Suodatin

Nahkahameet

113 tuotetta

Rebel, rebel – nyt on aika lisätä ripaus edgyä eleganssia vaaterekillesi ja sijoittaa nahkahameeseen! Nahkahame on monikäyttöinen vaatekappale, jossa on taattua asennetta siinä missä se edustaa hienostunutta materiaalia, joka takaa, että tyylisi on chic.

Nahkahame on ässä hihassasi, kun pahin asukriisi yllättää. Se on ajaton, vaikkakin juuri sopivasti kapinallinen, klassikko. Villit nahkahameet on kuitenkin mahdollista kesyttää, vaikka ihan arkityylisi luottovaatteeksi.

Mitä nahkahameet ovat sinulle – kiiltävää rokkia vai pehmeää mokkaa?

Ihastu A-linjaisiin nahkahameisiin! A-linjaisessa helmassa on jotakin tyttömäisen veikeää, joka pehmentää muuten ehkä kovisleimankin helposti saavaa mustaa nahkaa. Yhdistä nahkaminariin ryhdikäs kauluspaita – ja urbaani preppy-tyyli on syntynyt. Jalkaasi voit pujottaa joko sievät ballerinat nilkan ympäri kietoutuvilla nyöreillä tai ronskeilla platform-pohjilla varustetut nilkkurit. Midimittaiset hameet ovat trendikkäitä, ja oi, niin hienostuneita. Valitse mustan sijaan nahkahameeseesi väriksi toffeenruskea. Luonnonvalkea lyhyt neule tai crop-mallinen ja pitkähihainen poolokauluspaita ovat tyylikäs yhdistelmä. Valitse jalkaan tolppakorkoiset nilkkurit tai avokkaat. Tennarit tuovat lookiin rennon fiiliksen.

Nahkahameet-valikoimasta löydät kaikki herkulliset yksityiskohdat ja trendit: vyöt, hapsut, vetoketjut, taskut, etuhalkiot... Nahkahameiden upeat yksityiskohdat on helppo sovittaa moderniin tyyliin. Kaipaatko pientä potkua toimistolle? Vaihda perinteinen kynähame nahkaiseen. Etuhalkio on nyt erittäin trendikäs. Entäpä miten olisi naiselliset röyhelöt, jotka todella saavat katseet twistaamaan. Yhdistä röyhelöinen tai vekitetty hame yksinkertaiseen yläosaan, jotta hameen kauniit yksityiskohdat eivät mene hukkaan. Tästä nahkahameesta tulee taatusti klubi- ja seuraelämästä nauttivan mimmin luottoasu.

Löytyykö sisältäsi boheemi lännen ruusu, jonka cowboy-bootsit kopahtelevat innostuneesti heti, kun eetteriin ilmaantuu yksikin hapsu? Sinulla on tuuria. Mokkaiset nahkahameet ovat sisartaan pehmeämpi versio ja niihin ihastut varmasti, jos boho chic -tyyli hapsuineen on lainkaan juttusi.

Tutustu myös