Suodatin

Korkeakorkoiset saappaat

157 tuotetta

On kenkiä, jotka jalassa tuntee olonsa erityisen itsevarmaksi ja tyylikkääksi. Tähän ryhmään kuuluvat ehdottomasti korkeakorkoiset saappaat! Kun ne vetää jalkaan, ryhti suoristuu kuin itsestään ja elekieleen tulee eleganssia. Osa korkeakorkoisten saappaiden käyttämisen nautintoa on tietysti myös kiehtova korkojen kopina! Korkeakorkoiset saappaat kuuluvat naisten pukeutumisen klassikkoihin, ja saappaat ovat pitkäikäinen ja monikäyttöinen hankinta. Ja mahtuu kenkäkokoelmaan varmasti useampikin pari! Ensimmäiset saappaat ovat tavallisesti ne klassisimmat: mustat ja hillitysti muotoillut nahkasaappaat. Ja syystäkin – ne ovat erinomainen valinta, sillä niitä voi käyttää mitä erilaisimpien asukokonaisuuksien kanssa! Siksi niihin ei myöskään koskaan kyllästy. Mustat korkeakorkoiset saappaat sopivat niin kotelomekkojen, hameiden kuin napakoiden housujenkin seuraksi. Kokeile niitä rohkeasti myös farkkushortsien ja lämpimän, runsaan yläosan kanssa – jos olet valmis saamaan ihailevia katseita! Jos taas haluat säväyttää saappailla, hanki muotoilun, värin tai yksityiskohtien vuoksi katseet kääntävä malli.

Solkia, huimia korkoja ja poikkeuksellisia värejä

Klassiset mustat saappaat eivät välttämättä kaipaa yksityiskohtia, kun muotoilu on kohdallaan. Saapasparin ilmeeseen vaikuttaa esimerkiksi kärjen pyöreys tai kapeus ja koron korkeus ja kapeus. Stilettikorko yhdistettynä kapeaan kärkeen muistuttaa 80-luvun muodista, ja mitä sitä peittelemään: nämä saappaat ovat tyrmäävän viettelevät! Samaa sarjaa ovat esimerkiksi mokkanahkaiset polveen ulottuvat paksupohjaiset saappaat, joiden korko on korkea ja melko kapea. Nämä korkeakorkoiset saappaat ovat kuin luodut illanviettoon! Iltamenoihin voit yhdistää saappaat hameeseen, klassiseen pikkumustaan tai vaikkapa tyylikkääseen kotelomekkoon. Astetta hillitymmäksi tyyli muuttuu, jos saappaat vedetään slim fit -farkkujen päälle. Arkisemmissa saappaissa voi puolestaan olla esimerkiksi ronskimpi pohja tai kiilakorko. Klassisia yksityiskohtia ovat monenlaiset soljet. Ne rikkovat saappaiden tasaisen pinnan, samoin kuin erilaiset saumat ja varren yläosan taite. Vielä tehokkaampia katseenkääntäjiä ovat buutsihenkiset, teräväkärkiset saappaat ja ylipolvensaappaat!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Korkeakorkoiset saappaat ovat kengät, jotka jokaisen naisen on pakko omistaa! Seksikkäät ja tyylikkäät saappaat jalassaan jokainen nainen tuntee väkisinkin olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi. Korkeakorkoisten saappaiden valikoima on nykypäivänä ällistyttävän laaja ja niitä löytyy yhdistettäväksi niin nuoren kuin jo hieman elämänkokemusta kerryttäneenkin naisen tyyliin. Korkeakorkoiset saappaat kelpaavat jalkaan vuodenajasta riippumatta ja niistä valmistetaankin lukuisia eri mallistoja talvi- ja kesäkäyttöön. Myös mallien ja värien valikoima näiden kenkien kohdalla on suorastaan valtaisa: jokainen löytää taatusti juuri omaa silmää sekä jalkojaan miellyttävät korkeakorolliset saapikkaat, jotka jalassa elämästä nauttiminen on enemmän kuin helppoa! Ne voi huoletta yhdistää esimerkiksi rentoon farkkutyyliin, mutta ne näyttävät upeilta myös juhla-asun somisteena. Eräs korkeakorollisten saappaiden loistavista ominaisuuksista onkin se, että voit vetää jalkaasi yhden ja saman kenkäparin tilaisuuden laadusta huolimatta. Jos esimerkiksi hankit itsellesi kauniit ja ajattomat nahkaiset korkeakorkoiset saappaat ja yhdistät ne jakkuun sekä farkkuihin, ei kukaan taatusti tunnista kenkiä samoiksi kun laitatkin ne jalkaasi kauniin juhlamekon kanssa.

Korkeakorkoiset saappaat – itsevarmuus yhdessä kenkäparissa!

Zalandon verkkokaupasta löydät nyt valtaisan valikoiman kauniita ja seksikkäitä korkeakorkoisia saappaita. Valikoimastamme löydät perinteiset ja klassiset saappaat, mutta myös värikkäät ja modernit muotiluomukset, jotka taatusti kääntävät katseita. Korkeakorkoiset saappaat ovat oikeat kengät naiselle, joka tahtoo antaa itsestään omanarvontuntoisen, muodikkaan sekä itsevarman kuvan, ja joka ei pelkää kerätä katseita. Zalandon laajasta valikoimasta löydät sopivat saappaat itsellesi, kaipaat sitten jokapaikankenkiä, juhlakenkiä tai rentoja arkiasusteita. Valtavan kenkätarjontamme vuoksi olemme tehneet juuri sinulle sopivan kenkäparin etsimisestä helppoa hakukriteereidemme avulla. Voit esimerkiksi etsiä korkeakorkoisia saappaita varren pituuden tai leveyden, kenkien merkin, värin, hinnan, koron korkeuden tai pintamateriaalin perusteella. Etsit sitten kenkäkaappiisi millaisia kaunottaria tahansa, voit olla varma, että valikoimastamme löydät jotain juuri sinua miellyttävää. Hyödynnä siis nyt hyvä palvelumme, loistavat tarjouksemme sekä tietenkin mahtavan laaja sekä laadukas valikoimamme ja tee kenkien ostamisesta helppoa, nopeaa ja hauskaa.