Oletko valmiina panemaan pallon sukkaan? Naisten koripallokengät loistavat nyt niin koriskentillä kuin catwalkeillakin. Vaikka pallon heittely ei olisi agendalistallasi, koriskengät kannattaa silti hankkia. Niille löytyy käyttöä monessa urbaanissa tyylissä, kuten sporty chicissä. Jos taas pallopelit ovat sinulle henki ja elämä, sitä suuremmalla syyllä sinun kannattaa panostaa laadukkaisiin koripallokenkiin.

Naisten koripallokengät – kuka donkkaa tykimmin?

Koripalloon ei tarvita kovin paljon välineitä tai varusteita, mutta asianmukainen peliasu ja hyvät naisten koripallokengät ovat olennaiset. Koska peli on ajoittain hyvinkin vilkasliikkeistä ja energistä, pitävät ja jalkaa tukevat kengät ovat turvallisuusasia. Lähtiessäsi hankkimaan täydellisiä koristossuja on hyvä tarkkailla muutamien tärkeimpien kriteerien täyttymistä. Parhaat koriskengät ovat kiertojäykkyydeltään melko jämerät, jotta ne kestävät pienet kolaukset ja tukevat jalkaa optimaalisesti. Myös reunojen pyöristys on tärkeä ominaisuus, jonka tarkoituksena on ehkäistä nilkan nyrjähtämistä. Varren korkeus on makuasia, mutta useimmat pelaajat pitävät perinteisistä korkeavartisista kengistä.Lisäksi miellyttävä vaimennus ja materiaalien hengittävyys ovat myös pohdinnan arvoisia näkökohtia kenkien ostossa. Olitpa sitten ammattilainen tai satunnainen pallonpompottaja pihajengissä, kunnon varusteet ovat sijoitus parhaasta päästä.

Naisten koripallokengät ovat kotonaan sekä kisakentillä että kaduilla

Miespuoliset koripallojulkkikset ovat raivanneet tietä suuren yleisön tietoisuuteen naispuolisille korisikoneille. Naispelaajien ehdotonta kärkeä on tietenkin Diana Taurasi. Hän on sekä eräs naisten koripalloilun menestyksekkäimmistä pelaajista että kenttien tyyli-ikoni, jonka jalassa on vuosien saatossa nähty mitä näyttävimpiä ja erikoisimpia koriskenkiä. Vaikka menestyksen salaisuus tuskin piilee erikoisissa popoissa, totta on, että kivat ja pirteät naisten koripallokengät tuovat lisäbuustia peliin. Koriskenttien kiihkeää draivia olisi kiva siirtää välillä arkimuotiinkin. Kokeile yhdistää tyylikkään mustavalkoiset tai säihkyvät kullanväriset koripallokengät vaikkapa pehmeästi laskeutuviin joogahousuihin ja nahkatakkiin niin saat rennon asun keväisiin päiviin. Lisää tyyliisi sporttista fiilistä ja ota koriskengät rohkeasti myös katukäyttöön.

Yhdistät helposti