Naisten nauhalliset kengät

524 tuotetta

Naisten nauhallisten kenkien valikoima on nyt laajimmillaan. Miksi? Koska nauhalliset kengät ovat yksinkertaisesti huippumuodikkaat. Klassiset naisten nauhalliset kävelykengät ovat kuuma muoti-ilmiö, mutta jälkeen eivät jää myöskään trendikkäät kankaiset nauhakengät, saati sitten purkkarit!

Nauhalliset kengät ovat erinomainen valinta lähes asun kuin asun kanssa. Niiden monipuolisuus paljastuu, kun kokeilet niitä kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Voit yllättyä, miten hyvin ne sopivat niin mekkojen kuin farkkujenkin kanssa!

Nauhalliset kengät ovat tyylitietoinen valinta

Klassiset nauhalliset kengät ovat keskeinen osa urbaania pukeutumista. Huolettoman mutta huolitellun asukokonaisuuden luot yhdistämällä nahkaiset, perinteisesti muotoillut nauhakengät vajaamittaisiin housuihin, pelkistettyyn paitapuseroon ja esimerkiksi trenssiin. Kun on aika vaihtaa vapaalle, älä luovu kengistä vaan yhdistä ne esimerkiksi farkkuihin, rentoon neuleeseen ja muhkeaan kaulahuiviin. Huipputrendikäs yhdistelmä syntyy myös, kun sirot, 60- ja 50-luvun muotokieltä lainaavat, nauhakengät saavat seurakseen mekon – oli kyseessä sitten yksivärinen maximekko tai lyhyt kukkamekko!

Klassisten nauhakenkien perinteellä leikittelevät modernit nauhakengät sopivat puolestaan rentoon kaupunkityyliin. Niissä voi olla paksu platform-pohja, niissä kimaltelevat metallisävyt tai niihin on lainattu tennareista tuttuja elementtejä. Näyttävät nauhalliset kengät sopivat selkeän, minimalistisen asukokonaisuuden keskipisteeksi. Yhdistä ne esimerkiksi mustaan väljään neuleeseen ja mustiin, vajaamittaisiin slim fit -farkkuihin. Hauskat nauhalliset kengät sopivat myös erinomaisesti revittyjen farkkujen ja rennon trendikkään college-paidan seuraksi!

Nauhat ovat tietenkin myös raikkaan sporttisten purjehduskenkien elementti. Ne huokuvat kesäistä ja keväistä tunnelmaa ja herättävät mielikuvia piknikeistä, purjehduksista ja kävelyretkistä rantabulevardeilla. Purkkarit sopivat loistavasti niin chinojen kuin kangasshortsienkin kavereiksi!

Tutustu myös