Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Kävelykengät

Naisten mokkasiinit

43 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SUTTON - Mokkasiinit - acorn DOUBLE FRINGE - Nilkkurit - grau KILTY - Mokkasiinit - navy EURO - Mokkasiinit - black MICROTINA - Mokkasiinit - marva SUTTON - Mokkasiinit - olive BERDINE - Mokkasiinit - mysterious grey KILTY - Mokkasiinit - red KILTY - Mokkasiinit - brown CALIANA - Mokkasiinit - black SIGNATURE BURN FLYNN - Mokkasiinit - black BERDINE - Mokkasiinit - dark golden sand KILTY - Mokkasiinit - brown/arizona Mokkasiinit - nut MARCIE - Mokkasiinit - camel BERDINE - Mokkasiinit - black MICROTINA CROSTINA - Mokkasiinit - cuiero SUPER SOFT BRILEY - Mokkasiinit - black SUTTON - Mokkasiinit - dark salmon

Mokkasiinit jalkaan ja menoksi! Harvat kengät sopivat yhtä saumattomasti niin farkkujen, hameiden kuin jakkupuvunkin kanssa. Kun kenkähyllyssäsi on mokkasiinit tai parit, ei kenkähuolia ole enää luvassa - ainakaan lämpiminä vuodenaikoina. Naisten mokkasiinit ovat klassisen tyylikäs kenkävalinta. Muista matalista naistenkenkämalleista ne erottaa kärkeä kiertävä sauma, muutoin valikoima on mitä monipuolisin!

Perinteisesti mokkasiinit on valmistettu mokkanahasta. Amerikan alkuperäiskansojen jalkineista on peräisin myös muoto. Niissä pohja ja sivuosa olivat samaa nahankappaletta, johon liitettiin pieni yläosa. Juuri siitä syntyy mokkasiinin näyttävä sauma. Enää mokka ei kuitenkaan ole ainoa materiaali. Mokkasiineja valmistetaan niin tavallisesta nahasta kuin kiiltonahastakin ja monissa eri sävyissä. Kaunis, hienostunut ja tyylikäs mokkanahka on tietysti edelleen mokkasiinimateriaalien kärjessä!

Hurmaavat naisten mokkasiinit sopivat asuun kuin asuun

Mokkasiinimaailma on värikäs ja innostava. Sauman lisäksi yksityiskohtia voi olla muitakin. Jos siis kaipaat katseita kerääviä mokkasiineja, valintasi voi olla esimerkiksi purjehduskengistä tutulla nyörillä koristellut naisten mokkasiinit. Muotokieli on purkkareita naisellisempi ja sirompi, mutta kengissä on aavistus merihenkisyyttä. Hienostunut yksityiskohta on myös kengän etuosan solki. Se voi olla pelkistetty metallikoriste, tai kenkiesi säteilevä huomion keskipiste.

Linjakkaat mokkasiinit sopivat työpaikalle ja muodollisiin tilaisuuksiin oivasti. Valitse vain asuun sopiva väri, ja yhdistä mokkasiinisi esimerkiksi kynähameeseen ja paitapuseroon, tai perinteiseen jakkupukuun. Reippaan värisistä mokkasiineista voi myös luoda asuun raikkaan väriläikän. Mukavat ja matalat naisten mokkasiinit ovat tietysti loistokengät vapaa-ajallakin. Yhdistelymahdollisuuksia on lähes loputtomasti! Mokkasiinit sopivat farkkujen ja chinojen kanssa. Kääri puntteja hiukan ja annan nilkkojen näkyä. Tai yhdistä lempimokkasiinisi siisteihin kangasshortseihin ja raidalliseen paitaan - ja olet taikonut täydellisen, raikkaan kesäasun!

Mokkasiineja ei unohdeta myöskään juhlahetkissä! Ne ovat täydellinen ratkaisu, jos tiedossa on pitkä päivä, ja haluat välillä luopua korkokengistä asukokonaisuuttasi rikkomatta. Ota mukaasi mukavat mokkasiinit, ja anna jalkojesi välillä hengähtää. Kullan- tai hopeanhohtoiset sirot mokkasiinit sopivat myös juhla-asujen ykköskengiksi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista