Suodatin

Morsiuskengät

104 tuotetta

Hääpäivä on monille elämän suurin ja tärkein päivä, josta haaveillaan jo vuosia etukäteen. Jotta hääjuhlat sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti, niihin kannattaa valmistautua huolella ja hyvissä ajoin. Hääjuhlissa päähuomion vie ansaitusti tietenkin morsian, jonka hääeleganssin viimeistelevät upean hääpuvun lisäksi kauniit asusteet. Saattaa tuntua turhalta panostaa kenkiin, sillä usein ne pääsevät vain pilkahtelemaan täyspitkän morsiuspuvun alta. Silti kengät ovat kaikista asusteista tärkeimmät, joten niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Hääpari saattaa joutua seisomaan hääjuhlissa pitkiäkin aikoja, joten kenkien tulee olla sopivat ja hyvin istuvat. Monien hääjuhlien ohjelmaan kuuluu myös tanssia, joten hyvät morsiuskengät soveltuvat myös häävalssin pyörähtelyyn tai vapaamuotoisempaan jorailuun. Kenkien ostoa ei kannata jättää viime hetkeen, ja ainakin koron korkeus olisi hyvä olla tiedossa siinä vaiheessa, kun hääpuvun helman pituudesta päätetään. Uudet kengät on myös hyvä sisäänajaa ennen juhlia, jotta ne ehtivät mukautua jalkaan.

Morsiuskengät täydentävät hääpuvun tyylin

Hääkenkien tyyli valitaan yleensä hääpukuun sopivaksi. Klassisen ja pelkistetyn hääpuvun kanssa sopivat esimerkiksi perinteiset satiiniavokkaat, joiden koristeena voi olla vaikkapa somia rusetteja tai kukkia. Modernimpaa ilmettä saa valitsemalla satiinin sijaan nahkaiset morsiuskengät. Nahkaisten kenkien hyvänä puolena on, että ne kestävät pientä likaa satiinikenkiä paremmin ja ovat helpommat puhdistaa. Romanttisen morsiustyylin täydentävät puolestaan herkän pitsiset kengät. Mahtavia kenkävaihtoehtoja romanttiseen tai tyttömäiseen häätyyliin löytyy esimerkiksi Irregular Choicen ja Pura Lopezin valikoimista. Vaikka hääjuhlat ovat arvokas tilaisuus, kuolemanvakavasti niitä ei kannata ottaa. Myös hääkenkien väriä kannattaa miettiä. Valkoisissakin on montaa eri sävyä, esimerkiksi norsunluunvalkoinen ja vitivalkoinen. Kaikki eivät kuitenkaan halua valita täysvalkoista hääpukua, vaan yhä useammin hääpuku on esimerkiksi hennosti kultaan tai helmenharmaaseen vivahtava tai rohkeasti kaksivärinen. Silloin myös kengät voivat olla muuta kuin valkoisen sävyä. Esimerkiksi himmeästi kullanhohteiset satiiniset avokkaat ihastuttavat hillityllä ja aikuismaisella charmillaan. Täydellinen morsiuspuku vaatii seurakseen tietysti täydelliset morsiuskengät.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Hääpäivä on melkein naisen kuin naisen unelmien täyttymys ja kaiken on oltava silloin täydellistä, aina ja varsinkin morsiuskenkiä myöten. Monesti hääkenkien valinta kuitenkin jää itse puvun hankinnan varjoon eikä täydellisiä kenkiä enää viime hetkellä löydy. Surullisen usein täydellinen hääpuku ei saakaan kumpanikseen juuri sille sopivia morsiuskenkiä vaikka morsian saakin sulhasensa. Hääkenkien valintaa tulisikin harkita huolella, sillä vaikka kengät eivät välttämättä puvun alta kaikille näykään, tietää jokainen nainen taatusti, että naisen itsetunnon peruspilari ovat loistavat kengät. Morsiuskenkien tulee silmää miellyttämisen lisäksi kuitenkin myös tuntua jaloissa täydellisiltä, ne jalassaanhan morsian kuitenkin astelee kirkon käytävää kaikki silmäparit itseensä lukittuneina ja myöhemmin tanssii häävalssinsa. Onneksi monet suunnittelijat ja merkit ovat ymmärtäneen morsiuskenkien merkityksen ja valmistaneet oman versionsa täydellisistä kengistä täydellisen päivän varalle. On tärkeää, että morsian saa tuntea itsensä hääpäivänään prinsessaksi päästä varpaisiin ja silloin esimerkiksi se, ovatko morsiuskengät kerman-, puhtaan- vai lumenvalkeat on kaikkea muuta kuin yhdentekevää! Elämän kenties tärkeimpänä päivänä ei siis missään nimessä tulisi kelpuuttaa jalkaansa millaisia kenkiä tahansa, vaan valintaa on syytä harkita tarkkaan.

Täydelliset morsiuskengät täydellistä päivää varten!

Zalando on kasannut yhteen laajan valikoiman morsiuskenkiä helposti jokaisen kiireisen morsion ulottuville. Tahdot sitten astella alttarille koristeellisissa tai yksinkertaisissa kengissä löytyy valikoimastamme varmasti jotakin juuri sinulle sopivaa! Valikoimastamme löytyy morsiuskengät useassa eri valkoisen sävyssä, monessa mallissa sekä materiaalissa. Tahdot morsiuskenkiisi sitten remmit, huimat korot tai jotain aivan vastakkaista ei sinun enää tarvitse poistua kotoasi löytääksesi unelmiesi kengät, jotka jalassa sanoa "tahdon". Kenkien löytäminen laajasta valikoimastamme on lisäksi tehty helpoksi, sillä verkkokaupassamme sinun on mahdollista asettaa hakukriteereiksi esimerkiksi koron korkeus ja malli, kenkien materiaali tai hinta. Tämä mahdollisuus helpottaa taatusti kiireistä morsiota, mikäli kuva unelmien hääkengistä on jo selkeänä mielessä. Jos ajatusta siitä, millaiset täydellisten kenkien tulisi olla, ei vielä ole on valikoimamme selaaminenkin yksinkertaista. Pidä siis huolta, että saat hääpäivänäsi jalkaasi juuri sinun näköisesi, hääpukuusi sopivat ja makusi mukaiset morsiuskengät. Muistathan lisäksi valita alusasusikin sukkahousuja ja romanttisia sukkanauhaliivejä myöten pukuusi sopivaksi. Hääpäivä on nimittäin päivä, jolloin sinulla on oikeus vaatia täydellisyyttä. Tämä onnistuu helposti hyödyntämällä Zalandon laajaa valikoimaa, mahtavia tarjouksia sekä hyvää palvelua. Tee siis täydellisestä päivästäsi täydellinen kenkiä myöten!