Naisten muotoilevat alusasut

Suositut filtterit
610 tuotetta

Ssshh! Ethän kerro kenellekään, mutta toisinaan täydellinen figuuri vaatii hieman lisäapua. Muotoilevat alusasut silottavat siluetin ja tekevät olosta ryhdikkään. Tukevat bodyt, alusmekot ja -housut sekä rintaliivit korostavat parhaita puoliasi ja tuovat olemukseen häikäisevää itsevarmuutta.

Mikä on Hollywood-kaunottarien ja burlesque-tähtien unelmavartaloiden salaisuus? Muotoilevat alusvaatteet ovat tie kauniiseen ja itsevarmaan juhlaeleganssiin niin tähtien kuin tavisten keskuudessa. Se, mitä sinulla on päälläsi, on tärkeää. Mutta vielä tärkeämpää on se, mitä puet asusi alle. Vartalon ongelmakohdat häivyttävät ja kurveja kohottavat alusasut ovat suosituimpia kuin koskaan. Vartalotyypistä viis - olivatpa ongelmakohtasi mitkä tahansa, voit löytää pukeutumiseen apua muotoilevista tuotteista. Niin kapeampaa vyötäröä, muodokkaampaa povea kuin siloisempia reisiä tavoittelevat pukeutujat hyötyvät laadukkaista alusasuista.

Muotoilevat alusasut ovat oikotie naisellisen vartalon ongelmakohtien häivyttämiseen

Muotoilevat tuotteet eivät suinkaan tarkoita ainoastaan korsettia. Eri valmistajien valikoima on laajentunut kattamaan kaikki nykynaisten tarpeet. Rintaliivit, alushousut, bodyt ja alustopit ovat siloittavien ja hoikentavien tuotteiden suosikkeja. Eri mallit ja pituudet palvelevat monia käyttötarkoituksia. Bodyt ja korsetit sopivat eri muotoilunsa vuoksi myös avonaisten mekkojen alle tarjoten kuitenkin yhtä hyvän tuen kuin umpinaisempienkin mallien kanssa. Liivien ja toppien irrotettavat olkaimet tekevät yläosista monikäyttöisiä ja helposti muokattavia. Musta, nude ja valkoinen ovat muotoilevien alusasujen luottovärit, jotka sopivat monenväristen asujen alle.

Tukevat alusasusi kestävät haastavimmatkin tilanteet. Vaativa käyttö vaatii kuitenkin myös hellää ja huolellista hoitoa. Muotoilevat tuotteet ovat oikein pestyinä ja hoidettuina pitkäaikaisia kumppaneita. Kaltoin kohdeltuina alusasut saattavat menettää muotonsa ja tukensa, joten pese niitä kohtuudella ja vältä vaatteiden venyttämistä tai koneellista kuivaamista.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua