accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten mekot

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
9990 tuotetta

Naisten mekot

Mekkojen yhä jatkuva suosio johtuu niiden muuntautumiskyvystä

Mekko on yksinkertainen vaate arkipäiviin, jolloin haluat vapautta etkä jaksa miettiä useamman vaatekappaleen yhdistelmää.

Mekko on mukava päällä ja se on yksi muuntautumiskykyisimmistä vaatekappaleista. Yhdistelemällä saman arkimekon eri asusteiden ja kenkien kanssa saat helposti vaatekaappiisi ja lookiisi uusia ulottuvuuksia. Koska mekot ovat niin helppoja, niitä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen, tyyliin ja tilaisuuteen sopivina. Vaikkei mekkoihin haluaisikaan pukeutua vapaa-ajalla, ovat ne kuitenkin usein osa naisten etiketin mukaista juhlapukeutumista.

Juhlatilaisuuksissakin on eroja, joten niin on myös mekoissa: seksikkäistä ja rennommista cocktail-mekoista kokopitkiin iltapukuihin, mekot ovat jokaisen tytön ja naisen perusvaruste juhlissa. Juhlien lisäksi mekkoja on myös vapaa-ajalle: oli sitten määränpää mikä tahansa, löytää katukuvasta mini-, midi- tai maximittaisina tätä naisten suosikkiasua – kuosit, leikkaukset ja yksityiskohdat jokaisen mieltymyksiin suunniteltuina. Mekot ovat säilyttäneet paikkansa muotimaailmassa läpi pitkän historian aina nykypäivään saakka, ja ne jatkavat voittokulkuaan tästä eteenpäinkin.

Sähäkän seksikkäät mini- ja midimekot kääntävät pään jokaisessa juhlassa samalla, kun juhlavammissa mekoissa edustetaan läpi elämän suurten hetkien: syntymäpäivillä, ylioppilasjuhlissa, valmistujaisissa, häissä ja gaaloissa. Mekko on naisen vaatekaapin ikoni, joka ei jää huomiotta yhdeltäkään uudelta trendiltä. Se on myös vaatekappale, jossa saat antaa persoonasi näkyä kunnolla, sillä mekkojen kirjo pitää sisällään lähes rajattomat mahdollisuudet ilmaista, miltä juuri sinä haluat näyttää.