Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Kestävä kehitys
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Koron muoto
 • Koron korkeus
 • Kengän kärki
 • Kiinnitys
 • Kengän leveys
 • Sisävuori
 • Uutuudet
 • Vegaaninen
 • Toimitus

1,189 tuotetta

adidas Ozweego

adidas Ozweego

Tutustu brändiin

Mikä muu voisi korostaa naisellisuutta paremmin kuin korkeakorkoiset avokkaat? Ilman näitä kenkiä nainen tuskin voisi elää! Keihtovan korkeat korot tuovat esiin säärtesi upeita muotoja ja tekevät jokaisesta asustasi unohtumattoman. Lahjakkaat suunnittelijat ovat päästäneet kaiken luovuutensa valloilleen tavalla, joka tyrmää ja häikäisee jokaisen. Erilaisten kauniiden mallien kirjo on nyt todella laaja ja näiden kenkien valikoima saa ikuisen kenkäfriikin huokaamaan onnesta. Kengissä on paljon jännittäviä katseen kiinnittäviä yksityiskohtia. Itsevarmaan asuun sopivat soljet, remmit, nyörit tai niitit. Romanttisempiin hetkiin ihanan suloisia rusetteja. Materiaaleina löytyy tekstiiliä, kiiltonahkaa, nahkaa, pehmeää tai kiiltävää ja silmiä hivelevää pintaa. Kuosit ovat tällä hetkellä suorastaan järkyttävän monipuolisia ja ihania, pintakuvioissa yhdistyvät mielikuvituksen lennokkuus ja samalla sensuelli tyylikkyys. Ruudut ja raidat saavat aikaan upeita kontrasteja asuusi ja eläinkuosit erilaisissa väreissä eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Korkeakorkoisten avokkaiden värit ovat kuin säkenöivän loistava sateenkaari: punaista, vihreää ja sinistä. Väreissä näkyy myös hillitty ja trendikäs nude, ruskea tai harmaa sekä tietysti musta. Juhlakengistämme voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan, sillä ne lumoavat hehkullaan, sokaisevat kimaltavilla paljeteillaan ja huimaavan korkeilla koroillaan! Älkäämme kuitenkaan unohtako arkea, sillä tarjolla on myös tavalliseen päivään piristystä ja lohdutusta tyylikkäistä ja hillityin värisistä tai leiskuvan värikkäistä kengistämme.

Korkeakorkoiset avokkaat – naisellisuutta tyylillä!

Korkeakorkoiset avokkaat ovat sinun kenkävalikoimasi helmi. Zalandon verkkokaupasta saat kaikki kengät jotka tarvitset naiselliseen asuusi. Maailmanmerkit ja huippusuunnittelijat takaavat sen, että juuri sinä olet trendikäs ja seuraat viimeisintä muotia. Jos olet farkkutuulella, yhdistä voimakkaan väriset tai persoonallisin yksityiskohdin varustetut mustat avokkaat asuusi ja sinut huomataan. Kauniit mekot syttyvät täyteen loistoonsa vasta, kun niitä kruunaavat tyyliisi sopivat korkeakorkoiset avokkaat, ja niillä viimeistelet klassisen toimistoasun jakusta ja kynähameesta. Nämä kengät korostavat kauniisti jalkojasi ja antavat sinulle uutta itsevarmuutta. Tutki Zalandon verkkokaupan valikoimaa, sieltä löydät kaikki elämäsi kengät. Tarjolla on korkoja joka makuun: korkeaa tai tyrmäävän korkeaa. Yllätä itsesi ja lähipiirisi ja valitse rohkeasti kengät, jotka olet unelmissasi aina halunnut, nyt ne ovat siellä. Tiedät mitä haluat, kun näet ne - kengät jotka suorastaan kutsuvat sinua! Arkisiin asuihin voit hankkia hillittyä tyyliä tai rohkeaa väriä mielialasi mukaan. Lähde juhlimaan, sujauta jalkoihisi laadukkaat romanttiset, tai häkellyttävän hurmaavat kengät. Selaa mallistoamme kaikessa rauhassa huolettomasti kotona – näet siellä juuri ne korkeakorkoiset avokkaat, jotka sinun on pakko saada!

"En tiedä kuka keksi korkokengät, mutta naiset ovat hänelle paljon velkaa" – Marilyn Monroe

Tottahan se on: korkeakorkoiset avokkaat muuttavat naisen olemuksen täysin! Korkokengät jalassa ryhti on aivan erilainen kuin matalissa kengissä, ja korkokengät korostavat kauniisti jalkojen muotoja. Toiset pitävät korkokenkiä päivittäin, jotkut vain muutaman kerran vuodessa. Mutta kaikki tietävät, että ne jalassa kävellessä olo on itsevarma, naisellinen ja tyylikäs. Klassisesti korkokenkiä pidetään tietenkin hameiden ja leninkien kanssa. Mallia voi ottaa hurmaavalta Marilyniltä, joka yhdisti huimat korot esimerkiksi tyköistuvaan kynähameeseen! Erityisen trendikästä juuri nyt on yhdistää korkeakorkoiset avokkaat nahkaleggingseihin tai slim fit -farkkuihin. Malleja on tietysti moneen lähtöön ja kenkien muotoilu on vaihdellut vuosien varrella. 70-luvulla muodissa olivat paksut tolppakorot, 90-luvulla puolestaan kapenevat korot.

Luo tyrmääviä asukokonaisuuksia korkokenkien ympärille!

Korkkareita ei suinkaan säästetä ainoastaan juhlatilaisuuksiin. Yhdistä ne arkiasuun, ja huomaat, miten säteilet aivan eri tavalla kuin matalapohjaisissa kengissä! Farkkujen kanssa sopivat parhaiten minimalistisesti muotoillut, klassiset korkokengät. Korkoa saa olla runsaasti, eikä mallin tarvitse olla siroimmasta päästä. Mustat platform-avokkaat ovat kuin luodut kapeiden, korkeavyötäröisten farkkujen kanssa käytettäviksi! Napakoiden housujen seuraan sopivat myös erilaiset nauhalliset avokkaat ja korkeakorkoiset nilkkurit. Valitse yläosaksi naisellinen paitapusero ja tyköistuva, lyhyt jakku. Kesäiseen illanviettoon taas sopii siistien shortsien ja kauniin hihattoman paidan sekä korkokenkien yhdistelmä! Aurinkoisen asukokonaisuuden kruunaavat huippumuodikkaat nudet korkkarit. Hameiden ja leninkien seuraksi sopivat tietysti kaikenlaiset korkeakorkoiset avokkaat. Kengät voivat hyvin olla asun keskipiste. Silloin jalkaan sujautetaan esimerkiksi soljin tai ruusukkein koristelut korkkarit. Metallisävyiset avokkaat jalassa taas säteilet taatusti juhlan keskipisteenä! Hillittyihin asukokonaisuuksiin sopivat klassisen mustan lisäksi lempeät ruskean sävyt sekä mokkanahkaiset luomukset.

Tutustu myös