Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Mekot 2882 tuotetta

Merkkiv
m

Mekot kaunistavat naisen kaikissa tilanteissa


Little Mistress -juhlamekko

Mekot ovat perinteisin naisten asu, jotka ilmentävät upealla tavalla naisellisuutta. Kaunis mekko samaan aikaan peittää ja paljastaa tuoden vartalosta esiin juuri ne puolet, joita haluat itse korostaa. Vuosisatojen ja -tuhansien aikana tämä naisten perusasu on kokenut monta muodonmuutosta. Nykyisen linjakkaan ja pelkistetyn mekkotyylin äiti oli Coco Chanel, joka 1940-luvulla pystyi luomaan sota-ajan yksinkertaisesta vaatetyylistä upean tyylikkään. Chanel kehitti sellaiset klassikot kuin naisellisen jakun ja pikkumustan, jotka ovat nykyään jokaisen naisen vaatekokoelman perusvarusteita. Tämä loi pohjan nykyiselle 2000-luvun mekkotyylille, jossa arkityylin mekot voivat olla todella rentoja ja mukavia päällä, kun taas juhlapukeutumisessa upeita mekkoja löytyy uudistettuina versioina kaikkien 1900-luvun vuosikymmenten tyyleissä. Lähiaikoina paluun on tehnyt myös 1990-luvun pelkistetty minimalismi, jossa Chanelin kädenjälki on erityisen hyvin nähtävillä.


Päivitä vaatekaappisi mekkovalikoima tähän päivään – Zalandon naisten mekot


Jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä ainakin se kuuluisa pikkumusta sekä polvipituinen ja täyspitkä juhlamekko omaan tyyliin sopivissa väreissä ja malleissa. Juhlamekkoja ei usein oleteta pidettävän useaan kertaan eri juhlissa. Tämän vuoksi kaappiin kannattaa hankkia itselle täydellisesti istuva muunneltava juhlamekko, jonka voi uudistaa erilaiseksi jokaiseen juhlaan erilaisilla boleroilla, huiveilla sekä näyttävillä koruilla, laukuilla, vöillä ja kengillä. Mekko on myös loistava valinta arkiasuksi niin töihin, kotiin kuin kaupungillekin. Vapaa-ajan mekkojen trikoiset, joustavat kankaat ovat samaan aikaan kauniita katsella ja mukavia päällä. Näistä mekoista löytyy perinteisten naisellisten mekkojen lisäksi myös poikamaisia mekkoja rosoisempaan tyyliin. Muutama vapaa-ajan mekko on vaatekaapissa mahtava valinta, koska ne näyttävät hyvältä myös niinä päivinä, joina vaatekaapista tuntuu vaikealta löytää mitään päälle sopivaa. Mekko on samaan aikaan upealta näyttävä sekä vartalolle armollinen vaate!