Naisten maksihameet

Suositut filtterit
617 tuotetta

Maksihameet saavat erilaisia muotoja joka vuosikymmenellä, mutta muodista ne eivät poistu koskaan. Pitkät helmat tarjoavat muotisuunnittelijoille poikkeuksellisen houkuttelevia mahdollisuuksia vahvailmeisen naistenmuodin luomiseen. Maksipituiset helmat saavat kankaan liikkumaan käyttäjänsä liikkeiden mukana, ja etenkin ohuet kankaat hulmuavat maksihameissa valloittavasti. Paksummat materiaalit luovat puolestaan vahvailmeistä veistoksellisuutta, ja tiukasti istuva kynähame kykenee samaan aikaan sekä peittämään että paljastamaan.

Maksihameet valloittavat hulmuavilla helmoilla ja mukavalla käytännöllisyydellä

Maksihameet tarjoavat helpon tavan tuoda asuun ilmeikästä näyttävyyttä, jota voi varioida yksinkertaisin tavoin. Korkeavyötäröiset maksihameet lyhyeen paitaan yhdistettynä ovat loistava tapa tehostaa jalkojen pituutta ja vyötärön kaarta. Pelkistetty yläosa ja runsaana hulmuava alaosa vetävät huomion sääriin, kun taas ylävartaloa voi korostaa päinvastaisella yhdistelmällä. Värikkään feminiinisen hamemuodin ystävä valitsee 60-luvun tunnelmaa henkivät leveät helmat, joita piristävät raikkaat kukkaiskuviot tai ornamentit. Trendikäs ysärilook syntyy puolestaan tiukasti istuvan trikookankaisen kynähameen ja jykevien korokepohjakenkien yhdistelmästä. 2010-luvun muodissa aiempien vuosikymmenten trendeillä leikitellään monipuolisesti, mutta ominaista tällä päivälle ovat kevyesti laskeutuvat, vahvat linjat sekä läpikuultavien materiaalien ja rohkeiden leikkausten runsaus. Modernin minimalistinen maksihametyyli syntyy esimerkiksi ohuen valkoisen neuleen ja reiteen asti ulottuvalla halkiolla varustetun mustan hameen yhdistelmästä.

Maksihameet sopivat joka tilanteeseen ? asusta ja yhdistele rohkeasti!

Pitkät helmat ovat naisen juhla-asun ehdoton keskipiste, etenkin, kun puet ylle pitsistä, silkistä tai kiiltävästä satiinista ommellun maksihameen. Suurieleisen hameen yläosaksi riittää esimerkiksi hihaton silkkitoppi tai lyhythihainen kauluspaita. Korkokengät kruunaavat pitkän helman ilmeen ja vetävät huomion helman alta pilkistäviin nilkkoihin. Romanttisen ilmava kesätyyli syntyy ohuesta kukkakuvioisesta puuvilla- tai viskoosihameesta valkoisen pitsipaidan ja puupohjaisten sandaalien kera. Pehmeä villakankainen maksihame tuo puolestaan ihanaa lämpöä talvikauteen, ja sen alle voi vaivatta pukea paksutkin sukkahousut. Talvihameen ilmeen viimeistelevät esimerkiksi korolliset nauhanilkkurit ja vyötärömittainen neuletakki. Maksihameet ovat myös ehdoton hitti naisten katumuodissa. Yhdistä väljä trikookankainen maksihame esimerkiksi farkkutakkiin, t-paitaan ja paksupohjaisiin tennareihin ja olet valmis niin taidemuseoon kuin baari-iltaankin.

Yhdistele ja sekoita