VIIKONLOPPUALE

15% lisäalennusta kaikkiin aletuotteisiin

Etukoodi*:15EKSTRA
*Etu on voimassa 23.-24.3.2019 alennushintaisiin tuotteisiin. Tilauksen vähimmäisarvo on 100 €, etukoodin voi käyttää kahdesti per asiakas.
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Pituus
 • Hihan pituus
 • Lisää kokoja
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Pintamateriaali
 • Uutuudet
1605 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/20
Pehmoiset ja säyseät neuletakit tuovat joka asuun rauhoittavan elementin. Heititpä harteille silkkisen pehmeän kashmir-unelman tai täyteläisen villatakin, näet asusi ottavan heti astetta hienostuneemman ilmeen.

Tyyliä ja lämpöä asuihin neuletakeilla

Neuletakit ovat aina suosiossa, olipa mikä vuodenaika tahansa. Erilaiset trendit tulevat ja menevät, mutta klassiselle neuletakille on aina käyttöä. Kevyt neuletakki sopii kesään, kun taas paksu neule lämmittää ihanasti talvipakkasilla. Viileinä syyspäivinä on ihana kääriytyä pitkään neuletakkiin niin kotona kuin ulkosallakin. Neuletakki täydentää talven toimistolookin yhdessä paitapuseron ja siistien housujen kanssa, mutta neuletakki soveltuu myös rentoon arkiasuun farkkujen ja T-paidan seuraksi kuin myös juhlaan lämmittämään esimerkiksi kotelomekon päällä. Neuletakkien valikoima on niin monipuolinen, että löydät varmasti jokaiseen tyyliin sekä vuodenaikaan sopivan takin.

Naisten neuletakit – muotimaailman klassikko!

Neuletakki on rento, mutta siisti vaate, joka on aina muodissa. Neuletakit kuuluvat naisten perusvaatevalikoimaan ja ne helpottavat pukeutumista huomattavasti. Talvella neuletakki pysyy visusti päällä, kun taas kesällä sen saa nopeasti pois ja taas takaisin päälle, kun lämpötila sitä vaatii. Neuletakkia voi pitää joko avonaisena, jolloin voit pukea kauniin topin sen alle, tai sitten kiinni, jolloin neuletakki on vielä lämpimämpi. Tustustu nyt naisten neuletakkien valikoimaamme ja valitse suosikkisi! Erilaiset pituudet, värit ja muotoilut tekevät neuletakkien valikoimasta erittäin monipuolisen. Kun tilaat meiltä, et joudu maksamaan lainkaan lähetys- tai palautuskuluja, sillä me maksamme ne aina puolestasi!

On suorastaan vääryys suhtautua neuletakkeihin naisten pukeutumisen huomaamattomina ja arkisina elementteinä. Ne eivät todellakaan ole sitä! Neuletakit luovat asukokonaisuuden linjan ja voivat hyvin olla sen pääosassa. Neuletakit ovat myös tyylikkään kerrospukeutumisen salaisuus.

Selkeälinjaiset ja näyttävät neuletakit kuuluvat erottamattomasti minimalistiseen tyyliin, jossa pääosassa ovat runsaiden yksityiskohtien sijaan asun silhuetti, vaatteiden leikkaus ja materiaali. Väljä, ryhdikäs ja pitkä neuletakki luo kokonaisuuteen runsautta pilaamatta selkeää ilmettä. Erityisen muodikkaita ovat alimittaisin levein hihoin varustetut neuletakit! Ne voi yhdistää maksimekkoihin sekä tennareihin ja niitä voi käyttää paitapuseron, vajaamittaisten housujen ja nauhallisten kävelykenkien kanssa.

Neuletakit luovat asun ilmeen

Pitkät, tekstuuriltaan kiinnostavat neuletakit loistavat myös arkisten asujen viimeistelyssä. Farkkujen, nilkkureiden ja huolettoman paidan yhdistelmä muuttuu kiinnostavaksi, kun siihen lisätään yksi kerros lisää. Viehättävän naisellinen yhdistelmä puolestaan syntyy, kun neuletakki yhdistetään saman mittaiseen mekkoon.

Selkeään skandinaaviseen tyyliin sopivat vaaleat ja lämpimät sävyt, kun taas muutoin hillitystä asusta tulee välittömästi näyttävä, kun yhdistät siihen huippumuodikkaan, rohkein etnohenkisin kuvioin koristellun neuletakin. Runsaaseen, boheemin romanttiseen tyyliin puolestaan sopivat erinomaisesti runsaat hapsuin koristellut neuletakit. Ne kaipaavat seurakseen esimerkiksi vaaleita revittyjä farkkuja, puukenkiä ja trendikästä lierihattua!

Klassisempaan tai hipster-henkiseen pukeutumiseen puolestaan sopivat lyhyet ja napilliset neuletakit. Yhdistä klassinen neuletakki ylös asti napitettuun paitapuseroon! Rohkeat tyylitaiturit käyttävät yhdistelmää korkeavyötäröisten farkkujen ja nilkkureiden kanssa. Muodollisempaa ja huippumuodikasta, vintage-tunnelmaa huokuvaa ilmettä varten tarvitaan puolestaan kynähame ja klassiset avokkaat.

Yhdistät helposti