallisto on todella laaja, joten oman suosikkinsa monipuolisesta jalkinetarjonnasta löytävät helposti niin varttuneet kuin nuoremmatkin naiset, myös ensimmäisiä klassisia avokkaitaan hankkivat nuoret neidit. Tarjolla on hillittyjä jalkineita, jotka edustavat erittäin perinteistä tyyliä tarkkaan harkittuine yksityiskohtineen, mutta mukaan mahtuu myös malleja, joiden suunnittelussa on otettu huomioon uusimmat muotivirtaukset: tarjolla on korokepohjia, reippaita trendivärejä, ihania kuviokuoseja ja näyttäviä somisteita. Kenkien koroissa on valinnan mahdollisuuksia: löytyy pyörryttävän korkeita ja toisaalta taas hyvin säyseän matalia korkoja, joiden muodot vaihtelevat ohuesta stiletistä tukevaan neliöön. Klassisissa avokkaissa voit tuntea olosi aina tyylikkääksi, sillä ne viimeistelevät pukeutumisesi ja saavat jalkasi näyttämään kauniilta.

Klassiset avokkaat tyylikkääseen pukeutumiseen Zalandosta!

Klassiset avokkaat edustavat naisten pukeutumisessa tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Zalando.fi-verkkokaupasta löydät nyt laajan valikoiman näitä ihastuttavia jalkineita. Tuomme huippumerkit maailmalta kotiisi asti nopeasti ja turvallisesti! Ehkä etsitkin juuri tiettyyn tilaisuuteen tai asuun sopivia ajattomia jalkineita? Klassiset avokkaat ovat olleet tyylitietoisten ja pukeutumiseensa panostavien naisten suosiossa jo vuosikymmeniä, eikä suotta. Klassiset avokkaat ovat varma valinta, kun lähdet kaupungille kävelylle tai vierailulle ystävien luokse. Yhtä hyvin ne sopivat työasun seuraksi tai puettaviksi juhlamekon kanssa. Verkkokaupastamme löydät suuren määrän klassisia avokkaita, jotka sopivat niin perinteistä tyyliä suosiville kuin trendikkäämpää mallia etsiville naisille. Valinnanvaraa on runsaasti sekä kengän mallin että niiden yksityiskohtien suhteen. Tarjolla pyöreä- ja teräväkärkisiä kuin myös hillityn värisiä ja trendikkään sävyisiä avokkaita; lisäksi löytyy huikean korkeita korkoja ja matalapohjaisia vaihtoehtoja. Haluatko klassiset avokkaat, joissa on kiinnityssolki, vai pidätkö enemmän mallista, joka on kannasta auki? Tutustu vaihtoehtoihimme. Löydät meiltä varmasti suosikkisi. Zalando.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tilata maailman tunnetuimpien tuotemerkkien klassiset avokkaat helposti ja edullisesti suoraan kotiisi.