Naisten designer-kellot

Suositut filtterit
92 tuotetta

Naisten designerkellot pitävät sinut ajan tasalla poikkeuksellisen upealla tavalla! Olemme koonneet designerkellojen kokoelmaamme valikoiman kiinnostavaa nykymuotoilua ja elegantteja klassikoita muotimaailman huipulta. Kiinnitä ranteeseesi esimerkiksi siro kullanvärinen korukello, värikylläinen ja suurikokoinen katseenvangitsija tai vaikkapa nahkahihnan ja puupinnan orgaanisella liitolla hurmaava moderni rannekello. Korkealaatuinen merkkikello on pitkäikäinen hankinta, joka elää tyylisi mukana vuodesta toiseen. Löydä omaan makuusi parhaiten istuvat merkkikellot, jotka käyvät samaa tahtia nykymuodin arvostetuimpien brändien kanssa.

Designerkellot tuovat ranteeseesi täsmällisen tarkan ajan ja tyylin

Rannekello on paitsi käytännöllinen asuste, myös voimakas tyylillinen elementti naisten pukeutumisessa. Hyvällä maulla valittu rannekello viestittää täsmällistä otetta elämään sekä rakkautta huipputason muotoilua kohtaan. Laadukas rannekello kuuluu olennaisena osana skarppiin toimistolookiin ja ammattimaiseen bisnespukeutumiseen ja viimeistelee sofistikoituneella tavalla myös rennon arkipukeutumisen. Juhlatyylissä rannekellot saavat puolestaan loistaa ja säihkyä kilpaa muiden korujen kanssa. Luotatko sinä mieluiten tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivaan klassisen hillittyyn malliin vai oletko vaihtelua rakastava kellomuodin ystävä, joka valitsee kellonsa päivittäin asukokonaisuuden ja fiiliksen mukaan? Naisten merkkikellot on valmistettu kestävistä klassikkomateriaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja lujasta nahasta, ja persoonallisuutta ne saavat intensiivisistä väreistä, kiinnostavista kuvioista, korukivistä sekä luonnollisesta puupinnasta. Merkkikellon tärkein ominaisuus on tietenkin korkealaatuinen koneisto, jonka ansiosta pysyt ajan tasalla sekunnin tarkkuudella vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen. Monipuolisimmat kronologiset kellot on varustettu myös päivyrillä ja ajanottotoiminnolla, ja digitaalisista kelloista löydät sitäkin enemmän ominaisuuksia.

Ajattomat ajannäyttäjät ja modernit merkkikellot istuvat täydellisesti laatutietoisen naisen käteen

Designerkellot tarjoavat jokaisen naisen makuun sopivia malleja, olipa tyylisi sitten pelkistetyn skandinaavinen, nostalgisen romanttinen, rennon sporttinen tai räväkän näyttävä. Tummalla nahkarannekkeella ja selkeällä, minimalistisella kellotaululla varustetut rannekellot kuuluvat nykypäivän suosituimpiin kellomalleihin, kiitos monikäyttöisyytensä ja vähäeleisen tyylikkyytensä. Säihkyvillä korukivillä viimeistelty kullan, hopean tai ruusukullan värinen rannekello on hienostunut valinta, joka antaa ylellistä ilmettä arkiseen farkkutyyliin eikä kalpene myöskään juhlapukeutumisessa. Myös miestenkelloista vaikutteita ottavat jykevät unisex-kellot ovat löytäneet paikkansa nykynaisten ranteista. Androgyynin lookin luomiseksi voit yhdistää paksuremmisen, kasarityylistä vaikutteita ottaneen metallikellon pelkistetysti leikattuun housupukuun ja nahkaisiin nauhakenkiin. Jos taas kaipaat kelloltasi runsaasti särmää ja luonnetta, valitse värikkäällä kuviolla tai koristeellisilla ornamenteilla koristeltu kellotaulu.

Tutustu myös