Naisten lyhyet päällystakit

751 tuotetta

Lyhyet päällystakit viimeistelevät naisten syystyylin, talvipukeutumisen ja kevätlookin monipuolisilla ja tyylikkäillä tavoilla. Lantiolle tai reisiin ulottuva päällystakki on helposti yhdisteltävä vaate, joka istuu mutkattomasti monenlaisten helmojen ja lahkeiden kanssa. Lyhyistä päällystakeista löydät lukuisia ilmeikkäitä vaihtoehtoja aina rennosta vapaa-ajan pukeutumisesta arvokkaisiin tilaisuuksiin. Olipa tyylisi sitten klassisen naisellinen, räväkän urbaani tai pelkistetyn skandinaavinen, lyhyet päällyskit tarjoavat juuri omaan tyyliisi istuvaa lämpöä ja suojaa.

Naisten lyhyet päällystakit sopivat asuun kuin asuun

Kaipaatko takiltasi villakankaan hienostuneisuutta, toppatakin lämpimyyttä, pusakan väljää rentoutta, sadetakin suojaa vai kenties kiiltävien yksityiskohtien näyttävyyttä? Naisten lyhyissä päällystakeissa riittää valinnanvaraa. Reisipituiset villakangastakit kuuluvat lyhyiden takkimallien ikisuosikkeihin, sillä ne tuovat asuun kuin asuun pehmeää lämpöä ja tyylitietoista tunnelmaa. Naisellisen elegantti klassikko syys- ja kevätpukeutumiseen on vähäeleisen harmaalla ruutukuosilla kuvioitu lyhyt villakangastakki, joka sopii täydellisesti esimerkiksi polvipituisen kynähameen, nahkasaapikkaiden ja hienostuneen kashmirhuivin kanssa. Helmasta levenevät A-linjaiset takit antaa asulle iloista lennokkuutta, kun taas kapeahelmaiset takit edustavat pelkistetympää otetta. Lyhyet päällystakit soveltuvatkin upeasti myös funktionalistisen minimalistiseen tyyliin. Valitse tähän tarkoitukseen suoralinjainen, napiton ja yksivärinen malli, jonka kaulus ulottuu niin ylös, ettet välttämättä tarvitse edes huivia.

Lyhyet päällystakit luovat lämmintä tyylikkyyttä syksystä kevääseen

Sporttiset, kevyesti topatut lyhyet päällystakit ovat arkiliikkujan ja kerrospukeutujan luottovaatteita, sillä lyhyt ja väljä malli mahdollistaa täyden liikkumisen vapauden ja antaa tilaa myös ekstravillapaidan pukemiseen takin alle viileällä ilmalla. Letkeän maanläheiseen katutyyliin istuu esimerkiksi maastonvihreä bomber-takki tummien slim-farkkujen, korkeiden platform-nilkkureiden ja trendikkään nahkasomisteisen selkärepun kanssa. Katseen- ja vedenkestävän syystyylin takaavat puolestaan istuvasti muotoillut sadetakit – kokeile vaikkapa kirkkaankeltaista mallia, joka sinisävyisen norjalaisvillapaidan, vaaleiden farkkujen ja kumisaappaiden kanssa tuo skandinaavista pirteyttä sadesäähän. Näyttävää ilmettä voit luoda myös erilaisten yksityiskohtien avulla – suuret kaulukset, leveät vyöt ja muhkeat huput antavat yksinkertaisellekin takille persoonallista särmää. Erityisen huomiota herättävän asun taiot takeilla, joissa loistavat moniväriset kuvioinnit ja ehkä jopa kiiltävät metallinsävyt.

Yhdistele ja sekoita