accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 912 709

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Mekot 4730 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkkiv
m

Naisten mekot

Mekot ovat tärkeä osa naisten pukeutumista

Mitä vaatekaapin sisältöön tulee, mekko kuuluu jokaisen naisellisen naisen must have -hankintoihin. Vaikkei niihin haluaisikaan pukeutua vapaa-ajalla, mekot ovat kuitenkin vähintään olennaisin osa naisten etiketin mukaista juhlapukeutumista.

Juhlatilaisuuksissakin on eroja, joten niin on myös mekoissa: seksikkäistä ja rennommista cocktail-mekoista kokopitkiin iltapukuihin, mekot ovat jokaisen tytön ja naisen perusvaruste varsinkin juhlissa, miksei joillekin myös arjessa. Juhlien lisäksi mekkoja on myös vapaa-ajalle: oli sitten määränpää mikä tahansa, löytää katukuvasta mini-, midi- tai maximittaisina tätä naisten suosikkiasua – kuosit, leikkaukset ja yksityiskohdat jokaisen mieltymyksiin suunniteltuina. Mekot ovat säilyttäneet paikkansa muotimaailmassa läpi pitkän historian aina nykypäivään saakka, ja ne jatkavat voittokulkuaan tästä eteenpäinkin.

Naisten mekot Zalandolla
@zalando Tutustu naisten mekkovalikoimaan verkkokaupassamme

Mekot ovat must

Villeistä juhlista arjen helppoon pukeutumiseen

Mekkojen yhä jatkuva suosio johtuu myös niiden muuntautumiskyvystä. Mekko on yksinkertainen vaate arkipäiviin, jolloin haluat vapautta etkä jaksa miettiä useamman vaatekappaleen yhdistelmää.

Mekko on aina mukava päällä ja se on perinteinen vaatekappale, jota on helppo muunnella asusteilla ja kengillä. Koska mekot ovat niin helppoja sekä naisellisia, niitä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen ja tilaisuuteen sopivina. Sähäkän seksikkäät mini- ja midimekot kääntävät pään jokaisessa juhlassa samalla, kun juhlavammissa mekoissa edustetaan läpi elämän suurten hetkien: syntymäpäivillä, ylioppilasjuhlissa, valmistujaisissa, häissä ja gaaloissa. Mekko on naisen vaatekaapin ikoni, joka ei jää huomiotta yhdeltäkään uudelta trendiltä. Se on myös vaatekappale, jossa saat antaa persoonasi näkyä kunnolla, sillä mekkojen kirjo pitää sisällään lähes rajattomat mahdollisuudet ilmaista, miltä juuri sinä haluat näyttää.

Naisten mekot Zalandolla
@zalando Mekot naisille Zalandolta