Naisten klassiset saappaat

489 tuotetta

Huoliteltu tyyli lähtee jalkineista. Hienostuneen tyylin pohja rakennetaan varpaista ylöspäin, ja se, mitä sinulla on jalassasi vaikuttaa myös muuhun asuun. Klassiset saappaat ovat takuuvarma valinta tyylistään tarkalle. Napakasti istuvat ja jalkoja hoikentavat saappaat ovat vaatekaapin tärkein satsaus. Melkein läpi vuoden palvelevat jalkineet kestävät niin syyssateet, talvisen kirpeän pakkasen kuin kevään ensimmäiset säteetkin. Laadukkaasta nahasta valmistettu saapas kestää käyttöä vuosiksi eteenpäin. Arjen pyöritys, after work -cocktailit ja illan viimeiseen raitiovaunuun kiirehtiminen onnistuvat kaikki mainiosti tukevat saappaat jalassa. Elegantti ja laadukas tyyli ei katso ikää: klassiset saappaat sopivat jokaisen sukupolven naisille aina äidistä tyttäreen.

Valitse klassiset saappaat juuri niissä väreissä ja malleissa kuin haluat!

Klassiset saappaat tulevat niin monissa väreissä, malleissa ja yksityiskohdissa kuin vain toivot. Laaja valikoima on täynnä mahdollisuuksia mutta myös valinnanvaikeutta. Kun hankit saappaita, kannattaa käyttötarkoituksen pohtimiseen ja oikeiden ominaisuuksien valintaan käyttää aikaa. Ylipolvensaappaat vai polven alle ulottuva varsi? Mustaa, konjakinruskeaa, harmaata vai ehkä sittenkin viininpunaista? Solkia, vetoketjuja vai nyörityksiä? Värivalinta kannattaa tehdä asun muut osaset mielessä pitäen. Varren pituus ja kiinnitysmekanismit riippuvat käyttötarkoituksesta. Saappaitaan ahkerasti käyttävän kannattaa valita yhden sijasta kaksi paria. Kenkien vuorottelu pitää jalkineet hyväkuntoisina ja tuo tyyliin vaihtelua. Myös erilaiset pintakäsittelyt ja yksityiskohdat vaikuttavat kengän käyttötarkoitukseen. Kulutettu nahkapinta on erinomainen lisä arkiasuun kun taas kiiltonahkaiset saappaat ovat omiaan juhlahumuun.

Klassista tai boheemia - yhdistä klassiset saappaat oman tyylisi mukaan!

On aika pistää luulot saappaiden yhdistelymahdollisuuksista uusiksi. Klassiset saappaat sujahtavat osaksi asiallista ratsastus-lookia mutta sopivat myös nuorekkaaseen kaupunkityyliin. Slim-fit housut, trenssitakki ja napakka poninhäntä yhdessä saappaiden kanssa luovat virtaviivaisen tyylin, joka kelpaa myös virallisempiin työmenoihin. Boheemimpaa otetta saapas-asuunsa kaipaava yhdistää uudet jalkineensa laskeutuviin helmoihin tai neulemekkoon. Pue klassiset saappaat leikittelevien polvisukkien ja hameen kanssa. Polvisukat luovat nuorekkaan ilmeen ja jatkavat saappaiden hoikentavaa linjaa. Skarpit saappaat ovat toimivan asukokonaisuuden seurauksena piristys kantajalleen. Huolellisesti koottu asukokonaisuus vie ajatukset pois kiireestä ja tarjoaa arkeen pientä luksusta. Hyvin istuvat ja kauniit kengät jalassasi voit kuvitella itsesi astelemassa syksyisellä Manhattanilla tai viettämässä rentouttavaa lauantaipäivää pitkän brunssin parissa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Jokaiseen päivään ja jokaiseen säähän! Monetko jalkineet sinun mielestäsi sopivat tämän kuvauksen alle? Siitä ei ainakaan käy kiistäminen, etteikö naisten klassiset saappaat kuulu juuri tähän kategoriaan. Erittäin naiselliset ja käyttötarkoitukseensa tarkasti valitut saappaat ovat mukavat ja aina ajankohtainen valinta asuun kuin asuun. Illalla juhliin lähtiessäsi valitse syntisen mustat kiiltävät kapeakorkoiset saappaat juhlamekkosi pariksi. Päivällä kadulle pillifarkkujen kanssa ihanasti sointuvat mattapintaiset ruskeat matalakantaiset saappaat. Syksyn sateisille kaduille valitse vedenpitävät saappaat ja talven pakkaseen ja lumihankiin lämpöiset ja pehmoiset saappaat. Keväällä lumen sulaessa ovat säänkestävät saappaat jälleen ajankohtaiset eikä kukaan ihmettele, vaikka laittaisit kesälläkin jalkaasi saappaat. Valitse vain oikea materiaali ja tyyli, ja olet valmis astumaan kadulle säällä kuin säällä, jokaisena vuodenaikana. Mihin oletkaan menossa, valitse jalkineesi tältä sivulta sen mukaisesti, etkä taatusti jää huomiotta! Zalandon mallistosta valitessasi pääset nauttimaan parhaasta laadusta sekä kauneimmista malleista. Ettei valinta muodostuisi liian vaikeaksi, valitse samalla toinenkin pari kun toimeen jo ryhdyit. Näin varmistat, että sinulta löytyy asusi seuraksi kaunis pari klassisia saappaita.

Klassiset saappaat, aina ajankohtainen ja tyylikäs valinta!

Kun olet etsimässä oikeaa saapasparia, olet nyt juuri oikealla sivulla! Zalandon mallistosta löydät useita klassisia saapasmalleja arkeen ja juhlaan. Värivaihtoehtoja on paljon juuri sinun asuusi sopivaksi ja tyylissä löytyy valinnan varaa ihan meille kaikille. Valitse korkeat korot juhlaan ja naisellisempaan pukeutumiseen. Kun on tiedossa pitkiä kävelymatkoja, matalapohjaiset klassiset saappaat ovat silloin valintasi. Molempia malleja löytyy Zalandon sivulta useita ja värejä kaikkien mieleiseksi. Muoti muuttuu, mutta jotkin asiat säilyvät. Nämä saappaat voit laittaa jalkaasi vielä vuosienkin kuluttua ja silti tunnet olosi tyylikkääksi ja muodikkaaksi. Valitse oikea malli maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi ja näin varmistat, etteivät uudet saappaasi jää kaappiin vaan voit pukea ne jalkaasi aina sopivan tilaisuuden tullen. Ja näitä sopivia tilaisuuksiahan tulee sinulle vastaan jatkuvasti; muistathan siis varmistaa että eteisen kenkähyllystä löytyy sopiva pari klassisia saappaita moneen käyttötarkoitukseen. Materiaalit ovat kiiltävää tai mattapintaista laadukasta nahkaa joka oikealla hoidolla kestää käytössäsi pitkään. Älä enää odota, vaan varaudu syksyn sateisiin ja talven lumihankiin asuusi sopivilla klassisilla saappailla!