Naisten designer-aurinkolasit

Suositut filtterit
1 407 tuotetta

Harvalla asusteella voi tuoda olemukseensa yhtä paljon Hollywood-henkistä glamouria kuin nappiin menneellä aurinkolasivalinnalla. Naisten designer-aurinkolasit nenällä saat hetkessä tyyliisi sitä jotakin erityistä, samalla kun suojaat silmiäsi auringon haitallisilta UV-säteiltä ja ennenaikaisilta rypyiltä. Aurinkolasiostoksilla laadun merkitystä ei voi korostaa liikaa, siksi jokainen tarvitsee ainakin yhdet merkkiaurinkolasit.

Naisten designer-aurinkolaseissa yhdistyy käytännöllisyys ja näyttävyys

Monet fashionistat käyttävät pokia lähes päivittäin pitkälle syksyyn saakka. Siksi onkin kivaa vaihtelua, kun aurinkolaseja omistaa useita. Kaikilta tulisi löytyä ainakin yhdet luottolasit, joissa olemus kohenee hetkessä vaikka olisi miten huono tyylipäivä. Laadukkaat designer-aurinkolasit suojaavat silmiä parhaiten ja ovat myös näyttävä tyyli-statement. Hyviin laseihin kannattaa sijoittaa, sillä eron laadussa todella huomaa. Lempilasien kuuluu kestää kulutusta ja täyttää tehtävänsä vuosi toisensa jälkeen. Laadukkaat lasit ovat paitsi sijoitus silmiesi terveyteen myös vetovoimaiseen tyyliin. Upeasta valikoimastamme löydät markkinoiden halutuimpien huippumuotitalojen ja nousevien suunnittelijoiden aurinkolaseja. Malleissa, väreissä ja koossa on, mistä valita.

Sovita merkkiaurinkolasit kasvojesi muotoon

Pilottilasit, pyöreät linssit vai cat eye -malli? Jos kasvosi ovat neliömäiset ja jykevät, sinulle sopivat parhaiten pehmeän pyöreälinjaiset lasit. Pyöreille kasvoille sen sijaan kulmikkaat ja graafiset mallit tuovat särmää, kokeile siis esimerkiksi poikamaista wayfarer-mallia tai cat eye -laseja. Sydämenmuotoiset kasvot pääsevät edukseen pilottilasien ja pyöreäkulmaisten, naisellisen eleganttien linssien kanssa. Kulmikkaatkin lasit toimivat, samoin isot linssit. Vahva yläsanka ja runsaat koristelut yläkulmissa kannattaa sen sijaan unohtaa, sillä ne saattavat korostaa otsaa entisestään ja saada leuan näyttämään entistä pienemmältä. Ovaalin muotoiset kasvot ovat siinä mielessä etuoikeutetut, että niiden seuraksi sopii milteinpä mikä malli tahansa: revittele siis erilaisilla kehyksillä! Pitkien kasvojen kannattaa pysyä kaukana pienistä ja siroista linsseistä, mutta kantaa ylpeydellä isot kehykset.

Tutustu myös