Naisten designerkorut

Suositut filtterit
882 tuotetta

Huolellinen pukeutuja tekee viimeisen silauksen joka lookiinsa tarkkaan valituilla koruilla. Upeat pukukorut ovat parhaimmillaan näyttävä fashion statement, kun taas hillityn kauniit designerkorut lisäävät herkästi säteileviä aksentteja sinne tänne asusi sekaan. Suosikkisuunnittelijasi korut ilahduttavat joko yllätyksellisellä muotoilullaan tai brändin vaatteista tai asusteista tutulla muotoilukielellään. Antaudu merkkikorujen suloisen houkutuksen vieteltäväksi ja anna muidenkin ihastua asuasi korostavien detaljien persoonallisuuteen.

Naisten designerkorut loisteliaista pukukoruista minimalistisiin luottokoruihin

Kun tiedossa on ikimuistoinen juhla, et halua pukeutua pikkusievästi ja varovaisen hillitysti. Haluat säväyttää ja räväyttää, ehkä jopa kohahduttaa, näyttävämmin kuin koskaan ennen. Valitset ensin pukukoodin mukaisen juhla-asun, jossa näytät vastustamattoman viehättävältä. Sen jälkeen poimit asun sävyä ja tyyliä korostavan korusetin. Elegantti, vähäeleinen asu kaipaa rinnalleen huomiota herättävää keskipistettä. Helposti tunnistettavat, isot merkkikorut sopivat mainiosti tähän tarkoitukseen. Ne kiehtovat uniikeilla muodoillaan ja vahvoilla väreillään sekä inspiroivat täydentämään asua yhteensopivilla kengillä ja asusteilla. Hienoisesti hohtavat helmet ja jalokivikorut päästävät voimakkaan juhlamekon asun pääosaan ja tasapainottavat tyylikkäästi mahtipontista tyyliäsi. Samoja pikkukoruja voit käyttää juhlien jälkeen vaikkapa töissä tai tärkeissä tapaamisissa, joissa haluat antaa hyvän kuvan itsestäsi. Merkkikorut, joissa tunnet olosi kotoisaksi, saatat omaksua jopa päivittäiseen käyttöön. Osaksi omaa, persoonallista arkityyliäsi.

Designerkorut tyylikkäinä setteinä

Joskus yksi, vakuuttava koru riittää asun viimeistelijäksi, mutta useimmin efektin luomiseksi tarvitaan muutamasta eri korusta luotu setti. Kaikkein klassisin setti muodostuu yhteensopivista korvakoruista ja kaulakorusta. Ne kehystävät viehättävästi kasvoja ja ohjaavat katseen herkästi hehkuvalle kaulalle ja dekolteelle. Tämä kokonaisuus imartelee parhaiten asuasi, kun valitset kaulakorun yläosan kaula-aukon mukaan. Runsaat, kerrostetut designerkorut koristavat upeasti syvään uurrettuja kaula-aukkoja tai olkaimettomia yläosia. Pitkät riipukset ovat kauniimmillaan korkeiden kaulusten kanssa. Toisinaan näyttävät korvikset ja erikoinen kaula-aukko ovat paras pari, ja kaulakorun lisääminen mukaan olisi liikaa, kuten rypytetyn pääntien ja sulkakorvisten kanssa. Sormuksen ja rannekorun lisääminen korusettiin on paikallaan, kun haluat kerätä kaikki sarjaan kuuluvat merkkikorut ja vaihdella niiden yhdistelmiä asun mukaan. Voit myös hankkia vain rannekorun ja sormuksen, mikäli haluat korostaa hyvin hoidettuja käsiäsi tai vaikkapa uusinta kynsiesi muotoilua ja lakkausta.

Tutustu myös