Klassiset ballerinat

Suositut filtterit
854 tuotetta

Klassiset ballerinat ovat yksi ajattomimmista kenkämalleista. Matalat, useimmiten pyöreäkärkiset kengät ovat muotoilultaan yksinkertaiset, ja niiden juju on kärkeä koristava rusetti tai solki, tai värikäs kuosi. Monikäyttöisyys ja mukavuus takaavat niiden laantumattoman suosion. Matalat, mutta silti naiselliset ja siistit kengät sopivat vapaa-ajalle, illanviettoon, juhliin ja tietysti työpaikalle. Ne ovat kenties ainoat kengät, joita voi käyttää jokaikisen asun kanssa! Klassiset ballerinat sopivat pitkien leninkien ja lyhyiden hameiden kanssa. Siistit kengät luovat myös kiinnostavan kontrastin kuluneiden farkkujen seuralaisina. Siinäkin on etunsa, että ballerinat mahtuvat jopa käsilaukkuun: luottokikka on ottaa juhliin mukaan ballerinat, joihin korkokengät voi tarpeen tullen vaihtaa!

Klassiset ballerinat ovat naisellinen ja viehättävä valinta!

Matalia, tavallisesti nahasta valmistettuja ballerinoja on käytetty jo jopa 1500-luvulla. Niissä ei ole korkoa lainkaan, tai vain hyvin matala korko. Istuvuutta on perinteisesti säädelty kapealla nauhalla, mistä juontuu ballerinakenkien koristaminen pienellä rusetilla. Suureen muotiin ne nousivat 50-luvulla. Silloin tyyli-ikonina oli lumoava ja hienostunut näyttelijätär Audrey Hepburn, jolla oli eräässä elokuvassa jalassaan kapeat, tyköistuvat farkut ja ballerinat. Pian kaikki naiset halusivat kopioida tämän luottotyylin, eikä sama tyyli ei ole menettänyt viehätysvoimaansa edelleenkään! Klassiset ballerinat sopivat siis hyvin niille, jotka haluavat näyttää naisellisilta, mutta eivät halua välttämättä käyttää korkokenkiä. Lyhyiden lahkeiden kanssa ballerinat korostavat kauniita nilkkoja, tummien sukkahousujen kanssa ne taas luovat siistin ja asiallisen vaikutelman - naisellisuudesta tinkimättä.

Väriläiskiä ja pieniä yksityiskohtia

Klassisten ballerinojen valikoimamme on kiehtova, värikäs ja laaja. Löydät meiltä tietysti ne kaikista klassisimmat, mustat ballerinat pienine rusetteineen. Klassisimpia malleja on myös muissa hillityissä sävyissä. Jos taas haluat piristää asiallista asukokonaisuutta pienin yksityiskohdin, valintasi voi olla vaikkapa kirkkaat yksiväriset klassiset ballerinat, tai kiinnostavalla soljella koristellut sirot kengät. Zalandon valikoimista löydät myös somin kuvioin koristellut ballerinat, pidit sitten rohkeista väriyhdistelmistä tai hennoista sävyistä. Meiltä löydät tunnettujen merkkien klassiset ballerinat, sekä perinteitä ja muotia yhdistelevät nuorekkaat uutuusballerinat! Oli kenkämakusi millainen hyvänsä, Zalandolta löydät etsimäsi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua