Korkokengät

1 141 tuotetta

Ah, korkokengät! Ne ovat kiistatta kengistä kauneimpia. Linjakkaat korot hivelevät silmää ja korostavat säärien suloutta. Mihinkään muihin kenkiin tuskin liittyy yhtä paljon tunteita ja intohimoja. Kokeilitko äitisi korkkareita pikkutyttönä? Entä muistatko, minkälaiset olivat ensimmäiset korkokenkäsi? Toiset käyttävät niitä ainoastaan juhlissa, toiset päivittäin - mutta niiden lumosta ei voi kiistellä. Se syntyy ryhdikkäästä ja naisellisesta olosta, joka korkeisiin korkoihin sonnustautumisesta seuraa. Minkälaiset korot sinua inspiroivat?

Korkokenkämaailma on huimaavan runsas ja kiehtova. Siihen kuuluu kapeaita, naisellisia stilettikorkoja ja massiivisia, asennetta huokuvia tolppakorkoja. Klassiset korolliset avokkaat tai sandaalit vaihdetaan talvella korkeakorkoisiin nilkkureihin, tai naisellisiin saapikkaisiin. Yksityiskohtienkin kirjo on mittava: pidätkö soljista, remmeista vai ruusukkeista? Eikä ainoastaan valikoima ole laaja, vaan korkokenkien ja erilaisten asujen yhdistelmiä on suorastaan loputtomasti. Heittäydy leikittelemään ja kokeile mitä luovimpia korkojen ympärille rakennettuja asukokonaisuuksia!

Korkokengät ovat hurmaavan tyylin salaisuus

Klassiset avokkaat kuuluvat jokaisen naisen kenkävalikoimaan. Niille on nimittäin aina käyttöä! Ne tuovat juhla-asuun juuri oikeanlaista glamouria ja säihkettä. Jakkupuvun kanssa ne puolestaan viestivät tyylitajusta ja ajattomien asukokonaisuuksien arvostamisesta. Älä kuitenkaan piilottele korkkareita kaapissa, vaan kokeile niitä myös farkkujen kanssa! Yhdistit ne sitten pikkumustaan, leveisiin housuihin, farkkushortseihin tai lyhyeen kesämekkoon, osut aina oikeaan.

Syytä pidättäytyä pelkkien klassisten korkkareiden käyttöön ei ole - pukeutumisessa on aina sijaa myös makeille platformeille tai näyttäville korkosandaaleille! Kiilakorkosandaalit ovat kesäkorkkareista nostalgisimpia, ja ne sopivat niin kauniiden leninkien kuin shortsienkin seuraksi. Talvella jalkaan vedetään esimerkisi nauhalliset ja korkeakorkoiset nilkkurit, jotka sopivat niin hameiden kuin farkkujenkin seuraksi.

Korkokengät sopivat loistavasti asun ykkösyksityiskohdaksi. Sen tietävät myös kenkäsuunnittelijat, jotka luovat toinen toistaan näyttävämpiä korkkareita. Dolly Parton sen jo aikoinaan sanoi: "When I'm feeling a little low, I put on my favorite high heels to stand a little taller."

Yhdistät helposti

Korkokengät

Korkokengät ovat naisellisen jalkinemuodin asenteikkain klassikko

Korkokengät ovat yhdistelmä naisellisuuden juhlaa, taidokkaan kenkädesignin eleganssia ja pitkien säärten valloittavaa lumoa. Ne tuovat asuun ryhdikkyyttä ja pituutta ja tekevät askeleesta kevyen mutta itsevarman. Värikäs korkokenkämallistomme tarjoaa näyttäviä vaihtoehtoja korkojen kopinan täyteiseen elämään aina klassisen siroista avokkaista huimaavan korkeisiin platoo-malleihin.

Korkokenkien muotihistorian katsotaan alkavan 1500-luvun Ranskan hovista, jossa oivallettiin korkeiden korkojen ihanuus ja lisäpituuden tuoma hyöty. Korolliset kengät pysyivät pitkään lähinnä aateliston jalkineina, mutta 1900-luvun aikana ne löivät läpi joka naisen muotikenkinä. Koron korkeus ja malli ovat vaihdelleet eri vuosikymmeninä: 50-luku nosti esiin Audrey Hepburnin inspiroimat, maltillisen mittaiset "Sabrina-korot" eli kitten heelsit, 70-luvun pukeutumiseen kuuluivat vankat platform-korot ja 80-luvun glamour syntyi ohuista ja kapeista stilettokoroista. Nykypäivän kenkämuoti ammentaa vapaasti vaikutteita eri aikakausien suosikeista, ja uusi vuosituhat on ollut erityisesti kiilakorkojen juhlaa.

Korkokengät ovat itseoikeutetusti naisten juhlakenkien ykkösiä, jotka antavat tyylille viimeisen silauksen ja ilmeen. Korkeakorkoiset avokkaat ja avokärkiset korkokengät ovat juhlatyylin luottokenkiä, ja raikkaan kesäjuhlailmeen viimeistelevät korolliset sandaalit. Voit tehdä kengistä juhla-asusi keskipisteen, kun yhdistät esimerkiksi korkeat kultaiset kiilakorot neutraalin sävyiseen mekkoon, ja vastaavasti voit tasapainottaa näyttävästi kuvioidun asun ilmettä yksivärisillä koroilla. Juhlapukeutumisessa on kuitenkin lupa säihkyä ja irrotella, ja ihana bileilme syntyykin esimerkiksi vankkojen glitter-pintaisten platform-korkojen, mustan minihameen ja glitter-koristeisen topin yhdistelmästä.

Korkokengät kuuluvat myös monien naisten arkeen, ja esimerkiksi bisnestyylinen työpukeutuminen vaatii jakkupuvun seuraksi korollisia avokkaita, jotka ovat samaan aikaan hillittyjä, elegantteja ja mukavia. Korkeakorkoiset nilkkurit ja saappaat tuovat puolestaan lämmintä tyylikkyyttä syksyyn ja talveen, mutta tarjolla on myös biletyyliin sopivia veistoksellisen ilmavia malleja,jotka samaan aikaan paljastavat ja peittävät nilkan ja säären ihoa.