Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Koron muoto
 • Koron korkeus
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Kengän leveys
 • Pintamateriaali
 • Kengän kärki
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
 • Uutuudet
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
212 tuotetta
Sivu 1/3

Platoo-korkokengät, toisin sanoen siis korokepohjaiset korkokengät, ovat supernaiselliset. Tällaisilla kengillä asteleminen vaatii itsevarmuutta, ne eivät todella ole aloittelevan korkokengillä kävelijän valinta. Platoo-korkokenkien suosio on jatkuvassa nousussa ja juuri nyt ne ovat kuuminta muotia. Nämä kengät antavat kantajalleen enemmän pituutta kuin tavallisen malliset korkokengät ja lisäksi ne luovat käyttäjästään huipputrendikkään sekä itseensä luottavan kuvan. Platoo-korkokenkien valikoima on niiden suosion huiman nousun ansiosta kovassa kasvussa ja niitä löytyykin useissa eri malleissa sekä väreissä, ja tietenkin myös monista eri materiaaleista valmistettuina. Juuri näiden kenkien huiman laajan valikoiman vuoksi platoo-korkkarit eivät ole vain yhdenkaltaisten tilaisuuksien kengät. Näitä naisellisia ja hurmaavan kauniita kenkiä voi aivan yhtä hyvin käyttää yhdistettyinä tiukkoihin farkkuihin sekä rentoon jakkuun kuin myös klassisen kimaltelevaan juhlapukuun. Nämä ovat kengät, jollaiset jokaisen naisen tulisi ehdottomasti omistaa, sillä kun platoo-korkokengät laittaa jalkaansa, oli muu asu sitten millainen tahansa, itsetunnon voi suorastaan tuntea nousevan monen monta astetta. Näillä kengillä asteleva nainen ei taatusti jää massan sekaan vaan tulee varmasti huomatuksi.

Platoo-korkokengät – jokanaisen pakkohankinta!

Laaja kauniiden platoo-korkokenkien valikoima on viimein rantautunut Zalandon verkkokauppaan. Valikoimamme tarjoaa näitä upeita korkokenkiä joka lähtöön ja joka säähän. Valikoimamme huiman laajuuden vuoksi olemme helpottaneet oikeanlaisen kenkäparin löytämistä asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi. Verkkokaupassamme voit nimittäin hakea haluamasilaisia kenkiä tietenkin koon, merkin, värin sekä hinnan mukaan, mutta myös haluamasi pintamateriaalin tai koron korkeuden tai mallin mukaan. Verkkokaupastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Voit esimerkiksi hankkia kauniit kirkkaan punaiset sekä kiiltävät piikkikorolliset platoo-korkkarit yhdistettäväksi tuhmaan pikkumustaan tai vaikkapa korokepohjalliset tummansävyiset platoo-kengät arjessa käytettäviksi tyylikkäiksi kävelykengiksi. Valikoimastamme löydät todellakin kasoittain platoo-korkokenkiä molemmista näistä ääripäistä, mutta luonnollisesti myös kaikkialta niiden välimaastosta. Kaipaat sitten kengiltä klassista tyylikkyyttä, viettelevää seksikkyyttä, raikasta trendikkyyttä tai vaikkapa taattua mukavuutta on Zalando juuri oikea paikka kenkähankintojen tekemiseen.

Tuo olemukseesi lisäsenttejä ja tyyliisi lisäboostia. Platoo-korkokengät eli korokepohjaiset korkokengät yhdistävät korkokenkien kauneuden tasapohjaisten jalkineiden ergonomiseen istuvuuteen. Valitsemalla korokepohjaiset korkokengät et luovu korkojen tuomista lisäsenteistä, mutta et myöskään tingi jalkojesi terveydestä. Varpaiden ja jalkapöydän alle piilotettu paksumpi pohja loiventaa jalan kallistuskulmaa. Jalan loivempi kulma vähentää kipua ja jalan virheliikkeitä. Voit näin keskittyä kaikkeen siihen, mitä varten platoo-korkokengät on suunniteltukin: hauskanpitoon, tanssimiseen ja elämän tärkeimpien hetkien juhlistamiseen. Tukeva platoo-pohja paitsi tuntuu myös näyttää hyvältä. Korokepohja tuo korkokenkiin rohkeaa naisellisuutta ja nuorekkuutta. Seuraa tyylin edelläkävijöiden Rihannan, Lauren Conradin ja Victoria Beckhamin mallia ja ota platoo-korot osaksi juhlatyyliäsi.

Platoo-korkokengät – ajaton juhlaklassikko lukuisissa tyyleissä!

Juhlatyylejä on yhtä monta kuin pukeutujia ja juhlatilaisuuksia. Platoo-korkokengät varmistavat aina etiketin mukaisen ja tyylikkään pukeutumisen. Lopusta päätät kuitenkin sinä. Korokepohjaisista korkokengistä on tarjolla niin matalampaa kuin korkeampaakin korkoa. Paksut tolppakorot yhdessä platoo-pohjan kanssa takaavat koko illan kestävän käyttömukavuuden korkokenkien ensikertalaisellekin. Koroilla kokeneempi sen sijaan voi tähdätä häikäisevään tyyliin huikaisevan korkeiden korkojen kanssa. Viritä juhlalookisi oikealle tasolle sopivien materiaalien avulla. Nahka, mokka, sametti ja paljetit sopivat sekä isoihin juhliin että pienimuotoisiin illanistujaisiin. Neutraalin yksiväriset platoo-korkokengät kunnioittavat myös arvovaltaisempia juhlatilaisuuksia. Vapaan pukukoodin bileissä sen sijaan erilaiset printti- ja mallikokeilut ovat sallittuja. Höyheniä, rusetteja, käärmeennahkaa tai leopardikuviota – valinnanvapaus on sinun!

Platoo-korkokengät korostavat parhaita puoliasi myös juhlissa

Korokepohja tuo korkokenkiin ja muuhun asuun välitöntä ryhtiä ja naisellista eleganssia. Platoo-korkokengät ovat juhlatyylin vetävin elementti. Kokoa muu asu tukemaan katseenkääntäviä korkokenkiäsi. Ole oman elämäsi Audrey Hepburn ja valitse musta asusi hallitsevaksi väriksi. Kokomusta asu hoikentaa ja tuo olemukseesi kiehtovaa mystisyyttä. Jos haluat mustanpuhuvaan linjaan säväytystä, valitse korkokenkäsi kimaltavissa paljetti- tai glitter-materiaaleissa. Huomiota rakastava sen sijaan sujauttaa jalkaansa kirkkaan väriset korokepohjakengät. Sähkönsininen tai energinen oranssi tekevät sinusta juhlien keskipisteen. Korokepohjaiset korkokengät sopivat myös erityisesti hämärtyvien kesäiltojen juhliin. Luo korkokenkiesi ympärille naisellinen kesätyyli maksimekon ja hippi-henkisten asusteiden avulla. Laskeutuva maksimekko yhdistettynä platoo-korkokenkiin luo ryhdikkään ja sulavan linjan. Halkiolla varustettu mekko vilauttaa lisäsenttejä tuovia korkokenkiäsi juuri sopivissa määrin. Kruunaa kevyt kesätyylisi punotulla hiuspannalla ja runsaalla määrällä koruja.

Yhdistele ja sekoita