accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten kumisaappaat 146 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
146 tuotetta
146 tuotetta
Be Only -kumisaappaat

Kumisaappaat eivät todellakaan merkitse enää varhaislapsuuden lantsareita, jotka tungettiin kurahousujen lahkeisiin. Kumisaappaat miellettiin pitkään maaseudun lypsykengiksi ja perunannostossa tarvittaviksi hikisiksi työsaappaiksi. Nokian korkeavartiset, mustat kumisaappaat, kumpparit, olivat pitkään suomaisille ainoat sienestys- ja marjastuskengät. 70-luvulla teinien villitys olivat Hai-saappaat. Näihin värikkäisiin matalavartisiin saappaisiin aseteltiin huolella superleveät valkaistut farkunlahkeet muodostamaan kaunis pussimainen muoto. Kumisaappaat ovat viime vuosina kokeneet uuden nousukauden ja nyt ne ovat todella HIP ja COOL! Kumisaappaat ovat nyt katu-uskottava asuste niin urbaanissa skenessä kuin metsästysseuran fasaaniretkelläkin.


Zalandolla on kumisaappaita merkkivalmistajilta useissa tyyleissä ja hintaluokissa


Sanita-kumisaappaat

Ilse Jacobsen, Däv, Supertrash, Viking, Tretorn, Hunter, Keddo, Anna Field, BeOnly ja Havaianas ovat kumisaapasmuotoilun kärkinimiä. Myös muotimerkit Desigualista Love Moschinoon ja Michael Korsiin ovat lähteneet mukaan kumisaapasbuumiin! Onpa erikoisuutena mukana myös Kartell, joka on sisustajille tuttu akryylisten designkalusteiden valmistaja. Kartellin kumisaappaat ovat varmasti korkealaatuiset ja designiltaan huippua. Kumi on luonnonmateriaali, jota muotoillaan muottiin puristamalla. Koska nahka- tai keinonahkaisten kenkien moninaiset työvaiheet jäävät valmistustekniikasta pois, ovat kumisaappaat huomattavasti muita saappaita edullisempia.


Kumisaappaat ovat järkevä mutta samalla hauska valinta


Kumisaappaat ovat tarpeen kesäisin ja talvisin. Niiden tärkein ominaisuus on luonnollisesti vedenpitävyys. Valurakenteen ansiosta saappaan mahdollinen vuotaminen tapahtuu sen liitoksista. Tarkastele kenkää huolella sen saatuasi ja varmista, että liitokset ovat virheettömät. Toiseksi kriittisin saappaan laadun merkki on pohjan rakenne ja pitävyys. Pohjan muotoilun ja materiaalin tulee olla sellainen, että se tukee jalkaa kaikissa tilanteissa, ja että kumisaapas ei koskaan ole liukas. Kun nämä perusasiat ovat kunnossa, voit alkaa hassutella ja valita kymmenien kumisaappaiden valikoimasta matalakorkoiset tai korkeakorkoiset, yksiväriset tai kuviolliset, hillityt tai värikkäät taikka matalavartiset tai korkealle nyöritetyt kumisaappaat.