Nilkkurit & Saapikkaat

Naisten nauhalliset nilkkurit

Hinta
143
143
693
693
Käyttövinkki
Kiinnitys
Uutuudet

62 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
JOE KEITH - Nauhalliset nilkkurit - noir Nilkkurit - bruciato Nilkkurit - nero SIDE LACE PEMBURY - Nauhalliset nilkkurit - yellow/black MOLLIE - Nauhalliset nilkkurit - black GLADYS - Nauhalliset nilkkurit - black TEDDY BOOT - Nauhalliset nilkkurit - black KING - Platform-nilkkurit - black EOLO - Platform-nilkkurit - black ELIAH - Nauhalliset nilkkurit - black MAIDA - Korolliset nilkkurit - black Biker-/cowboynilkkurit - black BURY - Nauhalliset nilkkurit - black ERIKA - Nauhalliset nilkkurit - black MAI - Nauhalliset nilkkurit - black VIVIANN - Korolliset nilkkurit - black MOLLIE - Nauhalliset nilkkurit - camel KANDAL - Nauhalliset nilkkurit - black NEW MERIBEL II 2 B - Nauhalliset nilkkurit - black DONITA - Nauhalliset nilkkurit - oxblood red ST ANTON - Nauhalliset nilkkurit - anthracite LEONORE - Nauhalliset nilkkurit - dark brown STEFFY - Biker-/cowboynilkkurit - black VELOCITA - Nauhalliset nilkkurit - black FINLEY - Nauhalliset nilkkurit - black Nauhalliset nilkkurit - nero Nauhalliset nilkkurit - black LEONORE - Nauhalliset nilkkurit - black EDERA - Nauhalliset nilkkurit - azteco Nauhalliset nilkkurit - nero Nauhalliset nilkkurit - fantasy MILA - Nilkkurit - black Nauhalliset nilkkurit - tortora JILLY - Platform-nilkkurit - black Kiilakorkonilkkurit - noir IRIS - Nauhalliset nilkkurit - black/natural BENICIO - Nilkkurit - tweed multi EDERA - Nauhalliset nilkkurit - black

Upeita ja laadukkaita nauhallisia nilkkureita eri valmistajilta!

Nauhalliset nilkkurit ovat ajankohtaiset ja trendikkäät jalkineet, ja niitä on monen huippusuunnittelijan ja -valmistajan valikoimissa. Tämän vuoksi valikoimat ovat erittäin monipuoliset, joten jokainen löytää varmasti itselleen mieluisan ja juuri sopivan mallin. Nauhallisia nilkkureita on saatavana erilaisin korkovaihtoehdoin. Korko voi olla matala tai huikaisevan korkea, korkeudeltaan jopa yli kymmenen senttimetriä! Lisäksi korko voi olla kiilamainen, tukeva tai kapeneva. On saatavana myös nilkkureita, joissa on korokepohja. Kengän kärki puolestaan voi olla esimerkiksi pyöreä tai nelikulmainen. Nauhallisten nilkkureiden varren pituus vaihtelee. Pidempivartiset nilkkurit lämmittävät mukavasti kylmenevässä säässä. Erityisesti talveen sopivia ovat mallit, jotka on vuorattu lampaanturkiksella. Niissä ei taatusti jalka palele kovallakaan pakkasella! Nauhalliset nilkkurit soveltuvat useisiin eri käyttötilanteisiin, ja niitä on helppo yhdistellä erityylisiin vaatteisiin tilanteen mukaan.

Hemmottele itseäsi ja osta nyt uudet nauhalliset nilkkurit Zalandolta!

Tilaa helposti ja vaivattomasti laadukkaat nauhalliset nilkkurit Zalandon verkkokaupasta. Valitse laajasta valikoimastamme haluamasi merkki ja tyyli. Valikoimaamme kuuluu nilkkureita useilta maailman huippumerkeiltä. Meiltä löydät juuri sinulle sopivat jalkineet, olipa tyylisi naisellinen, maanläheinen tai rockhenkinen. Älä siis turhaan kuluta aikaasi kaupoissa kierrellen, vaan tutustu rauhassa monipuoliseen valikoimaamme vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Mustat nilkkurit on helppo yhdistää lähes asuun kuin asuun. Ne soveltuvat niin hameiden, mekkojen, farkkujen kuin kangashousujenkin kanssa käytettäviksi, minkälaisissa asuissa sitten ikinä viihdytkin. Herkulliset ja viehättävät värit odottavat valitsijaansa, joten tutustu rohkeasti eri värivaihtoehtoihin! Nauhallisissa nilkkureissa on myös upeita yksityiskohtia, kuten koristerei'ityksiä, nauhalenkkejä, vetoketjuja ja solkia. Kengät on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten laadukkaasta nahasta tai muovista. Ehkäpä juuri tänään on oikea hetki hemmotella itseäsi sen verran, että tilaat uudet nauhalliset nilkkurit Zalandon verkkokaupasta!