820 tuotetta

Nilkkurit ovat ainoa saapasmalli, joka on pysynyt muodissa 1800-luvulta asti! Se kertoo kenkätyypin asemasta yhtenä kaikkien aikojen klassikkona. Naisten nilkkureihin kuuluu huimaava määrä erilaisia malleja, aina tasapohjaisista kangasnilkkureista korkeakorkoisiin nahkanilkkureihin. Kaikkia niitä yhdistää tyylikkyys: nilkkurit luovat asuun harkitun ja tyylitietoisen säväyksen! Ne ovat myös jalkineista monikäyttöisimpiä. Ne sopivat niin suorien housujen ja puolihameiden kanssa. Naisten nilkkurit sopivat niin muodollisten kuin rentojenkin asukokonaisuuksien loppusilaukseksi. Ei siis ole ihme, että pukeutumista ja muotia rakastavat hankkivat nilkkureita useita pareja! Klassikoille kaapissa on tietysti aina tilaa. Nilkkuriklassikoita on monenlaisia, aina korollisesta, kapeakärkisestä mallista matalapohjaisiin ratsastussaappaita muistuttaviin resorillisiin naisten nilkkureihin.

Nilkkurit eivät koskaan poistu muodista

Perinteikkäin nilkkurimateriaali on tietysti nahka. Korolliset ja matalat mallit sopivat erinomaisesti syksyisiin ja talvisiin asukokonaisuuksiin. Naisellisuudesta ei tarvitse tinkiä, vaikka päällä olisikin useita vaatekerroksia! Huolettomin ja silti huipputrendikäs asukokonaisuus muodostuu mustista korollisista nilkkureista, samanvärisistä pillifarkuista tai muista ihoa myötäilevistä housuista, lämpimästä neuleesta ja muhkeasta huivista. Paina päähäsi vielä huopahattu - tai näyttävä tupsupipo! Matalat naisten nilkkurit sopivat loistavasti samaan asukokonaisuuteen. Silloin ilmeestä tulee astetta rennompi, tyylikkyydestä ja trendikkyydestä tinkimättä. Perinteisten nilkkureiden rinnalla on monenlaisia nilkkuriluomuksia, nyöreillä ja koroilla tai ilman. Värimaailma vaihtelee ruskeasta, harmaasta ja mustasta nahasta lempeän väriseen mokkaan ja rohkeisiin sävyihin. Talvipakkasilla on nautinnollista upottaa jalat pehmeä- ja runsasvuorisiin, tasapohjaisiin nilkkureihin. Talvityylin klassikko on tietysti naisten nilkkureiden ja pitkävartisten paksujen sukkien yhdistelmä: anna sukkien näkyä trendikkäästi! Yhdistelmän ilme vaihtelee sen mukaan, ovatko talvisukkasi reippaan värikkäät vai hillitysti luonnonsävyiset.

Yhdistä nilkkurit hameeseen tai farkkuihin

Monia nilkkureita voi käyttää tietysti hameiden ja mekkojen kanssa. Syksyn tullen niihin yhdistetään lämpimät sukkahousut, lämmin takki ja runsas kaulahuivi. Korolliset nahkanilkkurit on tietysti takuuvarma valinta - naisellisimmillaan ne ovat, kun kärki ja korko ovat kapeat ja ne suljetaan nyörein. Mutta myös prätkähenkisiä naisten nilkkureita kannattaa kokeilla naisellisenkin asun seurana! Nilkkureiden etu on se, että ne sopivat poikkeuksetta erinomaisesti straight leg -farkkujen kanssa. Juuri nilkkurit ryhdistävät farkut niin, että niitä voi pitää hyvin vaikkapa työpaikalla. Nilkkurit ansaitsevat siis ehdottomasti luottokenkien paikan naisen kuin naisen pukeutumisessa!

Yhdistele ja sekoita

Nilkkurit löytyvät useimpien naisten kenkäkokoelmasta, eikä suotta, sillä nämä aina tyylikkäät jokasään jalkineet käyvät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Nilkkureita on saatavilla niin talvi- kuin kesäkäyttöönkin. Arkisemmat matalapohjaiset nilkkurit sopivat hyvin käytettäväksi niin hameen kuin housujenkin kanssa vaikkapa shoppailureissulle tai kävelyretkelle. Jos kaipaat jotain näyttävämpää, on nilkkureita tarjolla monilla erikorkuisilla koroilla ja tietenkin kaikissa sateenkaaren väreissä. Nahka on yleisin nilkkureissa käytetty materiaali sen tyylikkyyden ja myöskin säänkestävyyden takia. Satoi tai paistoi, nilkkurit ovat aina varma, tyylikäs valinta! Mustat nahkanilkkurit käyvät kaikenlaisten vaatteiden kanssa; talvella vaikkapa pikkumustan kaveriksi matkalle juhliin tai jakkupuvun jatkeeksi kokoukseen. Rennonpaa, iloittelevampaa lookia voit hakea valitsemalla kirkkaan väriset, korolliset nilkkurit, joissa on tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten vetoketju tai nilkkaremmi. Tai miten olisi kiiltonahka ja kauniit korot illan bilemekon kanssa? Tämän päivän nilkkureissa on paljon persoonallisia tyylejä: korkeita piikkikorkoja, matalia korkoja, tasapohjia, mokkanahkaa, kiiltonahkaa, vetoketjuja, rypytyksia, nappeja, nauhoja ja nilkkaremmejä. Valitse omannäköisesi nilkkurit ja sinulla on aina luottokengät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Nilkkurit – oikea valinta minkä tahansa asun kanssa!

Meiltä Zalandolta löydät laajan valikoiman erilaisia naisten nilkkureita. Tutustu malleihimme niin kesä- kuin talvikäyttöön. Talvinilkkuri valikoimastamme löydät lämpimiä ja kauniita kenkiä, joissa tarkenet kävellä myös sydäntalvella. Kevyemmät nilkkurimme sopivat niin kevääksi, kësäksi kuin syksyn sateisiinkin. Valitset vain tianteeseen ja tyyliisi sopivat värit ja materiaalin. Nilkkurit tekevät asukokonaisuuden valinnasta helpomman ja ovat aina tyylikäs lisä asuusi. Pienillä yksityiskohdilla, kuten remmeillä tai vaikkapa rypytetyllä reunalla varustetuilla nilkkakengillä viimeistelet trendikkään lookkisi. Matalapohjaiset nilkkurit ovat oivalliset kävelykengät arjen kiireissä. Lisää hieman korkoa ja tyylikäs bisnesasusi on täydellinen. Korkeilla piikkikoroilla varustettujen nilkkureiden kanssa et varmasti jää huomaamatta juhlissa. Leikittele väreillä ja tyyleillä, ja rakastu näihin naisellisiin jalkineisiin! Voit etsiä nettikauppamme runsaasta nilkkurivalikoimasta juuri sinulle mieleisiä kenkiä täyttämällä mieltymyksesi nettisivujemme hakuehtoihin. Miksipä et hankkisi saman tien itsellesi muutamat parit nilkkureita eri käyttötarkoituksiin, ja varmistat samalla ettei asukokonaisuutesi mene pieleen ainakaan kenkävalinnan takia. Me Zalandolla uskomme että nikkurit kuuluvat joka naisen kenkävalikoimaan, ja siksi tarjoammekin niitä sinulle runsaasti eri tyyleissä ja väreissä.