270 tuotetta

Nauhakengät ovat tyylikkäät, mukavat ja monikäyttöiset jalkineet. Eleettömät, ajattomat ja sukupuolettomat kengät ovat mahtava valinta housupukujen, leninkien ja suorien farkkujen kanssa. Myös kävelykenkinä ne ovat vertaansa vailla. Hyvin muotoillut ja voimakkaasti kuvioidut kumipohjat takaavat hyvän pidon soralla ja asfaltilla, ja sopivan paksut pohjat vaimentavat kantapäähän ja päkiään kohdistuvia iskuja ja painetta. Mukavat kengät eivät missään nimessä tarkoita tyylistä tinkimistä!

Materiaalien juhlaa

Niin Al Pacinon kuin Diane Keatoninkin jalkaan sopivat sukupuolettomat nauhakengät ovat todellinen fashion statement myös 2010-luvulla. Eleettömissä kengissä materiaalit pääsevät oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaasti valmistetut ja harkituin yksityiskohdin koristellut nauhakengät ovat parhaimmillaan kuin taideteos. Vaivattoman elegantti asukokonaisuus syntyy, kun yhdistät rennosti istuvat suorat housut, valkoisen kauluspaidan ja mustat korkeakiiltoiset nauhakengät. Salkkumainen käsilaukku ja bleiseri takaavat huolitellun ja ammattimaisen ulkomuodon. Tässä lookissa saat toimistolla ja asiakasneuvotteluissa tahtosi läpi. Erilaiset pintakuvioinnit pääsevät oikeuksiinsa kiiltävissä materiaaleissa. Voit hakea lisäilmettä krokotiilijäljitelmällä tai kekseliäillä leikkauksilla. Rei’itetyt reunakuviot ja piparkakkumaiset muodot tuovat pittoreskia pehmeyttä muuten sliipattuun malliin. Kiiltävät ja mokkanahkaiset jalkineet näyttävät upeilta myös säväyttävissä väreissä. Kerää katseita puoleesi ylellisillä syvän burgundin sävyillä tai viileillä harmaaseen taittuvan sinisen vivahteilla.

Anna persoonasi loistaa

Kokeilunhaluiselle trendien kanssa hulluttelijalle löytyy Zalandolta huikeat valikoimat jännittäviä kenkävaihtoehtoja. Fiftarihenkiseen teddy-tyyliin hurahtaneille on tarjolla mahtavia paksupohjaisia nauhakenkiä, joissa kelpaa mennä diggailemaan jazzia tai notkumaan kaupungille. Sporttisemman tyylin ystävät voivat valikoida lempimerkkiensä joukosta rennot kangastossut tai nahkaiset tennarit. Raikkaan väriset purjehduskengät ovat merihenkisen pukeutujan valinta, oli kyseessä sitten maakrapu tai kippari itse. Mukavissa purkkareissa on hauska ulkoilla ja poiketa sunnuntai-kävelyn lomassa vaikka kahville. Zalandolta löydät kattavat valikoimat kaupunkireippailuun sopivia nauhakenkiä juuri sinulle sopivissa väreissä ja malleissa. Kokeile leikkisillä printeillä koristeltuja jalkineita, graafisia kuvioita ja mielenkiintoisia linjoja. Älä pelkää erottua joukosta, vaan ole rohkeasti oma itsesi ja anna kaikkien nauttia juuri sinun persoonallisesta tyylistäsi.

Yhdistele ja sekoita

Klassiset nauhakengät ovat yksi pukeutumisen peruselementeistä. Ne kuuluvat sekä miesten, naisten että lasten kenkäkaappiin keskeiselle paikalle. Naisten pukeutumisessa ne ovat usein osa niin kutsuttua "bisneslookia", eli ne yhdistetään useimmiten räätälöityihin housupukuihin. Klassiset nauhakengät saavat asun näyttämään viimeistellyltä ja huolitellulta. Lisäksi ne ovat moneen tilaisuuteen, esimerkiksi liiketapaamisiin, tyylikkäämmät vaihtoehdot kuin korkokengät. Ne ovat myös mukavammat jaloille pitkien työpäivien ajan. Siinä missä miesten klassisissa nauhakengissä värivalikoima on usein hillittyä mustaa, ruskeaa ja harmaata, naisten puolelta saattaa löytyä myös rohkeaa punaista ja syvää sinistä. Lapsille nauhakengät tarkoittavat usein käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Nauhakengät eivät putoa jalasta ulkona juostessa. Toisaalta ne ovat oleellinen osa myös poikien ja tyttöjen kaunista juhlapukeutumista.

Klassiset nauhakengät - kenkäkaapin perusasia!

Nyt sinulla on hyvä tilaisuus hankkia uudet klassiset nauhakengät kätevästi Zalando.fi-verkkokaupasta. Klassiset nauhakengät ovat asuste, joita jokaisella tulisi olla vähintään yksi pari. Naisille ne ovat osa korrektia työpukeutumista. Vaikka olisitkin korkokenkien ystävä, joskus on mukavaa vaihtaa tyyliä ja pukeutua mataliin kenkiin. Klassiset nauhakengät ovat myös siitä hyödyllinen ostos, että ne eivät mene pois muodista. Jos pidät kengistäsi hyvää huolta, sinulle on niistä iloa pitkäksi aikaa. Zalandon laajasta valikoimasta löydät klassiset nauhakengät koko perheelle, arkeen ja juhlaan. Zalandon kätevän hakutoiminnon avulla voit etsiä klassisia nauhakenkiä materiaalin, värin tai tuotemerkin mukaan. Jos olet valinnut jo tietyn suosikkimerkin, voit helposti tarkastaa sen tarjonnan Zalandon kokoelmista. Kun olet löytänyt klassiset nauhakengät, jotka sopivat juuri sinun käyttötarkoitukseesi, varsinainen tilaaminen käy todella nopeasti muutamalla napsautuksella. Zalandon valikoimat ovat niin suuret, että luultavasti sinun tekee mieli ostaa useita pareja klassisia nauhakenkiä samalla kertaa. Se sopii hyvin, sillä meillä Zalandossa tilaus- ja toimitusehdot ovat erittäin joustavat.