Naisten designerasusteet

Suositut filtterit
3 416 tuotetta

Designer-asusteet ihastuttavat niiden korkealuokkaisilla materiaaleilla ja laadukkaalla valmistuksella. Monet asusteista on valmistettu käsityönä. Usein merkkiasusteisiin liittyy myös tunneside omaan suosikkisuunnittelijaan, jonka luomuksiin luottaa sesongista toiseen. Designerien upeat laukut, aurinkolasit, lompakot, huivit ja korut kestävät ikuisesti, mikä heijastuu niiden ajattomaan designiin.

Designer-asusteet viimeistelevät huolitellun tyylin

Merkkitietoinen muusa luottaa merkkiasusteidensa voimaan erityisesti silloin, kun asu ei tunnu muuten nappiinmenneeltä. Upea huivi tai laukku muuntaa lookin high end -vivahtein tyrmääväksi hetkessä. Farkkujen ja t-paidan ilme on välittömästi chic, kun lisäät siihen asusteen, jolla on merkkistatus. Tai ehkä tuot arvokasta uskottavuutta toimistotyyliisi esimerkiksi designhuivilla, joka kertoo itsevarmasti tyylitajustasi. Designerin ajaton luomus kertoo kyvystäsi valikoida laatua määrän sijaan, sekä kyvystäsi määritellä oma korkealuokkainen tyylisi. Design-tuotteet ovat kuitenkin ennen kaikkea ajattomia, eivätkä trendeihin sidottuja. Pikemmin niiden arvo pysyy samana tai jopa kasvaa vuosien myötä. Sen takia huippudesigniin kannattaa panostaa.

Kolme ajankohtaista merkkiasustetta

Moni nainen haaveilee merkkilaukusta. Laukkua tarvitseekin joka päivä, joten se on sijoituksen arvoinen. Musta on klassinen väri, joka pysyy aina ajassa kiinni, mutta merkkilaukkuja löydät aina myös kauden trendiväreissä. Musta sopii kaikkiin asuihin, mutta räväkämpi laukku, jossa on kirkas väri, kuvioita tai runsaita yksityiskohtia, saattaa olla erikoinen yksityiskohta lookissasi. Designerin logoin koristeltu laukku kertoo välittömästi, kuka on upean laukkusi suunnitellut. Voit valikoida designerlaukut eri tilanteisiin ― sievä pikkulaukku juhlavien asujen kruunuksi, olkalaukku kiireisen arjen sulostuttajaksi ja reilumpi ostoskassi, jonka kanssa voi karata viikonloppureissulle. Muistathan myös huolehtia laukustasi, sitä kannattaakin säilyttää kuivassa paikassa ja sille tarkoitetussa säilytyspussissa. Tunnettujen designereiden aurinkolasit tekevät aina vaikutuksen niin naisten kuin miestenkin tyyleissä. Niissä on jopa ikonista asennetta, joka tuo tyyliisi vahvan ilmeen. Voit valita suunnittelijoiden klassikkomallin tai uusien lahjakkuuksien suunnittelemat innovatiiviset statement-aurinkolasit. Oikeastaan merkkilasit ovat aina statement! Merkkikello viimeistelee niin upean juhlatyylin, vakuuttavan toimistolookin kuin rennomman denimlookin. Merkkiasusteet ovat ihania, sillä niillä voi päivittää arkista lookia ja toisaalta korostaa hienostunutta ilmettä.

Tutustu myös