Laukut

Pikkulaukut

Hinta
41
41
425
425

99 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
Pikkulaukku - dusty rose POSTCARD - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - beige PATENT - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - taupe Pikkulaukku - black ETHEL - Pikkulaukku - bordeaux ARIELLE - Pikkulaukku - prickly pear GLITTER LIPS - Pikkulaukku - dark blue Pikkulaukku - black ABBAZIA - Pikkulaukku - gold LOVE MINAUDIERE - Pikkulaukku - black CACTUS SIMA - Pikkulaukku - multi-coloured AMARANTO - Pikkulaukku - navy blue pattern PHOTOGRAPHER - Pikkulaukku - black LOGO - Pikkulaukku - pink/black Pikkulaukku - dark chokolate GLITTERBUG SIMA - Pikkulaukku - gold ABISSO - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - rose Pikkulaukku - bleu BABYLON - Pikkulaukku - gold kaki Pikkulaukku - luggage SIBILLA - Pikkulaukku - raisin MINTY - Pikkulaukku - silver CLUB - Pikkulaukku - black Pikkulaukku - multi LOGO - Pikkulaukku - black/pink Pikkulaukku - seashell Pikkulaukku - black ROCKY PEARLS - Pikkulaukku - black MERCER BOX TRAVEL POUCH - Pikkulaukku - brown JASPAR CONTRAST - Pikkulaukku - navy/lime Pikkulaukku - tan Pikkulaukku - tan POPOCHE - Pikkulaukku - noir brass LOGO - Pikkulaukku - black/multi-coloured Pikkulaukku - cinnamon POPOCHE - Pikkulaukku - lamine silver SOLID - Pikkulaukku - smoky coral Pikkulaukku - red SERENA - Pikkulaukku - dark denim DIPP - Pikkulaukku - autumn ochre VELVAN - Pikkulaukku - hunter MAXIMASUEDE - Pikkulaukku - black ENVELOPE - Pikkulaukku - rouille Pikkulaukku - black Pikkulaukku - oxide OLIVIA - Pikkulaukku - black/gold MINTY - Pikkulaukku - black HEART FREYA - Pikkulaukku - red Pikkulaukku - marone BORSA - Pikkulaukku - lamina multicolor CORSARO - Pikkulaukku - dark green GLITTERBUG SIMA - Pikkulaukku - silver TEAM CHOUPETTE - Pikkulaukku - ballet Pikkulaukku - olive Pikkulaukku - nero GLITTER LUNA - Pikkulaukku - red Pikkulaukku - silver

Pikkulaukut täydentävät jokaisen juhla-asun entistä upeammaksi!

Pikkulaukut ovat tarpeellinen lisä naisen laukkuvalikoimaan. Nainen tarvitsee erilaisia laukkuja monenlaisiin menoihin ja tilanteisiin. Niitä voi lisätä erittäin luovasti erilaisiin asuihin tehostamaan mekkojen ja puseroiden yksityiskohtia. Ne sopivat hyvin antamaan hillityille vaatteille uutta särmää ja värikkyyttä. Pikkulaukut ovat käytännöllisiä ja näyttäviä. Ne on valmistettu laadukkaasta nahasta tai korkealaatuisista nahkajäljitelmistä. Laukut ovat upeannäköisiä sekä päältä, että sisältä. Malleissa on paljon tyylikkäitä värivaihtoehtoja, joita jokainen nainen voi käyttää oman makunsa ja mielikuvituksensa mukaan. Saatavana on mm. hillittyä ja rohkeaa punaista, raikasta vihreää, monikäyttöistä mustaa sekä upeaa hopeaa ja kultaa. Laukkujen muodot ovat kiehtovan kekseliäitä ja vastustamattoman vaihtelevia. Niiden pintakuviointi on tärkeä osa niiden ilmettä. Tarjolla on sekä dramaattisen että hillityn näköisiä pintoja, himmeää hohtoa ja voimakasta kiiltoa. Pikkulaukut ovat käteviä ja näyttäviä kohokohtia naisen pukeutumisessa.

Pikkulaukut tekevät tavallisesta arjesta kauniimpaa!

Pikkulaukut on helppo valita Zalandon verkkosivustolta. Kun selaat sivuja, huomaat varmasti heti ne mallit, jotka sopivat parhaiten omaan tyyliisi. Tilaa laukkuja, joista tulee olemaan sinulle paljon iloa ja hyötyä, sillä käytät näitä upeannäköisiä merkkituotteita kauan. Ne seuraavat mukanasi sekä arjessa että juhlassa. Jos pukeudut mielelläsi mustaan, saat laukuilla aikaan jännittäviä tehosteita asuihisi. Voit sovittaa laukkujesi värit ja muodot vaatteittesi tyyliin ja sävyihin. Niillä voit myös tuoda esille ja korostaa vaikka korujesi muotoja ja värejä. Pikkulaukut tekevät elämästäsi joka päivä hiukan kauniimpaa, mutta käytännöllisellä tavalla. Laukkuusi voit sujauttaa kätevästi meikit, kännykät, laturit ja avaimet. Laukkujen kiinnitysmekanismit ovat kestäviä ja käytännöllisiä, mutta ne ovat käytettävyytensä lisäksi kauniita koristeita. Saatavana on olkahihnallisia tai hihnattomia malleja. Pikkulaukkuja löytyy monen kokoisina, joten voit tilata pienemmän tai suuremman tuotteen aina tarpeesi mukaan. Tilaa Zalandolta pikkulaukut kaikkiin tilanteisiin vaivattomasti.