accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 P√ĄIV√ĄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten mekot

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
12605 tuotetta

Naisten mekot

Mekkojen yhä jatkuva suosio johtuu niiden muuntautumiskyvystä

Mekko on yksinkertainen vaate arkipäiviin, jolloin haluat vapautta etkä jaksa miettiä useamman vaatekappaleen yhdistelmää.

Mekko on mukava päällä ja se on yksi muuntautumiskykyisimmistä vaatekappaleista. Yhdistelemällä saman arkimekon eri asusteiden ja kenkien kanssa saat helposti vaatekaappiisi ja lookiisi uusia ulottuvuuksia. Koska mekot ovat niin helppoja, niitä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen, tyyliin ja tilaisuuteen sopivina. Vaikkei mekkoihin haluaisikaan pukeutua vapaa-ajalla, ovat ne kuitenkin usein osa naisten etiketin mukaista juhlapukeutumista.

Juhlatilaisuuksissakin on eroja, joten niin on my√∂s mekoissa: seksikk√§ist√§ ja rennommista cocktail-mekoista kokopitkiin iltapukuihin, mekot ovat jokaisen tyt√∂n ja naisen perusvaruste juhlissa. Juhlien lis√§ksi mekkoja on my√∂s vapaa-ajalle: oli sitten m√§√§r√§np√§√§ mik√§ tahansa, l√∂yt√§√§ katukuvasta mini-, midi- tai maximittaisina t√§t√§ naisten suosikkiasua ‚Äď kuosit, leikkaukset ja yksityiskohdat jokaisen mieltymyksiin suunniteltuina. Mekot ovat s√§ilytt√§neet paikkansa muotimaailmassa l√§pi pitk√§n historian aina nykyp√§iv√§√§n saakka, ja ne jatkavat voittokulkuaan t√§st√§ eteenp√§inkin.

Sähäkän seksikkäät mini- ja midimekot kääntävät pään jokaisessa juhlassa samalla, kun juhlavammissa mekoissa edustetaan läpi elämän suurten hetkien: syntymäpäivillä, ylioppilasjuhlissa, valmistujaisissa, häissä ja gaaloissa. Mekko on naisen vaatekaapin ikoni, joka ei jää huomiotta yhdeltäkään uudelta trendiltä. Se on myös vaatekappale, jossa saat antaa persoonasi näkyä kunnolla, sillä mekkojen kirjo pitää sisällään lähes rajattomat mahdollisuudet ilmaista, miltä juuri sinä haluat näyttää.