Naisten klassiset nilkkurit

777 tuotetta

Klassiset nilkkurit sopivat lähes joka tilanteeseen ja moniin eri tyyleihin. Tyypillisimmillään nilkkurit ovat syksyyn ja talveen sopivia ohuella tai lämpimällä vuorella ja matalalla varrella varustettuja kenkiä. Nykyään nilkkureidenkin valikoimaan on tullut yhä lisää uudenlaisia tyylejä ja malleja, ja löydätkin valikoimasta upeita nilkkureita myös juhliin sekä lämpimämpiin vuodenaikoihin. Klassisia nilkkureita löytyy sekä korottomina että monilla erilaisilla koroilla. Jos rakastat koroilla kävelyä, valitse omat suosikkisi esimerkiksi stilettojen ja tolppakorkojen joukosta. Tolppakorko on erittäin suosittu korkomalli klassisissa nilkkureissa, sillä se tuo enemmän tukea kävelyyn, jota tarvitaankin liukkaina vuodenaikoina. Eri nilkkurimalleissa varren pituus vaihtelee matalammasta vain nilkan peittävästä varresta aina hieman korkeampaan pohkeen alaosaan ulottuvaan varteen.

Supertrendikkäät klassiset nilkkurit tuovat asuusi tyylikkyyttä!

Sirot, kapeakärkiset nilkkurit sopivat täydellisesti klassiseen tyyliin. Valitse eleganttien nilkkureiden seuraksi kapealahkeiset chinot sekä huipputyylikäs trenssi. Pyöreäkärkiset mokkanahkaiset nilkkurit sopivat sinulle, joka rakastat rennompaa tyyliä. Yhdistä vaaleanruskeiden mokkanahkaisten nilkkureiden kanssa boyfriend-farkut sekä lyhyt untuvatakki karvakauluksella. Suurin osa klassisista nilkkureista on nahkaisia, mutta muitakin materiaalivaihtoehtoja on saatavilla, kuten laadukasta aidon nahan näköistä keinonahkaa. Valikoimasta löytyy myös ulkoiluun ja retkeilyyn suunniteltuja sporttisempia nilkkureita, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota vettä hylkiviin materiaaleihin ja kengän istuvuuteen sekä liukkaille ja epätasaisille alustoille sopivaan pohjaan. Jos etsit uniikkeja kenkiä nilkkureiden valikoimasta, voivat sinua miellyttää cowboy-tyyliset nilkkurit, metallinhohtoinen väri tai nilkkurit jättimäisillä somisteilla.

Naisten klassiset nilkkurit - eleganttia tyylikkyyttä, rockhenkeä ja korkeita korkoja!

Biker-bootsit ovat olleet jo pitkään supertrendikkäät, ja niiden avulla voit luoda joko katu-uskottavan räväkän rock-tyylin tai tuoda hieman särmää muuten klassiseen asukokonaisuuteen. Erityisesti syksyn ja talven märkiin keleihin kannattaa valita useammat kengät päivittäiseen arkikäyttöön, jotta kengät ehtivät varmasti kuivua räntäsateen tai lumimyräkän jäljiltä. Keinonahkaiset kengät ovat täydellinen valinta sateisiin ilmoihin, sillä ne hylkivät vettä ja likaa, ja niiden huoltoon riittää puhdistaminen kostealla liinalla. Oikein hoidettuina myös nahkaiset nilkkurit sopivat kosteisiin ilmoihin, sillä hyväkuntoinen nahka hylkii myös vettä. Mikä sitten oma tyylisi onkin, löydät varmasti monia omaan lookiisi sopivia vaihtoehtoja naisten klassisten nilkkureiden valikoimasta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Klassiset nilkkurit ovat jokaisen naisen kenkäkaapin ehdoton vakiovaruste. Ne kelpaavat jalkaan laitettaviksi minä tahansa vuodenaikana ja ne jalassaan on helppo tuntea itsensä itsevarmaksi ja tyylikkääksi naiseksi. Talvi- ja syysnilkkurit ovat yleensä valmistettu lämpöisiksi, mutta klassisten nilkkureiden valikoimasta löytyy myös runsaasti ohuemmista materiaaleista valmistettuja, vuorettomia kenkiä, joiden kanssa kelpaa astella kesäisin ja keväisin. Alunperin klassisten nilkkureiden malli on peräisin itäisestä Aasiasta, jossa niitä käyttivät vaeltavat nomadit. Ne kulkeutuivat Kiinasta Intiaan ja Venäjälle mongolien mukana 1200- ja 1500-lukujen aikana. Nykyään klassisten nilkkureiden kirjo on laajentunut huomattavasti ja ne kelpaavatkin käytettäväksi mihin tahansa tilaisuuteen. Nilkkureilla voi huoletta kruunata niin arki- kuin juhla-asunkin. Arkiasun, esimerkiksi farkkujen, kanssa varma valinta ovat matalakorkoiset, mustat tai vaikkapa harmaat nilkkurit, joiden kanssa kävely on vaivatonta. Juhlavamman mekon tai minihameen kanssa yhdistettäväksi sopivat taas esimerkiksi hieman korkeammalla korolla varustetut, vaikkapa kirkkaan väriset klassiset nilkkurit. Nämä kengät kuuluvat jokaiseen uuteen muotisesonkiin ja melkeinpä jokainen suunnittelija esittelee vuosittain oman näkemyksensä sen hetkisistä klassisista nilkkureista.

Klassiset nilkkurit - joka sään ja tilaisuuden kenkä!

Klassiset nilkkurit ovat jokaisen naisen lähes jokavuotinen hankinta – niitä ei yksinkertaisesti voi olla liikaa. Nyt voit hankkia ne kenkäkaappiisi helposti ja vaivattomasti Zalandon edullisesta verkkokaupasta. Klassisten nilkkureidemme valikoima on todella laaja ja sieltä löytyy sopivat nilkkurit tilanteeseen kuin tilanteeseen ja säähän kuin säähän. Valikoimamme laajuuden vuoksi olemme helpottaneet juuri sinun silmääsi mielyttävien kenkien etsimistä useilla eri hakuvaihtoehdoilla. Voit esimerkiksi hakea suoraan tietyn merkkisiä, värisiä tai hintaisia kenkiä. Lisäksi voit asettaa hakuvaihtoehtoihin koron korkeuden ja mallin, varren pituuden ja leveyden sekä tietenkin myös kengän pintamateriaalin. Tietenkään emme ole rajanneet pois myöskään vaihtoehtoa selata koko valikoimaamme läpi. Valikoimastamme löydät kasoittain niin arkisia kuin juhlaviakin nilkkureita, useissa eri väri-, malli ja materiaalivaihtoehdoissa.