Saappaat

Naisten nauhalliset saappaat

Suodatin

73 tuotetta

Saappaat ovat jälleen ajankohtaisia muotimaailmassa. Erityisesti nauhalliset saappaat ovat nyt huipputrendikkäät - eikä ihme - tuovathan näyttävät nauhoitukset saappaisiin jännittävän visuaalisen elementin. Nauhallisilla saappailla on monia hyviä puolia, joista upea ulkonäkö on vain yksi. Nauhat lisäävät myös usein saappaiden käytännöllisyyttä, sillä saappaanvarsien kireyttä saa helposti muutettua nauhoitusta säätämällä. Nauhojen ansiosta saappaat ovat jalassa myös tukevan tuntuiset. Kaiken kaikkiaan saappaat ovat verrattomat jalkineet viileillä keleillä, sillä ne suojaavat ja lämmittävät jalkoja erittäin hyvin. Näyttäviä saappaita voi kuitenkin monien Hollywood-tähtien tapaan käyttää myös kesällä. Nauhallisten saappaiden varsien pituus vaihtelee nilkkapituisista aina polvipituisiin. Tällä hetkellä suosiossa ovat pitkävartiset saappaat, mutta nilkkapituiset saappaat ovat edukseen esimerkiksi hameiden kanssa. Nyöritetyt saappaat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Erityisen hyviltä nauhalliset saappaat näyttävät vaikkapa tiukkojen farkkujen ja nahkatakin kanssa. Maihareilta tyylinsä lainanneet rouheat nahkasaappaat lisäävät puolestaan rock-asennetta asuun kuin asuun. Esimerkiksi piikkikorkoiset juhlasaappaat toimivat varsinaisina katseenvangitsijoina.

Nauhalliset saappaat antavat modernin ja tyylikkään ilmeen

Nauhallisista saappaista löytyy valinnanvaraa niin tyylin kuin värienkin suhteen. Saapasmaailman ikisuosikki ovat tietenkin mustat saappaat, joita voi helposti yhdistellä värikkäisiinkin asuihin. Lisäksi mustat saappaat saavat sääresi näyttämään entistä hoikemmilta ja pidemmiltä. Välillä musta voi kuitenkin vaikuttaa turhan kovalta värivalinnalta, jolloin kannattaa valikoida mieleisensä sävy vaikkapa luonnonläheisten ruskeiden joukosta. Esimerkiksi kaunis konjakinsävy on lämmin ja elegantti valinta. Myös saappaiden koron korkeudessa on paljon vaihtelua. Monet suosivat arkikäytössä korottomia tai matalakorkoisia saappaita, mutta toivovat juhlakäyttöön tulevilta saappailta korkeita ja näyttäviä korkoja. Jokapäiväiseen katujen tallaamiseen sopivat hyvin esimerkiksi Anna Fieldin tai Pier Onen matalakorkoiset, mutta naisellisen linjakkaat saappaat. Hyviä vaihtoehtoja arkisaappaiksi löytyy toki monilta muiltakin nimekkäiltä valmistajilta. Tällä hetkellä saappaita on saatavissa niin pyöreäkärkisinä kuin teräväkärkisinäkin. Nauhojen lisäksi joissain saapasmalleissa on hyödynnetty koristeena esimerkiksi solkia tai karvareunusta. Nauhalliset saappaat ovat kestävä ja hyvä valinta, kun kaipaat helposti säädettäviä ja näyttäviä jalkineita.

Tutustu myös

Saappaista on tullut naisten jalkineiden kestosuosikkeja. Muotimaailmassa saappailla leikittely kuuluu jokaiseen muotikauteen. Nauhallisia saappaita näkyy katukuvassa ja catwalkeilla ympäri vuoden. Saappaiden nauhat tuovat mukaan uusia elementtejä, joilla leikitellä. Nauhallisten saappaiden avulla pystyt sopivasti sekä korostamaan että piilottamaan. Saappaat ovat takuuvarma huomion kiinnittäjä ja yksityiskohdat saapasmaailmassa huimaavat. Kesän jälkeen jalkasi kaipaavat suojaa tuiskulta, mutta silti ei ole tarvetta unohtaa ulkonäköseikkoja. Nauhallisten saappaiden varret ulottuvat nilkasta jopa polveen, jokaiselle löytyy sopiva pituus. Nauhallisista saappaista löytyy vaihtoehtoja juhlaan, työpäivään tai metsäretkelle – aivan joka makuun. Nauhalliset saappaat sopivat monentyyppiseen asuun - yhdistele saappaitasi vaikka minihameen, farkkujen tai kesäisen mekon kanssa. Saappaat itsessään toimivat usein myös asusteena, jolloin asustasi tulee vaikuttava pienellä vaivalla. Saapasmuoti ja nauhalliset saappaat toimivat myös kaiken ikäisillä käyttäjillä, ne ovat siis todellisia äidiltä tyttärelle kenkiä. Useiden nauhallisten saappaiden vartta on helppo säätää, joten mikäli aiemmin et ole löytänyt säärillesi sopivia saappaita, tutustu nauhallisten saappaiden maailmaan. Näistä saappaista on helppo löytää sääriä sivelevät juhlakengät tai löysät kengät – kulloistakin asuasi täydentämään.

Nauhalliset saappaat – sinun persoonaasi korostamaan!

Valitse Zalandon laajasta nettivalikoimasta itsellesi sopivat nauhalliset saappaat. Valikoimistamme löydät upeat saappaat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Laadukkaita ja mukavia nauhallisia saappaita löytyy sekä naisellisiin juhla-asuihin ja -tilaisuuksiin tai arjen piristäjäksi työmatkoille. Laadukkaat materiaalimme takaavat, että kengät myös suojaavat jalkaasi, liikuitpa sitten kadulla tai luonnossa. Nauhallisten saappaiden valikoimastamme löydät kestotrendikkäät nahkasaappaat, karvareunaiset talvikauden saappaat, maiharityyppiset saappaat sekä paljon muuta. Kokoja ja värejä löytyy moneen makuun jokaiselle. Jalallesi voit valita valikoimastamme joko tukevan pohjan tai korkeatkin korot. Pitkävartisilla saappailla voit korostaa jalkojesi muotoa ja ne tuovat olemukseesi pituutta jopa ilman korkoja. Meiltä löydät myös lyhyemmät, lähes nilkkapituiset saappaat, jotka myös tekevät vaikutuksen. Zalandon nettikaupasta löydät myös laajan valikoiman talvikeleihin sopivia saappaita. Valikoimistamme löydät laadukkaita käyttökenkiä, joissa on huomioitu talvikelit tukevan pohjan ja lämmittävän varren avulla. Nykyisiä muotivirtauksia seuraten on monissa nauhallisissa saappaissa hauskoja yksityiskohtia käännetyn yläreunan sisäpuolella. Tilaa uudet saappaasi meiltä, vielä pääset mukaan syksyn rientoihin uusien nauhallisten saappaidesi kanssa!