• Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Koron muoto
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Sisävuori
  • Kiinnitys
  • Uutuudet
524 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/7

Huolettomat laatukengät päivittävät katu-uskottavan stailauksen hetkessä mielenkiintoisemmaksi. Naisten designertennarit huokuvat selkeää muotoilua, kujeilevia yksityiskohtia ja harkitun viimeisteltyjä materiaalivalintoja. Tennarien pieni premium-päivitys miksaa samaan pakettiin luottokenkien toiminnallisuuden, mukavan askelluksen ja näyttävän designin. Mieleenpainuvat jalkineet ovatkin valintamme silloin, kun etsimme vaivatonta ja vakuuttavaa tyylipäivitystä. Varustaudummekin säväyttävillä popoilla, jotka toimivat sekä farkkujen että trenssitakkien värittämän stailauksen koukkuina. Stailauspisteiden napsiminen käy kuin leikki, kun sujautat jalkaan leikkisän viileää tennarimuotia.

Naisten designertennarit henkivät veistoksellisen huoletonta kenkämuotia

Katseenkääntävät kuosit, siluettimainen muotoilu ja innovatiiviset värivalinnat saavat näkyä premiumtennareiden sfääreissä. Designertennarit viehättävät myös minimalistia, sillä eleetön mutta vakuuttava muotokieli toimii myös asun statement-jujuna. Ylelliset tennarit eivät viehätä meitä vähiten siitä syystä, että ne on helppo sujauttaa monen stailauksen kaveriksi. Veistoksellista tyylikkyyttä huokuvat popot varastavat asun shown tyylillä, kun valikoit stailauksellesi uskolliset jalkineet. Pehmeät kumipohjat, kulutusta kestävät materiaalit ja erilaiset tekstuurit tukevat premiumkenkien toiminnallista kärkeä. Energiset designerpopot ovatkin säännöllinen näky myös punaisilla matoilla ja muotigurujen timanttisessa tyylissä. Laatutennarit toimivatkin nappivalintana epämuodollisen tyylin kulmakivenä, sillä päivitetty klassinen muotoilu ja itsevarma design ovat aina ajankohtaisia. Trenditietoiset tennarit tuovatkin potkua viikonpäivien harkittuun univormuun: mätsää mutkatonta ylellisyyttä niin tien päälle, treffi-iltaan kuin tyrmäävään mukulakivikatujen stailaukseen.

Miksaa tennarityyliin vaivattomia ja näyttäviä elementtejä

Miten herkulliseen arkityyliin loihditaan tyyliteltyä potkua? Kun meiltä kysytään, designertennarit porskuttavat kärkisijoilla. Matalavartiset kengät toimivat veistoksellisina arkityylin jalkineina, kun valikoit kokonaisuuteen näyttävyyttä ja harmoniaa. Mätsää siis statement-kengät minimalistin lookiin tai farkkuvetoiseen katustailaukseen. Pyöreäkärkiset klassikkopopot näyttävät huolettoman hyvältä niin slim fit -farkkujen, kangahousujen kuin leveiden culottes-housujen parina. Korkeavartiset piilokorkotennarit ovat taas omiaan skinny-farkkujen ja näyttävien asusteiden parina, ja askeltavat sujuvasti niin kaupungilla kuin rennoissa iltabileissä. Loafer-tyylisesti jalkaan sujautettavat tennarit ovat taas sopiva välimuoto niin rentoon toimistoasuun kuin viikonlopun lomamatkan toiminnalliseen kokonaisuuteen. Nilkkapituiset lahkeet ja värikkäät sukat lisäävät tennarishown leikkisyyttä. Ja astetta ylellisemmän athleisure-tyylin kulmakivenä toimivat tietenkin sporttisen virtaviivaiset tennarit. Yhdistä askeliin mukautuvat nauhatennarit muhkeaan huppariin ja siluettimaisiin sporttitrikoisiin, ja asu toimii treenimatkojen univormuna. Ja sporttiset designkengät pikapäivittävät myös street-henkisen asun aktiivisemmaksi: simppeli revittyjen farkkujen ja bombertakkien johtama stailaus saa täsmällisen silauksen designtennareista.

Tennaritrendit