Naisten nauhalliset nilkkurit

Suositut filtterit
3 074 tuotetta

Nauhalliset nilkkurit ovat ehdottomasti yhdet tämän hetken trendikkäimmistä jalkineista! Useat julkkikset rakastavat nauhallisia nilkkureita, ja näyttävät esimerkkiä, kuinka niiden avulla voi luoda upeita asukokonaisuuksia. Erilaisia nauhallisia nilkkurimalleja löytyy huima määrä, joten jokaisen on helppo löytää omaan tyyliin ja kuhunkin tilanteeseen sopiva nauhallinen nilkkuri. Nauhat eivät ole pelkästään esteettinen seikka kengissä, vaan ne tuovat myös käyttäjälleen lisämukavuutta ja tukea. Nauhojen avulla saat kiristettyä kengän juuri omaan jalkaasi sopivaksi, ja esimerkiksi korkeilla koroilla käveleminen helpottuu huomattavasti, kun kenkä tarjoaa tukea myös nilkan kohdalta. Nauhallisia nilkkureita onkin tarjolla korottomina matalina versioina sekä erilaisilla koroilla, kuten tolppa- tai kiilakorolla, varustettuna. Erilaisia malleja on tarjolla niin kaupungille, toimistolle, retkeilyyn kuin juhliinkin. Valtava määrä eri värejä ja materiaaleja takaa sen, että löydät varmasti oman suosikkisi nauhallisten nilkkureiden valikoimasta.

Huipputrendikkäät nauhalliset nilkkurit joka menoon!

Nauhalliset nilkkurit ovat täydellisiä tyyliin kuin tyyliin! Klassiseen lookiin sopii erinomaisesti nahkainen, korollinen nilkkuri nauhoilla. Yhdistä korolliseen nahkanilkkuriin kapeat, tummat farkut sekä villakankainen, elegantti trenssi. Maihareilta ilmeensä lainanneet nilkkurit sopivat täydellisesti rennompaan tyyliin ja rokahtavaan asukokonaisuuteen. Huoleton look on helppo luoda pukemalla maiharimallisten nilkkureiden kanssa boyfriend-farkut ja rento collegepaita tai kauluspaita. Vetäise vielä ulos lähtiessäsi päällesi väljähkö nahkatakki tai kylmemmillä ilmoilla lyhyt untuvatakki, ja tyylisi säilyy yhtenäisenä. Sporttiset nilkkurimallit on suunniteltu erityisesti ulkoilua ja epätasaisilla alustoilla liikkumista varten. Ne ovat usein vettähylkivää materiaalia ja niiden pohja on kuvioitu, jotta ulkoilu liukkaillakin alustoilla sujuu vaivattomasti.

Nauhalliset nilkkurit – kauniita malleja upeilla yksityiskohdilla!

Upeat yksityiskohdat tekevät jokaisesta nauhallisesta nilkkurista uniikin! Materiaalit vaihtelevat pehmeästä mokkanahasta erittäin kiiltävään nappanahkaan, unohtamatta tietenkään kankaisia versioita. Näyttävät käsittelyt ja kuviot niin nahkaisissa kuin kankaisissakin nilkkureissa tuovat upeaa ilmettä kenkiin. Räväkkään tyyliin sopii täydellisesti niittikoristeiset nilkkurit tai villillä kuviolla varustetut kengät. Jos kaipaat pehmeämpää lookia, valitse silloin jalkaasi mokkanahkaiset nauhalliset nilkkurit, esimerkiksi pastellivärisinä. Lämpimät, vuorilliset nilkkurit ovat omiaan talven kylmiin päiviin, ja monissa nilkkureissa upeaa ilmettä jalkineeseen tuovat kauniit karvareunukset. Nauhallisia nilkkureita voit käyttää jokaisena vuodenaikaan. Valitse eri mallit kesään ja talveen, ja sinulla on aina valmiina huipputrendikkäät kengät valitsemaasi asukokonaisuuteen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Olet varmasti muodikas, kun vedät jalkaasi nauhalliset nilkkurit. Omaan tyyliin sopivat kengät löytyvät helposti, sillä lahjakkaat suunnittelijat haluavat todella valloittaa sinut! Upeita malleja on tarjolla erityisen paljon. Saatavana on naisellisen siroja korkeakorkoisia unelmia, joissa on somisteena pehmeän ylellistä ja lämmintä karvaa. Laadukkaita ja hyvännäköisiä malleja on kiitettävästi myös matalammissa nilkkureissa. Koroissa on sopivia vaihtoehtoja jokaisen jalkaan. Valittavana on suosittuja kiilakorkoja tai suorastaan massiivisia kiilakorkoja. Nauhallisissa nilkkurimalleissa on trendikkään leveitä korkoja, mutta niitä saa myös tyylikkään kapeakorkoisina. Rentoon päivään voit valita jalkaasi reilun matalat kengät. Bilettämään lähtiessä sopivat ehkä hiukan naisellisemmat. Varren korkeus vaihtelee myös paljon, siksi onkin helppo valita sopivat kengät erilaisiin asuihin. Nauhallisissa nilkkureissa on käytetty huomattavan paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tehosteeksi on lisätty leveitä solkia tai niittejä, sekä erilevyisiä nauhoja. Nyörin voit vielä kietaista vaikka nilkan ympäri. Tyylikkäitä väriyhdistelmiä ja hyvin voimakkaitakin värejä saa nyt käyttää jalkineissa. Tarjolla on paljon erisävyisiä ruskeita, sekä harmaita. Lilaa, violettia ja erilaisia punaisia rakastavat löytävät varmasti myös omansa muotiväreistä!

Nauhalliset nilkkurit – naisen monipuolisimmat kengät!

Kun tarvitset hyvät kengät syksyiseen säähän tai talven viimaan, valitse nauhalliset nilkkurit Zalandon verkkokaupasta. Näistä monipuolisista jalkineista löydät upeat mallit vaikka koko vuodeksi. Vuodenajasta riippuen kenkien materiaali voi olla esimerkiksi nahkaa, tai kevyempää tekstiiliä. Kauneuden ja muodikkuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomioita nilkkureiden käytännöllisyyteen. Arkisiin menoihin vetäiset istuvat farkut jalkaasi ja tietysti reilun rohkeat nilkkurit niiden seuraksi. Nilkkurit antavat myös pitkälle hameellesi viimeisen silauksen. Tuo kenkien avulla esille leikkisä tai voimakas persoonallisuutesi. Liitä asuusi kaksiväriset trendikkäät unelmakengät, tai näyttävät puupohjaiset huomionkerääjät! Nauhalliset nilkkurit kuuluvat jokaisen naisen huolettomaan päivään. Tämän päivän nilkkureissa nauhat ovat myös koriste. Nauhojen avulla voit kuitenkin tukea napakasti nilkkaa ja nyörittää ne itsellesi sopiviksi. Pehmeät ja laadukkaat pohjat joustavat mukavasti kävellessä. Talveen suunniteltujen nilkkureiden pohjamateriaalit estävät myös liukastumista ja kastumista. Villavuorilliset nilkkurit pitävät varpaat lämpiminä ja onnellisina. Ammattilaiset ovat siis huomioineet jalkojesi turvallisuuden, sinun tarvitsee vain valita ajankohtaan ja tarpeeseesi sopivat. Osta Zalandon verkkokaupasta jaloillesi miellyttävät nauhalliset nilkkurit jokaiseen tilanteeseen!