Suodatin1

mustat Korkokengät

1,513 tuotetta

Naisten mustat korkokengät vievät mennessään huolen siitä, mitkä kengät uuden juhlamekkosi kanssa puet. Sen ne tekevät myös kun etsit oikeaa kumppania tanssilattian pyörteisiin. Klassisuutensa vuoksi ne ovat erittäin pätevät myös arki- ja työtyylissä. Mustat korkokengät ovat täynnä upeita malleja, materiaaleja ja yksityiskohtia!

Naisten kenkähyllyn tärkeimmät: mustat korkokengät

Joko kenkähyllystäsi kurkkivat luotettavat, klassiset, mustat avokkaat? Ne ovat todella naisten monikäyttöisimmät korkokengät, sillä musta on todella muuntautumiskykyinen väri. Se on tyylikäs, hillitty ja rock, riippuen aina siitä, minkä vaatteen kanssa sen yhdistät. Se kuljettaa sinut työstä huviin ja vapaa-ajalle. Sopivathan ne niin juhlamekkojen, iltapukujen kuin kesämekkojen kanssa. Ne näyttävät hyviltä niin rennon farkku-lookin, hienostuneen kotelomekon kuin terävän housupuvunkin kanssa.

Nyt kun arjen asukriiseistä on selvitty mustilla avokkailla, niin kyllähän jokaisella naisella tulisi olla vähintään yksi pari parhaiten omaa persoonallisuutta kuvaavia ja koko shown pysäyttäviä kenkiä. Mitä jos lisäisit kenkärivistöösi toisen mustat korkokengät, mutta tällä kertaa nyörien, niittien, solkien tai kimalteen kera?

Viileisiin vuodenaikoihin on hyvä varata tyylikäs pari nilkkureita tai saappaita. Saappaat lämmittävät mukavasti pohkeita mutta ovat ennen kaikkea todella feminiiniset. Niiden seksikkyyttä ei tarvitse korostaa vaan kannattaa yhdistää ne klassisiin ja jopa arkisiin vaatteisiin. Toki klubi-ilta vaatii isommat panokset, jolloin supertrendikkäät ylipolvensaappaat voi parittaa slim fit -housuihin ja biletoppiin tai minimittaiseen mekkoon. Polveen tai hieman sen alle ulottuvat paksukorkoiset saappaat ovat monen työasun ehdoton luottokenkä, sen käytännöllisyyden vuoksi – stilettokorot vaativat jo harjaantuneemman korkoaskelluksen. Yhdistä saappaasi arkena tummiin farkkuihin, kauluspaitaan ja bleiseriin tai villakangastakkiin. Myös lyhyt untuvatakki turkiskoristein on elegantti ja sopii juurikin upeiden mustien saappaiden kanssa. Ylipolvensaappaat voi mätsätä Kalifornian tyyli-ikonien tavoin minimittaiseen pitkähihaiseen kotelomekkoon.

Tutustu myös