Vaatteet

Naisten neuleet & colleget / MAMALICIOUS

Suodatin (1)

19 tuotetta

Ota raskauden mukanaan tuomat muutokset vastaan tyylillä ja itsevarmuudella. Muuttuva vartalo ja sen uudet mittasuhteet voivat jännittää, mutta oikeilla vaatteilla ne ovat pienin huolenaiheesi. Ihanat Mama Licious -neuleet ja -colleget peittävät niin alkuraskauden kummun kuin isommankin vatsan. Erilaiset tyylit ja mitat miellyttävät monia eri makuja. Mama Licious -neuleet ja -colleget yhdistävät mukavuuden ja viimeisimmän muodin!

Raskausyläosien ensisijainen tehtävä on tukea kasvavaa vatsaa ja sen seurauksena rasittuvaa keskivartaloa. Mama Licious -neuleet ja -colleget ovat napakoita ja tukevia - juuri sellaisia kuin toivoisit raskausvaatteidesi olevan. Täydellinen istuvuus yhdistyy ajattomiin elementteihin. Kaikki Mama Licious -yläosat takaavat, että voit pitää naisellisuudestasi kiinni myös raskauden aikana. Kauniit, pyöristyvää vatsaa imartelevat leikkaukset sekä rauhoittavat värit ovat merkin vaatesuunnittelun ytimessä.

Mama Licious -neuleet ja -colleget yhdistävät pehmeän istuvuuden ja muodin!

Raskaus muuttaa vartaloasi, mutta sen ei tarvitse muuttaa tyyliäsi. Mama Licious -neuleet ja -colleget pyrkivät jäljittelemään naisellisen trendikästä tyyliä mahdollisimman hyvin. Kattavista valikoimista löydät niin neuletakit ja -bleiserit, pitkähihaiset neuleet ja colleget kuin lyhythihaiset yläosatkin. Vahvan naiselliset ja tyylikkäät värit kuten viininpunainen, meleerattu harmaa ja syvänsininen värittävät mallistojen yläosia. Niin uurretut V-kaula-aukot kuin loivat O-pääntiet tuovat naisellisen kaulan ja poven esiin. Erilaiset leikkaukset, rypytykset ja printit tuovat paitoihin moniulotteisuutta.

Vaivattomuus ja helppo tyyli ovat raskauspukeutumisen avainsanoja. Trendikkäät Mama Licious -neuleet ja -colleget sopivat hyvin yhdisteltäviksi muuhun raskaustyyliin. Rennot boyfriend-farkut ovat täydellistä seuraa laskeutuvalle neuleelle. Sujauta jalkaan kauniit nahkasandaalit tai pehmeät mokkabootsit. Kylmiä säitä varten voit huoletta yhdistää asussasi neulosta neuleen päälle solmimalla kaulaan muhkean kaulahuivin ja pujottamalla päähän tupsullisen pipon.

Tutustu myös