Asusteet

Avaimenperät

Hinta
19
19
185
185
Pintamateriaali

65 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SELENA STAR - Avaimenperä - gold/chalk 2D REXY BAG CHARM - Avaimenperä - bordeaux KEYCHAIN - Avaimenperä - gold-coloured ATLANTE GORILLA - Avaimenperä - toni blu RESKEY - Avaimenperä - autumn red Avainkotelo - antic LOGO HEART KEY FOB - Avaimenperä - shell pink KEY CHAIN FEATHER - Avaimenperä - brule/azur MODICO - Avaimenperä - rosso MODICO - Avaimenperä - beige STRIPED POM POM - Avaimenperä - multi-coloured SOLID POM POM - Avaimenperä - neon fuchsia RAINBOW TASSEL - Avaimenperä - platino/seashell/pivoine KEY CHAIN SILHOUETTE - Avaimenperä - gold-coloured KEY CHAIN FLOWER - Avaimenperä - multic pivoine BULLION PATCH - Avaimenperä - gold/black HEART - Avaimenperä - bleu HEART - Avaimenperä - orchidee DUCK - Avaimenperä - fanatsy TEAM - Avaimenperä - black LIPS ENAMEL - Avaimenperä - red Avainkotelo - stone ULISSE - Avaimenperä - onyx GOODS SET - Avaimenperä - light gold SIGNATURE - Avaimenperä - gold-coloured T-SHIRT CHARM - Avaimenperä - black IKONIK - Avaimenperä - black HEART - Avaimenperä - red CHOUPETTE FLAT RUBBER - Avaimenperä - black PHOTOGRAPHER - Avaimenperä - black T-SHIRT CHARM - Avaimenperä - red GOODS SET - Avaimenperä - light gold Avaimenperä - black ULISSE - Avaimenperä - onyx Avaimenperä - butterfly rose ROSE BASKET - Avaimenperä - red/black Avaimenperä - brick tricolor Avaimenperä - cerise CLASSICI HEART - Avaimenperä - noir Avaimenperä - black Avaimenperä - pink confetti

Avaimenperä on tärkeä osa arkea

Avaimenperät ovat tärkeä osa arkea, sillä ilman niitä olisivat monet avaimet hukassa ja monet asukkaat oven takana. Tämä avaimiin kiinnitettävä lisävaruste tuo avainnippuun lisää kokoa, joka auttaa paikantamaan kiireessä kadoksissa olevan nipun ja sen tärkeät avaimet. Avaimenperä löytyy lähes jokaisen ihmisen avainnipusta ja useimmiten nipussa roikkuukin jokin omaa tyyliä tai aatteita edustava avaimenperä. Monet ovat saaneet perän lahjaksi ja se saattaa sisältää siksi myös tunnearvoisia muistoja tai mielenkiintoisen historian. Avaimenperät kulkevat huomaamatta mukanamme, mutta sisältävät lukuisia tarinoita ja ovat meille arvokkaita esineitä jokapäiväisessä arjessa. Avaimenperän voi valita sopimaan yhteen tyylikkään nahkalaukun kanssa tai muistuttamaan rakkaasta lemmikistä tai harrastuksesta. Tai valitse avaimenperä, josta löytyy toiminnallisuutta kuten esimerkiksi viinipullon avaaja. Mitä näyttävämpi ja mieluisampi avaimenperä, sitä helpommin avaimet varmasti löytyvät!

Säihkyvät, kauniit design-tyyliset avaimenperät Zalandosta

Zalando tarjoaa nyt ihastuttavat design-tyyliset avaimenperät viimeisimmissä trendeissä! Nämä avaimenperät nipussasi et varmasti kadota avaimiasi helposti ja löydät nipun laukustasi tuossa tuokiossa, sillä nämä perät säihkyvät kauneuttaan ja loistavat upeuttaan. Korosta herkkyyttäsi kauniilla sydänaiheisella avaimenperällä tai osoita rakkautesi uhanalaisia pandoja kohtaan suloisella panda-aiheisella avaimenperällä. Tai valitse kimalteleva ankkamalli, joka huokuu trendikästä glitteriä ja bling bling -meininkiä. Se kerää varmasti kaveriesi ihastelevat katseet! Valikoimamme kaikki upeat avaimenperät soveltuvat näyttävän ulkoasunsa puolesta hyvin myös esimerkiksi laukkukoruksi. Kierrä avaimenperä kiinni laukkusi olkahihnaan ja saat piristävän ja söpön koristeen laukkusi kylkeen. Nämä tuotteet muokkautuvat moneksi ja ovat siksi myös loistavia lahjaideoita. Tutustu nyt Zalandon upeaan avaimenperien valikoimaan ja hanki kaunis ja käytännöllinen lisä avainnippuusi joko itsellesi tai lahjaksi! Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja vaivatonta ja toimitamme tuotteet nopeasti kotiisi!