Naisten paitapuserot

4 001 tuotetta

Paitapuserot ovat monikäyttöisiä ja ajattomia vaatteita. Käytitpä niitä sitten farkkujen tai hameen kanssa, vaikutelma on aina ryhdikäs ja viehättävä! Paitapuseron etu on juuri sen monipuolisuus. Se voi olla siistin toimistoasun huomaamaton, mutta silti keskeinen osa. Sitä voi käyttää kaikenlaisten housujen ja hameiden kanssa, kaikkina vuodenaikoina. Ilme muuttuu myös sen mukaan, miten kauluspaitaasi käytät. Voit jättää paidan alaosan farkkujen ulkopuolelle ja ylimmät napit napittamatta, jolloin tyylisi on rento, muttei kuitenkaan liian arkinen. Toista ääripäätä edustaa viimeistä nappia myöten napitettu paita, joka on yhdistetty siistiin ja tyköistuvaan hameeseen. Yhdistelmä muistuttaa menneiden vuosikymmenien hillitystä, mutta äärimmäisen naisellisesta tyylistä!

Paitapusero korostaa parhaita puoliasi

Naisten paitapuseroita on monenlaisia: asiallisia, yksivärisiä, leikkisiä, lyhyt- ja pitkähihaisia. Kaikkia niitä kuitenkin yhdistää hyvä istuvuus. Joissakin malleissa se saavutetaan joustavia materiaaleja käyttäen, jolloin paitapusero on mukava ja siisti. Paidoissa voi olla myös erilaisia kiinnostavia rypytyksiä. Väljemmät, suorat paitapuserot istuvat aina hartioiden kohdalta moitteettomasti. Pitkähihaiset paitapuserot ovat klassikoita, mutta näiden paitojen käytöstä ei tarvitse luopua lämpimilläkään ilmoilla. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös lyhythihaiset mallit sekä vajaamittaiset 3/4-hihaiset paitapuserot. Napituksenkin suhteen on valinnanvaraa. Haluatko paitapuseron, jonka voi napittaa kaulukseen asti? Vai kauniisti rypytetyn paidan, jonka yläosa on avoin? Lupaamme täyttää kaiki paitapuserotoiveesi!

Yhdistele rohkeasti ja käännät katseet!

Naisten paitapuserovalikoimamme tarjoaa loputtomat mahdollisuudet kiinnostaviin ja harkittuihin yhdistelmiin. Miellyttäisikö sinua rento valkoinen kauluspaita boyfriend-farkkujen seuralaisena? Entä korkokengistä, sukkahousuista, kynähameesta ja paitapuserosta koottu tyköistuva, itsevarmaa viehkoutta huokuva yhdistelmä? Yhdistelyä ei rajaa tietenkään pelkästään paidan malli, vaan paitapuseroita on valikoimissamme monissa väreissä ja kuoseissa! Klassisen hillityt valkoiset ja vaaleansiniset paitapuserot sopivat jakkupuvun tai siistien housujen ja saappaitten kanssa aina. Ruudulliset tai raidalliset paitapuserot ovat raikas, rennon tyylikäs valinta. Entä kaipaatko väriä pukeutumiseesi? Meiltä löydät myös rohkean väriset paidat! Asun tunnelma vaihtelee myös sen mukaan, onko paidan kangas siistiä puuvillaa vai juhlavaa, kiiltävämpää materiaalia. Paitapuserot ovat joka naisen luottovaate - ja Zalando niitä käyttävän lempikauppa netissä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista