Suodatin

Naisten pistokkaat

3,190 tuotetta

Pistokkaat, nuo vapaa-ajan ja kesämuodin ikiliikkujat, jotka ovat auranneet tiensä jälleen kenkätrendien kärkeen niin kaduilla, rantabulevardeilla kuin catwalkeilla. Löydät valikoimastamme muun muassa erittäin trendikkäät korolliset pistokkaat ja sporttiset matalapohjaiset pistokkaat.

Pistokkaiden valikoima on monipuolinen, löydät valikoimasta muun muassa tohvelit, muulit, rantasandaalit, matalakantaiset ja korolliset pistokkaat, puukengät ja trendikkäät terveyssandaalit. Ne sädehtivät upeissa väreissä ja onpa niissä mieleenpainuvia yksityiskohtiakin, kuten hapsuja, glitteriä, kimalletta, helmiä, rusetteja ja mitä upeimpia kuvituksia ja kirjailuja.

Pistokkaat ovat helposti uudet suosikkijalkineesi

Pistokkaat ovat olleet pitkään luotettavat kumppanit mukavassa työpukeutumisessa, jossa kenkien tulee kantaa läpi pitkän päivän. Nyt ne ovat trendikkäimmät kengät, joissa voit astella niin pitkin rantabulevardia kuin tanssia yön läpi luksusluokan bileissä, joissa täytyy pukeutua parhaimpiinsa.

Kuin suoraan catwalkilta napatut korolliset pistokkaat ovat ehdottomasti pistokkaiden kärkikastia. Tosi fashionista onkin jo hankkinut niitä ehkä useammankin parin koristamaan viimeisiä trendejä myötäilevää pukeutumistaan. Muotiaallon edellä kulkeva trendsetter ei niistä hevillä hetkeen luovu. Upeat muulit eli korolliset pistokkaat, jotka ovat jokaisen Tuhkimon kiittelemä perustohveleiden päivitetty versio, ainakin aina kello kahteentoista saakka, tuovat ilta-lookiisi upeaa ryhtiä ja pituutta. Piikkikorolliset muulit pikkumustan tai modernin haalarin kanssa ovat naisellisen sähäkät ja tihkuvat glamouria luksusta. Ne tuovat nykymuotiin myös henkäyksiä 50-luvun pin up -aikakauden kaunottarista. Punospohjaiset muulit sopivat rennompaan tyylin chinojen kanssa ja revityt, vajaamittaiset farkut, t-paita ja nahkatakki saavat aimo annoksen asennetta mustista puupohjaisista pistokkaista. Ruotsalaistyyliset puukengät väreissä tai metallinhohtoisina säkenöivät kauniisti kesämekon rinnalla.

Sporttiset matalakantaiset sandaalit ovat urbaanin ja sporttisen muodin hittitrendi. Niitä ei tarvitse jättää enää vain ranta- tai kuntosalikäyttöön, vaan ne voi yhdistää nyt rohkeasti myös siistimpään vapaa-ajan muotiin.

Yhdistät helposti

Pistokkaat - tyylikkäät ja mukavat kengät sekä töihin että vapaa-ajalle!

Naisten pistokkaat ovat kätevät kesäjalkineet, jotka on helppo ja nopea sujauttaa jalkoihin. Pistokastyyppisiä kenkiä käytettiin jo 1800-luvulla ja sen jälkeen ne ovat aika ajoin tulleet ja menneet taas pois muodista, saavuttaen suosionsa jälleen 90-luvulla. Tyypilliset pistokkaat ovat takaa avoimia, mutta niiden korko voi vaihdella matalasta korkeaan. Pistokkaisiin kuuluvissa puukengissä on nimensä mukaan puupohja, hieman korkoa ja usein umpinainen varvasosa. Viime aikoina puukengät ovat uudistuneet eivätkä ne kuulu enää vain sairaalan käytäville tai mökkipoluille vaan modernit puukengät sopivat hyvin myös kaupunkikengiksi. Monet huippusuunnitelijat ovat alkaneet suunnittelemaan toinen toistaan tyylikkäämpiä puukenkiä ja ne ovatkin saavuttaneet suuren suosion naisten kevät- ja kesäjalkineina. Pistokkaat sopivat niin töihin, iltamenoihin kuin rentoon vapaa-aikaankin.

Zalandon verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pistokkaita. Jos etsit kengiltäsi tyylikkyyttä, mutta samalla mukavuutta, ovat matalakorkoiset pistokkaat oiva valinta esimerkiksi chinos-housujen kanssa puettuina. Illan kesäjuhliin puolestaan sopivat korkeakorkoiset pistokkaat, jotka voit yhdistää esimerkiksi maksimekon kanssa täydentämään kesäistä asukokonaisuuttasi. Eri värien, materiaalien ja mallien kirjo on pistokasvalikoimassamme suorastaan päätä huimaava! Mikä parasta, toimitamme kaikki tilaamasi tuotteet ilman lähetyskuluja!