Saappaat

Ylipolvensaappaat

Hinta
159
159
995
995
Mallisto
Varren pituus

43 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
ANGIE - Ylipolvensaappaat - black Ylipolvensaappaat - tabacco YULE - Ylipolvensaappaat - black ANGELIS - Ylipolvensaappaat - sharon goma YULE - Ylipolvensaappaat - smog Ylipolvensaappaat - nero BLONDIE - Ylipolvensaappaat - black Ylipolvensaappaat - bordeaux ANGELIS - Ylipolvensaappaat - cognac UMA - Korolliset saappaat - black stretch FLORENCIA - Korolliset saappaat - olive Ylipolvensaappaat - mou Korolliset saappaat - nero ANGIE - Ylipolvensaappaat - taupe ANGELIS - Ylipolvensaappaat - angelis/goma Korolliset saappaat - suede chestnut Ylipolvensaappaat - black Ylipolvensaappaat - black Ylipolvensaappaat - dark grey

Ylipolvensaappailla annat upean loppusilauksen naiselliselle asukokonaisuudellesi

Ylipolvensaappailla tuot asukokonaisuuteesi elegantin loppusilauksen ja keräät katseet missä ikinä kuljetkaan! Tämä saapasmalli sopii täydellisesti kaikille niille naisille, jotka tietävät tyylinsä ja haluavat sen myös näyttää. Pue ylipolvensaappaat lyhyen minihameen tai -mekon kanssa, kun haluat luoda upean illallisasun, jolla voit tehdä vaikutuksen ihanaan deittiseuralaiseesi. Tai vedä ylipolvensaappaat jalkaasi pitkän villaneuleen kanssa, kun lähdet tyttöjen kanssa ulos kaupungin kuumimmalle yöklubille! Tai jos kaipaat jalkineita, jotka lämmittävät jalkojasi pitemmältä matkalta, voit pukea ylipolvensaappaat myös pitkän mekon alle, jossa ne suojaavat sääriäsi kovemmissakin pakkaslukemissa. Saatavilla olevista lukuisista malleista löydät täydelliset ylipolvensaappaat omaan makuusi. Löydät sekä korkea- että matalapohjaisia malleja erityylisillä korkovaihtoehdoilla. Ylipolvensaappaiden valmistusmateriaaleina on käytetty yleisimmin kestävää laatunahkaa, upeita nahkajäljitelmiä sekä vahvoja tekstiilejä.

Laadukkaat nahkaiset ylipolvensaappaat palvelevat käytössäsi upeannäköisinä pitkään

Zalandon premium-valikoima tarjoaa näyttävät ylipolvensaappaat kaikille laatutietoisille naisille. Nämä ylelliset saappaat korostavat naisellisuutta ja saavat käyttäjänsä tuntemaan itsensä arvokkaaksi ja huipputyylikkääksi. Valikoimamme tarjoaa sekä korollisia että korottomia ylipolvensaappaita, oman tarpeesi ja tyylisi mukaisesti. Valitse trendikkäät kiilakorot, jotka toimivat loistavasti sekä arjessa että juhlassa ja antavat elegantin vaikutelman. Tai pue jalkaasi aistikkaat piikkikorot, kun haluat todella näyttää mistä sinut on tehty! Saappaiden pienet yksityiskohdat, kuten koristesoljet sekä varsien erityyliset muotoilut antavat niille yksilöllisen ilmeen, joka korostaa käyttäjänsä persoonallisuutta. Kaikki valikoimamme saappaat ovat valmistettu 100% nahasta, joka antaa jalkineille äärimmäisen kestävyyden niin, että ne kestävät säännöllisessä käytössä pitkään. Lisäksi nämä kengät säilyttävät upean ilmeensä kovastakin käytöstä huolimatta. Nahka on myös erittäin joustava ja hengittävä materiaali, joten saappaat mukautuvat jalkasi liikkeille taaten näin parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen. Tutustu nyt upeaan ylipolvensaappaiden valikoimaamme ja hanki näyttävät saappaat itsellesi jo tänään!