Paitamekot

2 417 tuotetta

Huoleton mutta huoliteltu? Naisellinen mutta rento? Vastaus: paitamekot! Naisten paitamekot ovat erinomainen ja monipuolinen lisä vaatekaappiin kuin vaatekaappiin. Niitä voi pitää niin vapaa-ajalla, juhlissa kuin työpaikallakin. Ilme on harkitun viimeistelty mutta samalla sopivan mutkaton.

Vaikka paitamekkoja yhdistävätkin huolettomuus ja naisellisuus, niiden ilme vaihtelee urbaanista minimalistiseen ja runsaasta rentoon. Ilmeeseen vaikuttavat niin materiaali kuin leikkauskin. Kevyet paitamekot sopivat kesään, selkeälinjaiset ja ryhdikkäät paitamekot puolestaan ovat äärimmäisen muodikkaita.

Paitamekot ovat monipuolisia – ja tyrmäävän tyylikkäitä

Perinteisiin mekkoihin verrattuna paitamekoissa on ripaus särmää ja asennetta. Napit, taskut ja nyörit luovat asuun kiinnostavia yksityiskohtia ja leikkaus on usein perinteistä mekkoa väljempi. Ne sopivat erinomaisesti kesänviettoon slip on -tennareihin tai kangastossuihin yhdistettyinä. Erinomainen seuralainen paitamekoille on lyhyt biker-henkinen takki tai kesätunnelmiin sopiva farkkutakki. Naisellisempaan suuntaan ilmettä voi viedä yhdistämällä rentoon paitamekkoon kiilakorkokengät tai sirot sandaalit!

Paitamekot, erityisesti klassiset, paitapuseroilta linjansa ja yksityiskohtansa lainanneet mallit, sopivat täydellisesti myös minimalistiseen tyyliin. Väljät ja linjakkaat mekot vaativat seurakseen vain muutaman harkitun asusteen ja kauniin laukun. Seuraksi sopivat joko näyttävät, värikkäät tennarit tai huolitellut kävelykengät.

Paitamekkoja voi pitää myös rennosti tyköistuvien farkkujen kanssa. Ilme muuttuu sen mukaan, yhdistätkö kokonaisuuteen sähäkät korolliset sandaalit vai sirot tennarit. Paitamekot sopivat myös legginsien seuraksi – mekko tuo muuten rentoon asuun ripauksen ryhdikkyyttä. Kauniisti laskeutuvan paitamekon ympärille voi myös viimeistellyn kampauksen ja naisellisten kenkien avulla luoda juhla-asun!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua