Arvostatko modernia naisellista tyyliä ja kaipaat kipeästi uusia suosikkineuleita ja -collegeita muiden tyylikkäiden vaatteidesi oheen? Oma lempipaitasi on jo nuhjuinen ja parhaiten istuvat luottofarkkusi kaipaavat rinnalleen feminiinisen hienostunutta neuletta? Huolesi ovat jo eilisen tuulia! - Lontoolaisen Miss Selfridgen eleganteissa ja monikäyttöisissä neuleissa hehkut uutta energiaa.

Miss Selfridge brändi sai alkunsa svengaavalla 60-luvulla - olisiko siinä syy merkin naiselliseen designiin, joka antaa luvan olla hauska ja flirttaileva. Maineensa luotettavana high street -merkkinä kovalla työllä ja johdonmukaisella laadulla ansainnut muotimerkki suunnittelee uniikit neuleet ja colleget upeille naisille. Ne ovat jokaisen modernin naisen uusia parhaita ystäviä!

Miss Selfridge -neuleet ja -colleget taipuvat moneen!

Miss Selfridge -neuleet ja -colleget ovat uniikkeja mutta samalla uusia klassikoita. Neule- ja collegevalikoimasta löydät niin pitkät, kauniisti laskeutuvat neuletakit, pooloneuleet kuin bolero-tyyppiset lyhyetkin neuleet, sekä tietenkin uudelleen kuumaksi trendiksi nousseet off shoulder -paidat!

Bisnespukeutuminen on oikea paikka Miss Selfridge -neuleille ja -collegeille. Pitkä saalikauluksinen neuletakki, tai ihan hyvin myös pitkä neuleliivi, on helppo yhdistää niin housujen kuin hameen kanssa. Valitse neuleen alle sikarimalliset kuvioidut housut, pehmeästi laskeutuva, väljä trikoopaita ja kävelykengät. Kirjavat housut tuovat tyyliin hauskan väritäplän, kun muu asu on musta. Voit valita kirkkaan värin myös housujen sijaan yläosaan. Tennareilla saat samasta asusta rennon vapaa-ajan asun.

Über-trendikäs off shoulder -paita trikoosta on täydellinen "toimistolta suoraan illanviettoon" -yläosa muuntautumiskykynsä ansiosta. Vaihda kynähame raikkaan sinisiin pillifarkkuihin ja lisää asusteisiin metallinhohtoa tai väriä, oman makusi mukaan, ja tulet valloittamaan katseet yössä!

Yhdistele ja sekoita