Asusteet

Naisten huivit & kaulaliinat

Suodatin
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Uutuudet
279 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/4

Vakuuttava asustetyyli päivittää asuun kestävää mielenkiintoa. Naisten designerhuivit ja -kaulaliinat lisäävät tyyliisi vaivatonta eleganssia ja katseenkääntäviä elementtejä. Suosikkimme kaulahuivien ja -liinojen valikoimasta huokuvat selkeälinjaista muotoilua, näppäriä kontrasteja ja toiminnallisia yksityiskohtia. Siksi varaammekin kepeitä designhuiveja arjen univormuihin ja pehmoisia kaulaliinoja viilenevien iltojen asuun. Naisellinen asusteiden helmi on näppärä yhdistää moniin asukokonaisuuksiin – selkeälinjainen ja persoonallinen huivi on yhtä ajankohtainen niin toimistolla kuin lomastailissakin.

Naisten designerhuivit huokuvat pehmeää eleganssia

Kuten tiedämme, harkittu asustevalinta nostaa stailauksen tyylikertoimet vaivatta uusille urille. Kevyen veistoksellinen huivi toimii minimalistin asussa statement-koukkuna ja kääntyy myös nopeasti toimistolta illanviettoon päivitettävään kokonaisuuteen. Kiinnitä huomio merkkihuivia valitessa materiaaleihin, leikkauksiin ja solmimistapaan. Iholle lempeät materiaalit, näyttävät kudonnat ja helppo käytettävyys kielivät siitä, että kyseessä on pitkä ystävyyssuhde ikivihreän asustetärpin kanssa. Pieni neliömallinen huivi on takuunaisellinen valinta muodolliseenkin tyyliin: kun solmit huivin kolmiomalliseksi, se on korun tavoin toimiva asun juju. Klassinen leveyttä ja pituutta säästelemätön malli on varma valinta myös lämmittävissä kaulaliinoissa. Pyöräytä huivia muutaman kerran huolellisesti kaulan ympärille, tai jätä osa pituuksista liehumaan vapaasti astetta boheemimpaan stailaukseen.

Kiepauta päivän asuun katseenkestäviä kuvioita ja ajatonta designia

Designerkaulaliinat ovat tyylin kestävä satsaus: ne ovat toiminnallisia tyylikoukkuja, joita voit yhdistellä asuun jokaisena viikonpäivänä. Tuttu toimistotyylin suosikkiasu päivittyy leikkisästi kujeilevalla huivilla: näyttävät kuviot ja herkulliset printit toimivat niin kauluspaitojen kuin neuleiden parina. Huivien hempeät kuvioinnit ja pastellisävyt erottuvat edukseen tummien klassikkosävyjen johtamassa kokonaisuudessa. Miksaa rohkeasti kukkakuosia ja business-henkisiä vaatteita! Yksiväriset huivit ja kaulaliinat näyttävät parhaat puolensa myös katutyylissä. Yhdistä bombertakin ja huolettomien farkkujen pariksi muhkea kaulaliina, ja brunssille ja treffipäiviin sopiva look on ankkuroitu. Huivityylissä on lupa suunnata katse näyttäviin detaljeihin: epäsymmetria ja erilaiset tekstuurit toimivat niin farkkujen kuin kynähameiden johtamassa tyylissä. Klassiset jakardihuivit ja hapsulliset kaulaliinat joustavat tilanteen mukaan niin trenssitakin kuin laadukkaan parkatakin pariksi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua