Saappaat

Naisten kumisaappaat

Suodatin

110 tuotetta

Kun sää näyttää arvaamattomalta, kannattaa varautua äkillisiin sadekuuroihin ja märkään maastoon tyylikkäillä kumisaappailla. Kyllä, luit aivan oikein, tyylikkäillä kumisaappailla. Naisten kumisaappaat ovat nykyään täysin toista maata kuin ennen. Valinnanvaraa on huomattavasti aiempaa enemmän aina kepeistä nilkkureista pitkävartisiin, linjakkaasti jalkaa myötäileviin muotijalkineisiin. Oli edessäsi siis puutarhajuhlat, festarit tai retki marjametsään, säilytät tyylisi raikkaana ja jalkasi kuivina näillä ihanilla luomuksilla.

Mustat klassikot vai värien juhlaa sadekeleille?

Mustat, kiiltäväpintaiset saappaat huokuvat määräävää, itsevarmaa asennetta. Nämä klassikot jaloissasi käyt tuulta ja viimaa kohti kadehdittavan määrätietoisin askelin. Kun sade lopulta hellittää, näyttää siltä kuin olisit jollain tavalla osallinen positiiviseen muutokseen. Varsinkin pitkävartiset, tummat kumisaappaat metallisilla detaljeilla ovat kaukana maalla käytetyistä peruskumppareista. Päinvastoin, ne tihkuvat luksusta ja hyvää makua! Jos et kuitenkaan halua käydä taistoon kelejä vastaan, voit nauttia sadepisaroiden iloisesta ropinasta ja piristää ankeaa maisemaa värikkäällä sadeasulla. Kokeile kumisaappaita hehkeissä kukkakuvioissa, eläväisissä eläinprinteissä tai reippaissa raidoissa. Voit tehostaa kumisaappaiden vaikutelmaa joko korostamalla tiettyjä saappaiden sävyjä vaatetuksessa tai nostamalla jalkineiden värimaailman asun pääosaan muuten neutraalilla vaatetuksella. Jos et tyydy mihin tahansa printtiin tai detaljeihin, valitse upeat designerkumisaappaat, jotka tunnistetaan välittömästi, minne tahansa menetkin.

Modernit kumisaappaat nilkkureista polven alle ulottuviin

Pitkävartiset kumisaappaat ovat täysin ehdottomat haastaviin olosuhteisiin, joissa jalat ovat nilkkaa myöten vedessä tai pitkien oksien keskellä. Laadukkaiden kumisaappaiden vahva pinta suojaa kosteuden lisäksi nilkkoja ja sääriä sivusta osuvilta, raapivilta oksilta ja lialta. Housut säilyvät moitteettoman siisteinä, kun lahkeet ovat sievästi kieputettuina saappaiden sisälle. Lyhyemmät, nilkkasaappaat sopivat parhaiten vain pieniä vesilätäköitä kaupungin kaduilla väistelevän kaunottaren kenkävalikoimaan. Mikään ei saa tätä tyttöä luopumaan sirosta nilkkurityylistään. Herkullisen väriset pikkusaappaat käyvät mainiosti sekä kapeiden farkkujen että hulmuavien helmojen pariksi. Kaikkein naisellisimmissa kumisaappaissa on ihanan joustava ja hyvin pitävä kumikorko. Joten korkkareiden suurkuluttajankaan ei tarvitse pettyä kenkävalikoimiinsa edes sadesäällä. Matalapohjaisissa, kevyesti jaloissa hölskyvissä kumisaappaissa voit puolestaan haikailla lapsuuden pihaleikkien perään ja käyskennellä ilman minkäänlaista kiirettä tai huolta. Hengittää rauhassa raikasta ilmaa ja kokeilla, onko kuralätäkköön hyppääminen edelleen yhtä hauskaa!

Tutustu myös

Kumisaappaat eivät todellakaan merkitse enää varhaislapsuuden lantsareita, jotka tungettiin kurahousujen lahkeisiin. Kumisaappaat miellettiin pitkään maaseudun lypsykengiksi ja perunannostossa tarvittaviksi hikisiksi työsaappaiksi. Nokian korkeavartiset, mustat kumisaappaat, kumpparit, olivat pitkään suomaisille ainoat sienestys- ja marjastuskengät. 70-luvulla teinien villitys olivat Hai-saappaat. Näihin värikkäisiin matalavartisiin saappaisiin aseteltiin huolella superleveät valkaistut farkunlahkeet muodostamaan kaunis pussimainen muoto. Kumisaappaat ovat viime vuosina kokeneet uuden nousukauden ja nyt ne ovat todella HIP ja COOL! Kumisaappaat ovat nyt katu-uskottava asuste niin urbaanissa skenessä kuin metsästysseuran fasaaniretkelläkin.

Zalandolla on kumisaappaita merkkivalmistajilta useissa tyyleissä ja hintaluokissa

Ilse Jacobsen, Däv, Supertrash, Viking, Tretorn, Hunter, Keddo, Anna Field, BeOnly ja Havaianas ovat kumisaapasmuotoilun kärkinimiä. Myös muotimerkit Desigualista Love Moschinoon ja Michael Korsiin ovat lähteneet mukaan kumisaapasbuumiin! Onpa erikoisuutena mukana myös Kartell, joka on sisustajille tuttu akryylisten designkalusteiden valmistaja. Kartellin kumisaappaat ovat varmasti korkealaatuiset ja designiltaan huippua. Kumi on luonnonmateriaali, jota muotoillaan muottiin puristamalla. Koska nahka- tai keinonahkaisten kenkien moninaiset työvaiheet jäävät valmistustekniikasta pois, ovat kumisaappaat huomattavasti muita saappaita edullisempia.

Kumisaappaat ovat järkevä mutta samalla hauska valinta

Kumisaappaat ovat tarpeen kesäisin ja talvisin. Niiden tärkein ominaisuus on luonnollisesti vedenpitävyys. Valurakenteen ansiosta saappaan mahdollinen vuotaminen tapahtuu sen liitoksista. Tarkastele kenkää huolella sen saatuasi ja varmista, että liitokset ovat virheettömät. Toiseksi kriittisin saappaan laadun merkki on pohjan rakenne ja pitävyys. Pohjan muotoilun ja materiaalin tulee olla sellainen, että se tukee jalkaa kaikissa tilanteissa, ja että kumisaapas ei koskaan ole liukas. Kun nämä perusasiat ovat kunnossa, voit alkaa hassutella ja valita kymmenien kumisaappaiden valikoimasta matalakorkoiset tai korkeakorkoiset, yksiväriset tai kuviolliset, hillityt tai värikkäät taikka matalavartiset tai korkealle nyöritetyt kumisaappaat.