Laukut

Pikkulaukut

Hinta
38
38
615
615

104 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
Pikkulaukku - pale gold PATENT - Pikkulaukku - black DIPP - Pikkulaukku - black CORSARO - Pikkulaukku - bordeaux Pikkulaukku - tan ENVELOPE - Pikkulaukku - rouille PHOTOGRAPHER - Pikkulaukku - black BABYLON - Pikkulaukku - rosa HEART FREYA - Pikkulaukku - red EARTHETTE - Pikkulaukku - ivory SOLID - Pikkulaukku - smoky coral Pikkulaukku - silver Pikkulaukku - black LOGO - Pikkulaukku - pink/black Pikkulaukku - marone Pikkulaukku - dark chokolate CLUB - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - cinnamon Pikkulaukku - tan LOVE MINAUDIERE - Pikkulaukku - black NYC CHOUPETTE PEARLS MINAUDIERE - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - red Pikkulaukku - nero SERENA - Pikkulaukku - dark denim LOGO - Pikkulaukku - black/pink BOXY SKATES - Pikkulaukku - yellow TEAM - Pikkulaukku - silver ETHEL - Pikkulaukku - bordeaux Pikkulaukku - blush SEA ASTER - Pikkulaukku - red JASPAR CONTRAST - Pikkulaukku - navy/lime BORSA - Pikkulaukku - lamina multicolor TEAM CHOUPETTE - Pikkulaukku - ballet POPOCHE - Pikkulaukku - marine mat PATENT - Pikkulaukku - nude CLARISE - Pikkulaukku - multicolor CACTUS SIMA - Pikkulaukku - multi-coloured GLITTERBUG SIMA - Pikkulaukku - silver Pikkulaukku - canard noirci LOGO - Pikkulaukku - black/multi-coloured Pikkulaukku - black DIPP - Pikkulaukku - fallen Pikkulaukku - gold Pikkulaukku - blush grey Pikkulaukku - cerise Pikkulaukku - luggage SIBILLA - Pikkulaukku - noir STUDDED - Pikkulaukku - black ARIELLE - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - rose Pikkulaukku - seashell SIBILLA - Pikkulaukku - raisin WRISTLETS ZIP RHODIUM - Pikkulaukku - gunmetal MINTY - Pikkulaukku - black VELVAN - Pikkulaukku - hunter Pikkulaukku - olive Pikkulaukku - black ARIELLE - Pikkulaukku - prickly pear CLARISE - Pikkulaukku - black POPOCHE - Pikkulaukku - lamine silver

Pikkulaukut täydentävät jokaisen juhla-asun entistä upeammaksi!

Pikkulaukut ovat tarpeellinen lisä naisen laukkuvalikoimaan. Nainen tarvitsee erilaisia laukkuja monenlaisiin menoihin ja tilanteisiin. Niitä voi lisätä erittäin luovasti erilaisiin asuihin tehostamaan mekkojen ja puseroiden yksityiskohtia. Ne sopivat hyvin antamaan hillityille vaatteille uutta särmää ja värikkyyttä. Pikkulaukut ovat käytännöllisiä ja näyttäviä. Ne on valmistettu laadukkaasta nahasta tai korkealaatuisista nahkajäljitelmistä. Laukut ovat upeannäköisiä sekä päältä, että sisältä. Malleissa on paljon tyylikkäitä värivaihtoehtoja, joita jokainen nainen voi käyttää oman makunsa ja mielikuvituksensa mukaan. Saatavana on mm. hillittyä ja rohkeaa punaista, raikasta vihreää, monikäyttöistä mustaa sekä upeaa hopeaa ja kultaa. Laukkujen muodot ovat kiehtovan kekseliäitä ja vastustamattoman vaihtelevia. Niiden pintakuviointi on tärkeä osa niiden ilmettä. Tarjolla on sekä dramaattisen että hillityn näköisiä pintoja, himmeää hohtoa ja voimakasta kiiltoa. Pikkulaukut ovat käteviä ja näyttäviä kohokohtia naisen pukeutumisessa.

Pikkulaukut tekevät tavallisesta arjesta kauniimpaa!

Pikkulaukut on helppo valita Zalandon verkkosivustolta. Kun selaat sivuja, huomaat varmasti heti ne mallit, jotka sopivat parhaiten omaan tyyliisi. Tilaa laukkuja, joista tulee olemaan sinulle paljon iloa ja hyötyä, sillä käytät näitä upeannäköisiä merkkituotteita kauan. Ne seuraavat mukanasi sekä arjessa että juhlassa. Jos pukeudut mielelläsi mustaan, saat laukuilla aikaan jännittäviä tehosteita asuihisi. Voit sovittaa laukkujesi värit ja muodot vaatteittesi tyyliin ja sävyihin. Niillä voit myös tuoda esille ja korostaa vaikka korujesi muotoja ja värejä. Pikkulaukut tekevät elämästäsi joka päivä hiukan kauniimpaa, mutta käytännöllisellä tavalla. Laukkuusi voit sujauttaa kätevästi meikit, kännykät, laturit ja avaimet. Laukkujen kiinnitysmekanismit ovat kestäviä ja käytännöllisiä, mutta ne ovat käytettävyytensä lisäksi kauniita koristeita. Saatavana on olkahihnallisia tai hihnattomia malleja. Pikkulaukkuja löytyy monen kokoisina, joten voit tilata pienemmän tai suuremman tuotteen aina tarpeesi mukaan. Tilaa Zalandolta pikkulaukut kaikkiin tilanteisiin vaivattomasti.