Naisten designervaatteet

12 758 tuotetta

Miksi tyytyisit vähempään, kun voit valita yllesi laadukkaat designervaatteet? Taitavan suunnittelijan luoma vaate on aina hieman enemmän, hieman parempaa kuin tavallinen valmisvaate. Kun haluat pukeutumiseesi luksusta, korkealaatuiset ja elegantit merkkivaatteet tuovat sitä sinulle.

Designervaatteissa tyyli on edellä muita

Tiedäthän sen tunteen, kun menet vaateliikkeeseen ja huomaat rekissä kymmeniä samanlaisia puseroita kuin itselläsi on päällä? Meidän mielestämme muodin ei kuuluisi tasapäistää ihmisiä, vaan sen tarkoitus on tarjota virikkeitä ja mahdollisuuksia oman tyylin luomiseen. Katsastimme ajankohtaiset merkkivaatteet ja löysimme muun muassa mekon. Monikäyttöisessä naisten arki- ja juhlavaatteessa tärkeintä on onnistunut leikkaus. Suunnittelijoilla on tällä hetkellä kaksi selkeää linjaa: paljon tai vähän. Paljon tarkoittaa röyhelöitä, liehukkeita tai poimutuksia, joissa kangasta ei säästellä. Nämä mekot toivat mieleemme kevään ja kesän iloiset juhlat sekä kiireettömän vapaa-ajan. Pimenevät syysillat kaipaavat mielestämme pelkistettyä maksimekkoa, jonka voimakkaan värisessä kuosissa on kuvioita vain hillitysti jos lainkaan. Kaverikseen se haluaa pörröisen designneuleen. Talven suosikeiksemme nousivat yksiväriset, lyhyet mekot, joissa paljon ja vähän yhdistyvät: yksinkertainen leikkaus ja suora yläosa mutta yllätyksenä liehukkeet joko helmassa tai rinnan kohdalla. Raikasta ja selkeää ― ja ripaus leikkisyyttä!

Täsmennetty tyylituuletus

Kuulutko sinäkin niihin naisiin, jotka etsivät omaa persoonallista tyyliään mieluummin kuin seuraavat nopeasti vaihtuvia trendejä? Tervetuloa joukkoon! Muodin ilmiöitä kannattaa kyllä seurata, mutta valikoiden. Tärkeät kansainväliset muotiviikot voivat tarjota sinulle sysäyksen muuttaa omaa tyyliäsi tiettyyn suuntaan. Kun naisten designervaatteet valloittavat sekä sinut että kaappisi, aivan arkinenkin asu saa elegantteja piirteitä. Tärkein laatuvaatteen tunnuspiirre on sen materiaali: aitoa, kestävää ja huolella tehtyä. Napakasti kudottu kangas ei veny eikä vanu, eikä hyvin käsitelty nahka lohkeile. Kaikki työvaiheet suunnittelusta valmiin vaatteen pakkaamiseen tekee vaatetusalan ammattilainen, johon voit luottaa. Niin neuleet kuin aistikkaat alusasutkin kestävät hyvin käyttöä ja pesua. Samalla ne auttavat sinua korostamaan yksilöllistä tyyliäsi. Jopa farkuista löytyy designermalleja: ne istuvat täydellisesti, ja niissä on pieniä mutta näyttäviä yksityiskohtia. Luo silmäys Pariisiin, Berliiniin tai New Yorkiin ― ehkäpä catwalkeilla tulee vastaan juuri se piste i:n päälle, joka tekee sinun tyylistäsi sinun tyylisi.

Tutustu myös

Milloin viimeksi olet kohdannut sellaisen aamun, jona vaatekaappisi tuntuu olevan täynnä vaatteita, mutta et silti löydä sieltä mitään päälle pantavaa? Kyse voi olla siitä, että vaatekaappisi vaatteet eivät muodosta yhtenäistä kokonaisuutta, joka sopisi juuri sinun väreihisi, tyyliisi ja käyttötarkoitukseesi. Kannattaakin silloin karsia pois turhat heräteostokset ja panostaa istuviin ja laadukkaisiin perusvaatteisiin, joissa tiedät näyttäväsi hyvältä päivänä kuin päivänä, ja joista yhdistelemällä trendikkäisiin asusteisiin saat muodostettua aina uusia asukokonaisuuksia. Tyylikkään pukeutumisen perustana ovat hyvinistuvat, kauniit alusvaatteet. Ne antavat ryhtiä olemukseesi ja tuovat hyvän olon itselle. Seuraavaksi kannattaa panostaa täydellisesti istuviin farkkuihin. Vaatekaapistasi tulisi löytyä myös polvipituinen musta hame, valkoinen paitapusero, edestä napitettava laadukas neule ja kauniit nahkaiset avokkaat ja nilkkurit. Näitä premium-vaatteita voit lähteä yhdistämään muotisuunnittelijoiden luomuksiin sekä kauniisiin huiveihin ja laukkuihin. Näissä pätee parhaiten tämä sääntö: osta vain niitä vaatteita, jotka saavat sinut sanomaan WOW.

Zalandolta löydät huippumerkkien upeat naisten vaatteet

Zalandon verkkokauppa on loistava paikka haaveiluun, oman tyylin hakemiseen ja vaatekaapin päivittämiseen. Zalandosta löydät laajemman kokoelman naisten merkkivaatteita kuin lähes mistään kivijalkakaupasta. Vaatteita selatessa huomaat nopeasti, mitkä tyylit ja merkit kiehtovat sinua eniten. Kun olet ensin etsinyt vaatekaappisi perustaksi kestävät ja istuvat perusvaatteet, kannattaa sinun valita rohkeasti niitä muotivaatteita, joista itse todella pidät ja innostut. Tyylikkäintä pukeutumista on noudattaa rohkeasti omaa tyyliään! Nykyajan naisen ilona onkin, että oman tyylinsä inspiraation voi löytää hyvin vapaasti eri vuosikymmeniltä, eri kulttuureista tai vaikka musiikkimaun kautta. Zalandosta löydät vaatteita useista eri hintaluokista ja kaikkiin eri käyttötarkoituksiin. Kannattaa myös katsoa, mitkä premium-vaatteet ovat juuri nyt alennuksessa. Toivotamme sinulle iloisia ja hurmaavia shoppailuhetkiä upean valikoimamme parissa!